аз си купих миналата година ботушки като UGGS само че са на skechers 130 май бяха и съм доволна , подметката е хубава не като тия пантофи дето ги продават из теранова и т.н![]()
но все пак това си е обувка за сухо време![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
вчера си ги купих :P <3
http://www.megias.bg/apreski681blk-p-5462.html
Bring it on baby.. I taste good!
много са сладкииПървоначално написано от roksana_1
ама дали ще стават за зимата ...
![]()
казах ви, че не стават тия обувки за зимата![]()
Ми да, те отдолу са с подметка на домашни чехли. Аз с чехлите се пребивам на плочките в нас, представям си тва на лед как ше вървиПървоначално написано от POLLINA
![]()
Ама то вярно им е такава подметката?!?!
Смяяятай!
...и на всичкото отгоре,приличате на гномчета с тях![]()
Брях,брях
на гномчета?
О,да.Лично мнение,никой не искам да обидя,просто не ми хресва как стоят.
Брях,брях
ясно
oo да, мисля, че го знам .. Мерсси, ще потърсяПървоначално написано от chocolatedidi
![]()
awerw♥
+1 бту по-горе четох че си си взела ъгг, за колко и от къде са?Първоначално написано от MissNothing
Взех си от Bata,в моловете има един магазин XYZ и към него обикновено е този за обувки. С едни червени букви. За 60 и няколко лева бяха, ама за съжаление имаше само черин и някакво друго гадно бежаво, та си взех черни де.Първоначално написано от Djuff
Също гледах и в Тали Вейл за 40 лв някъде, ама там не знам доколко качествени ще са.
Размислих, няма да си взимам UggsТърсих ботуш до коляното с равна подметка - никакъв резултат ... въобще правят ли вече ботуши без ток
Във всеки магазин, в който влязох и попитах за ботуш с равна подметка ме гледаха все едно съм ги напсувала
![]()
Първоначално написано от LaffyTaffy
![]()
бтв UGGS са хипер сладки : )
Знааааам и аз сууупер много исках да си взема, но в БГ не продават оригиналните, а само някви имитацииА ме е страх да си ги поръчам от нета ,защото не знам номерациите им как вървят и ако дам 300 лв и са ми малки(големи)...
А предполагам на оригиналните подметките им не са като на тези в Терановата. По-горе някой беше наисал, че подметките им са като на пантофи и се сетих миналата седмица ходих до Джъмбо за нещо и видях пантофи Ъгс розовки мноооого сладки
![]()
ако търсите на по-добра цена в Terranova Outlet има от миналогодишните за 16.90 лв. или поне в Бургас![]()
Таа искам да ви кажа , че това е истински валур и непропуска ! А отвътре са тооолкова дебели ,че сигурно без чорапи да съм пак ще ми топли.Не са от тия де са по Теранова или Ню Йоркър за 20 лева де нищо неструват.Подметката им не е като морска пиана , а от гума и отдолу си има гравейри(или тм както се пише)Първоначално написано от mokka
Купила съм ги от Мегияс , а от ботушите и изобщо обувките там съм много доволна
![]()
Аз също исках да си взема UGGs , обаче кракът ми е 40-41и ми седят като лопати.Иначе за по- малък крак са много сладки.За сухо време обаче.
Ето един от сетовете ми
http://looklet.com/look/8236746![]()
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
моите също са хубави , с хубава подметка на skechers ,но пропускат всякакви такива ботушиПървоначално написано от roksana_1
Моля ти се, имала съм ботуши от истински велур и краката ми бяха мокри постоянно. На Мегиас са им хубави обувките, дано си случила, ама на снимката дето си дала подметките точно така си изглеждаха, като на другите.
Аз пък имах едни велурени ботуши,които 5 години ги носих и са ми пропускали едниствено при мееега много сняг и кат о съм газила яко в локвите и кишата.Иначе си бяха сууупер,но се скъсаха и заминаха в кофата.Първоначално написано от mokka
Значи имала съм и преди валурени и не са ми пропуксали само при мега кишите , както каза pinkflower лОчевидно не е бил истинки велур. А и то кат го видиш на скимката не може да се разбере каква е подметката.Трябва да пипнеш и тогава вече се разбира. Е не са като на чехли, гумени саПървоначално написано от mokka
![]()
Купих си боти засега, по-късно ще си купя и ботуши
http://www.laredoute.fr/vente-boots....ge=1&pos=2_n_n
Гледах ги още като бяха 40 евро, обаче ми се струваха прекалено скъпи. После ги намалиха на 17 евро и нямаше как да не си ги взема. А сега са и 14 ..