.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Hybrid View

Проблем! Моля ви ХЕЛП!!

Значи! Здравейте Всички! Моят Пролем е , че Не може да ми се "отвори" пи****а! Като ми е в Ерекция и дърпам надоло кожичките дърпат всичко ,и просто не става! На 13 години съм!Моля ви помагайте!Разчитам на вас!

абе момче , ти акто се къпеш не си лия миеш бе.
    ако не ходи на доктор
    Войни на Тангра

Супер фен
    Град
    България

Re: Проблем! Моля ви ХЕЛП!!

Цитирай Първоначално написано от ironaxius
    Значи! Здравейте Всички! Моят Пролем е , че Не може да ми се "отвори" пи****а! Като ми е в Ерекция и дърпам надоло кожичките дърпат всичко ,и просто не става! На 13 години съм!Моля ви помагайте!Разчитам на вас!
    Това е защото като малък майка ти не ти е дърпала пишката и главичката да ти се оголва.Смешно е, но това е самата истина.Отиди на лекар, кажи на майка си.Махат ти неква кожичка само и това е.Не боли, поне така са ми казвали! Успех дребен!
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

лекар....и се оправя..

Фен Аватара на Ev1l
    Град
    Сливен
    Цитирай Първоначално написано от tqnkо
    На 13 години и тръгнал да завладява света. Успокой топките малко.
    +1
    Независимо, дали си мислиш, че можеш или не, и в двата случая си прав!

Това, за което си мислиш най-много, чувстваш най-добре, и мечтаеш най-силно, се случва всеки път.Без изключения!

Въобще недей, се занасяй със мен..
    Брадясъл като ZZTOP,
    молитвата ти казвам като поп!

Цъкни ме за да разбереш тайната на света!

Град
    L.A. \ Moscow

Цитирай Първоначално написано от ANTIHUMAN
    Това е защото като малък майка ти не ти е дърпала пишката и главичката да ти се оголва.Смешно е, но това е самата истина.Отиди на лекар, кажи на майка си.Махат ти неква кожичка само и това е.Не боли, поне така са ми казвали! Успех дребен!
    това е... само че не се залъгвай че не боли, чувал съм как пищят

tqnko яж мъди!
    Raise your fist!

da sigurno maikati ne ti q darpala
    ama i da pi6e6 tuka da ne misli6 4e nie 6te ti q otvorim otidi na lekar po dobre
    Пуснато на: Пет Юли 11, 2008 10:23 am Заглавие: Boli me kosata

Boli me kosata ot 2 dena, kvo da praa dali e ot neredovno kapane ili neznam...

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    Ходи на лекар ... най - много да те обрежат ... чувал съм че не се мре от тва ще те ебават че си турчин ама ще свикнеш... за жените ще си нещо екзотично
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

Град
    Paradise
    Изумителни мнения Аз мисля, че ако никога не си я дърпал кожичката и просто не става-страдаш от фимоза. Има такава тема в раздела за болестите, виж и ще разбереш Ще ти направят мъничка операция известна като обрязване. :P Нищо няма да ти стане.

Цитирай Първоначално написано от ANTIHUMAN
    а не хи4 не боли..боли си и доста. ма по одбре сега го направи 6тото иначе 6те е кофти ако прави6 секс.мене жтори клас някъде ми го прайха. наръскаха ми пи6ката с не6то и после с някъф инструмент анпражи не6то..
    qjte laina, deset milqrda muhi ne moat da gre6at !!!

Град
    Кофите до парламента, лявата със затворения капак и надпис - Тук охранявам аз!
    Сигурно не си я мил и затва...ако не- на доктор!
    Най-много мразим чалга и McDonald's!!!

Есть только миг между прошлым и будущим.
    Именно он называется жизнь!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си