- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Проблем! Моля ви ХЕЛП!!
Значи! Здравейте Всички! Моят Пролем е , че Не може да ми се "отвори" пи****а! Като ми е в Ерекция и дърпам надоло кожичките дърпат всичко ,и просто не става! На 13 години съм!Моля ви помагайте!Разчитам на вас!
абе момче , ти акто се къпеш не си лия миеш бе.
ако не ходи на доктор
Войни на Тангра
Това е защото като малък майка ти не ти е дърпала пишката и главичката да ти се оголва.Смешно е, но това е самата истина.Отиди на лекар, кажи на майка си.Махат ти неква кожичка само и това е.Не боли, поне така са ми казвали!Първоначално написано от ironaxius
Успех дребен!
![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
лекар....и се оправя..
+1Първоначално написано от tqnkо
Независимо, дали си мислиш, че можеш или не, и в двата случая си прав!
Това, за което си мислиш най-много, чувстваш най-добре, и мечтаеш най-силно, се случва всеки път.Без изключения!
Въобще недей, се занасяй със мен..
Брадясъл като ZZTOP,
молитвата ти казвам като поп!
Цъкни ме за да разбереш тайната на света!
това е... само че не се залъгвай че не боли, чувал съм как пищятПървоначално написано от ANTIHUMAN
![]()
tqnko яж мъди!
Raise your fist!
da sigurno maikati ne ti q darpala
ama i da pi6e6 tuka da ne misli6 4e nie 6te ti q otvorimotidi na lekar po dobre
Пуснато на: Пет Юли 11, 2008 10:23 am Заглавие: Boli me kosata
Boli me kosata ot 2 dena, kvo da praa dali e ot neredovno kapane ili neznam...
Изумителни мненияАз мисля, че ако никога не си я дърпал кожичката и просто не става-страдаш от фимоза. Има такава тема в раздела за болестите, виж и ще разбереш
Ще ти направят мъничка операция известна като обрязване. :P Нищо няма да ти стане.
![]()
а не хи4 не боли..боли си и доста. ма по одбре сега го направи 6тото иначе 6те е кофти ако прави6 секс.мене жтори клас някъде ми го прайха. наръскаха ми пи6ката с не6то и после с някъф инструмент анпражи не6то..Първоначално написано от ANTIHUMAN
![]()
qjte laina, deset milqrda muhi ne moat da gre6at !!!
Сигурно не си я мил и затва...ако не- на доктор!
Най-много мразим чалга и McDonald's!!!
Есть только миг между прошлым и будущим.
Именно он называется жизнь!