.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29

ABE XORA OSUZNAITE SE MALKO BE !

влизам във форума и чета ебати тъпизмите.......секи втори обяснява, че е ''heartbroken'' или че ''любовта на живота му'' не го обичКа и кфо ли не ?! аз съм на 15, както повечето тука, ама ддз..кфо е тва детско мислене от ваша страна.........на 15 години, а ги мъчат ебати ''дилемите''.....и изобщо за кфо споделяте някви ''лични'' неща с непознати :Х ПОРАСНЕТЕ !
    sex is overrated...

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    dobre,i 6o da ne se izleqt dy6ata,v mesto da se izmu4vat ili da go taqt v sebe si,te prosto iskat suvet,kuv e problema,v momenta sme v takava vuzrast,4e vsi4ko ni e oburkano v glavata,az ne sum puskala nikvi temi tyk,no se staraq da pomogna,s kakvoto moga
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

еми и аз се опитвам да помагам, но понякога наистина попадам на мн странни неща.......................
    sex is overrated...

Голям фен
    По-добре да споделяш,вместо да събираш в себе си... + тва в някои случаи някой непознат може да ти даде много по обективен отговор!
    Темата ти е тъпа

ПП: Всеки с проблемите си

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от faith---
    еми и аз се опитвам да помагам, но понякога наистина попадам на мн странни неща.......................
    vij sega ima naistina nqkoi temi,koito napravo no,kakvo da se pravi,se pak tozi forym e suzdaden to4no da si kaje6 problema i t.n.,spox
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Град
    Страстно село. :D
    Намери се кой да ми го каже. Мерси ще се вслушам до следващият път.

Мега фен Аватара на sasha_90

Re: ABE XORA OSUZNAITE SE MALKO BE !

влизам във форума и чета ебати тъпизмите.......секи втори обяснява, че е ''heartbroken'' или че ''любовта на живота му'' не го обичКа и кфо ли не ?! аз съм на 15, както повечето тука, ама ддз..кфо е тва детско мислене от ваша страна.........на 15 години, а ги мъчат ебати ''дилемите''.....и изобщо за кфо споделяте някви ''лични'' неща с непознати :Х ПОРАСНЕТЕ !
    Нали за това е форума?Вярно,че са много тези,които пишат по неразбираем начин.Заглавието на темата ти трябва да е на кирилица!

да ама често срещам теми от типа на..Как да я впечатля... Как да му се харесам...Какво да направя... добре де, тея неща са индивидуални, какъв е смисъла изобщо да се задават такива въпроси тук, като ние не познаваме хората?
    "Как да я впечатля?"
    "Със сините си очи"
    "Зелени са"
    "С ръста си"
    "Нисък съм"
    "С атлетичното тяло"
    "Дебел съм"
    "Чувство за хумор"
    "Уча вицовете на Къци в момента, ше се опитам"
    "С интелигентността си"
    ...

"Благодаря че ми помогна все пак"
    "Няма проблеми..."

Мега фен
    вярно, че доста от ''потребителите'' яко се филмират- запознала се няква с някъв си , тръгнали след 2 дена ама после той я зарязал заради нейната 'бест френдкЪ' (която междувременно е курва и 'сърцеразбивачка') и сега тя е с разбито сърце , защото го 'обича' и 'би дала живота си за него' ама той я 'мрази' (по неизвестни причини) и разни подобни иначе няма нищо лошо да споделяш с непознати ама наистина неща, които са ти важни, а не разни лиготии като примера, който дадох
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

А ти, авторке, накарай учителката ти по БЕЛ да те научи, че дума ПОРАСНЕТЕ няма. Има ПОРАСТНЕТЕ. Думата идва от 'растеж', т.е. има Т в нея. Ти казваш РАСТА, а не РАСА, нали?
    А и нали се сещаш, че теми от рода на тази са супер масови вече? И никой няма да обърне внимание точно на твоята.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    А ти, авторке, накарай учителката ти по БЕЛ да те научи, че дума ПОРАСНЕТЕ няма. Има ПОРАСТНЕТЕ. Думата идва от 'растеж', т.е. има Т в нея. Ти казваш РАСТА, а не РАСА, нали?
    А и нали се сещаш, че теми от рода на тази са супер масови вече? И никой няма да обърне внимание точно на твоята.
    не е вярно, правилно го е написала авторката
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

успокой страстите
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....

що не се ..... ?

Всеки ще пише където иска и каквото иска .... а това къде си е негов проблем ... а това че не си виждал момиче което да ти харесва и да си готов да направиш всичко за нея ... си е твой проблем ..
    аз съм на 17 .. и какво ? пак изпитвам същите чувства и то по силно ...
    всеки има личен избор ... просто ... не давай на хората тон в живота ... ! ще те намразят много ... знам го от опит .. !
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Град
    Пловдив

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от soul1199
    dobre,i 6o da ne se izleqt dy6ata,v mesto da se izmu4vat ili da go taqt v sebe si,te prosto iskat suvet,kuv e problema,v momenta sme v takava vuzrast,4e vsi4ko ni e oburkano v glavata,az ne sum puskala nikvi temi tyk,no se staraq da pomogna,s kakvoto moga
    И аз така.Тема направих само 1,на която отговорите бяха задоволителни.
    Към автора: Ако не си забелязал сайта се казва "тийн проблем"...превеждам ти тийнейджърски проблеми."проблем" на литературен език означава също така и ВЪПРОС...тук хората с опит се борим да даваме адекватни отговори на хора без опит.споделяме опита си и може би след 100 години мъжете ще се променят и няма да разбиват сърца.жените няма да са такива курви и да изневеряват(не слагам всички под общ знаменател!има изключения и те си се знаят кои са!)!И само може би след 100 години няма да четеш такива теми.Белким доживееш до 100 и нещо
    Глупаво е да се правиш на интерес/на/ен...
    Пораснете се пише с Т по средата порасТнете.незнам дали ние трябва да 'пораснеме' или ти?!
    И верно,че има некой много тъпи индивиди,дето питат "ако ми се изпразни в устата ше забременея ли" или "с презерватив има ли шанс да забременея" или "колко месеца след акта трябва да пия ескапел"...хора с бедна сексуална култура.отвори подфорума "СЕКС" и се възмущавай там,недей да ми тровиш живота и да ми скапваш настроението!
    Да простиш не означава да забравиш за грешката на някого. Означава да запомниш, че всички правим такива!

Мега фен Аватара на EarthShaker
    и ти, авторе, са помисли за мн зрял... ама нищо не каза в крайна сметка

Цитирай Първоначално написано от EarthShaker
    и ти, авторе, са помисли за мн зрял... ама нищо не каза в крайна сметка
    а, точно..
    и кво като си на 15, и аз? ама съм мизерна малка чувствителна хлапачка, а това че ти си далеч от тези филми не те прави по-зряла, по-хладнокръвна и т.н.
    може всъщност ти да синедораслата, но да ти се струва че всички са се побъркали..

мда изобилстват тъпите теми, ама твоята нищо не променя..и също е малко изтъркана, и други хора са писали да не се занимаваме с любов, кво се вживяваме, а у...

ми на сърце не се заповядва, ако зависеше от мен аз щях да съм бучка лед и така щЕх си умра ^^ ама не съм и туй тоо...
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.

Браво,много си умен.
    Променяш ли нещо?
    Не.
    Остави ни да си спамим.
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Град
    Paradise
    Идеята на тоя форум е хората да си изливат тук всичко, което ги мъчи, особено, когато нямат на кого друг. Всеки има нужда поне да бъде изслушан и утешен. Аз съм съгласна, че много се вживяват прекалено ,но какво очакваш?! Това е-деца са всички и аз включително-на повечето им е първият досег с любовта. Не са изпитвали такива чувства досега и е нормално да се филмират. По-късно, като им минат през главите още малко такива проблеми и още партниори, ще претръпнат и ще спрът да приемат всичко за драмата на 21 век.
    А ти не критикувай, особено,ако не си се влюбвала досега и не знаеш как е.

Град
    In Your Dreams...
    Да, може би си права, но тебе тфа кфо те засяга?? Нали ни не си така?! Пфф.. леко безсмислено е тфа.
    Обiчам те и 0т таzи Lюбов боLи и вsекi сп0деLен м0мент нi пRибLижава kъм kрая...

Осъзнали сме се!Благодарим че ни напомни!

Всъщност, мила, "пораснете" е правилният вариант. Идва от глагола рАсна (порасна), а не от растА. Това са два различни глагола. Обърни внимание на факта, че и ударенията падат на различни срички.

Някой друг има нужда от консултация с учителката по БЕЛ, не авторката...

Всъщност, мила, "пораснете" е правилният вариант. Идва от глагола рАсна (порасна), а не от растА. Това са два различни глагола. Обърни внимание на факта, че и ударенията падат на различни срички.

Някой друг има нужда от консултация с учителката по БЕЛ, не авторката...

А ти не критикувай, особено,ако не си се влюбвала досега и не знаеш как е.

ха-ха..........Е НЕ АЗ НЕ СЪМ ЧОВЕК, не знам кво е любов.. Просто за разлика от повечето тука от рано съм си дала сметка за някои неща и не седа по цял ден в някъв измислен сайт да се оплаквам . Тъпо е . Освен тва не се старая да съм оригинална с тая тема, просто днеска прочетох 10 почти еднакви теми, всичките еднакво безсмислени и отдолу ебаси коментарите . + тва, както казаха някои - всеки си има право на мнение, така че не ми казвайте дали да се възмущавам или не .
    sex is overrated...

аааа и относно думичката ''ПОРАСНЕТЕ'' аре да не ми се обяснявате . уча в 1аег, така че едва ли точно вие сте хората, които могат да ми дават съвети за правопис
    sex is overrated...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си