.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29
    spored men ideqta e to4no tva 4e sa nepoznati,ne znae6 dali kato kaje6 na nqkoi "poznat" nqma da go doveri na dr i t.n.,a za razbitite sarca vseki si znae na 15 e trudno da se govori za mn po-slojni raboti.
    ...малка и сладка интрига,която умее чаровно да мига..

Re: ABE XORA OSUZNAITE SE MALKO BE !

Цитирай Първоначално написано от faith---
    влизам във форума и чета ебати тъпизмите.......секи втори обяснява, че е ''heartbroken'' или че ''любовта на живота му'' не го обичКа и кфо ли не ?! аз съм на 15, както повечето тука, ама ддз..кфо е тва детско мислене от ваша страна.........на 15 години, а ги мъчат ебати ''дилемите''.....и изобщо за кфо споделяте някви ''лични'' неща с непознати :Х ПОРАСНЕТЕ !
    хаха ами защо ли сайта се казва teenproblem? Знаеш ли кой е най-срещания проблем на един тийн? Точно този от който се възмущаваш и след като в раздел на име Любов не можеш да споделиш за своите любовни вълнения в кой друг да е ?! Като не ти е интересно просто не чети А и как би звучала тема...имам си гадже..много съм инлоф! Веднага ще почнат оплюванията...форума е за проблеми на тийнчетата и както разбра това е "най-големия" и най-срещан проблем за тях. защото за първи път осещат нещата по по-раличен начин Успех пораснал

П.С. Личните неща се споделят най-лесно с непознати, ако не си чувал

Повече от фен
    typa tema kat ne iska6 nedei 4eti ama po dobre da se spodeli s nepoznat otkolkoto da ti teji
    (sun)~{}*

поста преди мене ме подсети за нещо....ти като не би споделила с непознати нещо защо пишеш тая тема Съжалявам за рода в първия ми пост не видях, че си момиче

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си