Цитирай Първоначално написано от soul1199
dobre,i 6o da ne se izleqt dy6ata,v mesto da se izmu4vat ili da go taqt v sebe si,te prosto iskat suvet,kuv e problema,v momenta sme v takava vuzrast,4e vsi4ko ni e oburkano v glavata,az ne sum puskala nikvi temi tyk,no se staraq da pomogna,s kakvoto moga
И аз така.Тема направих само 1,на която отговорите бяха задоволителни.
Към автора: Ако не си забелязал сайта се казва "тийн проблем"...превеждам ти тийнейджърски проблеми."проблем" на литературен език означава също така и ВЪПРОС...тук хората с опит се борим да даваме адекватни отговори на хора без опит.споделяме опита си и може би след 100 години мъжете ще се променят и няма да разбиват сърца.жените няма да са такива курви и да изневеряват(не слагам всички под общ знаменател!има изключения и те си се знаят кои са!)!И само може би след 100 години няма да четеш такива теми.Белким доживееш до 100 и нещо
Глупаво е да се правиш на интерес/на/ен...
Пораснете се пише с Т по средата порасТнете.незнам дали ние трябва да 'пораснеме' или ти?!
И верно,че има некой много тъпи индивиди,дето питат "ако ми се изпразни в устата ше забременея ли" или "с презерватив има ли шанс да забременея" или "колко месеца след акта трябва да пия ескапел"...хора с бедна сексуална култура.отвори подфорума "СЕКС" и се възмущавай там,недей да ми тровиш живота и да ми скапваш настроението!