- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Правили ли са ви магия след като се разделите?
на мен ми направи едно момиче което мн.обичах заради това че след като я видях с друго момче я зарязах!!!
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Магията е най-тъпото нещо. Една връзка не може да е вечна. Всеки човек, когато е влюбен си мисли, че е моногамен, но не е. Тези хора, които правят магии са предимно жени и това е много много тъпо.
просто я хванах пред вратата ми като ми полива нещо и я попитах какво прави тя просто седеше на едно място и незнаеше кво да говори
Първоначално написано от mzhi
егати маниаците..
може да е разливала бензин с намерението да ти подпали къщата и да изгориш докато си вътре, а когато си се появил, да се е стъписала, че не си си бил у вас
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
не беше бензин споко![]()
откъде знаеш?Първоначално написано от mzhi
пък и аз съм си споко, не мен ме преследват бившите с намерението да ме унищожават
![]()
![]()
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
imam si nqkakvo poznanie za benzin vse pak si imam kola
магий ..тя пък за каква се мисли ?
![]()
косъм на блондинка нокът и перо на орел в един голям голям вещерски казан сварени на супа
се получава любовна магияя това да го знаете от мен![]()
p.s днеска цял ден съм като напушена =D>
а ти вярваш ли и на глупостите ?
![]()
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
I long to have you now
to whisper secrets in the night
I don't want nothing from the world
just you to be huddled in me..![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Първоначално написано от mzhi
![]()
![]()
Шибни я в третото око да не прай тъй поиче..Их начи....
П.С. Ни тъ Бива
абра-кадабра айдеееее всички сте омагьосани да са мъчите на половин чеп![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
мацката ти се е изпикала на прага бе кретен![]()
няколко маймуни сме на клона, не се чудете що така пишем.
Магия ли?Ако си достатъчно наивен, вярвай си в магии.Това са шарлатански истории.Вярваш ли на врачките?Вярваш ли в гледанките на карти, които ги има във всеки форум?
Да бе магия да напиша коментар тук точно за тази тема.Магия за проницаемост към момичета ще ти направа аз . Странични ефекти ти ще станеш толко красив ще те отбягват.![]()
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
мисля,че не са ми правили магия ама нз все пак
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Първоначално написано от ™G-Baby™
![]()
mejdydr. v4era edin ot moq klas iztursi ,4e,ako skusa6 kosum na lubim 4ovek ot drygiq pol i go sloji6 pod vuzglavnicata 6e go/q sunyva6 gol/a
![]()
ми като много малък заедно с едно момиче (моя много добра приятелка все още) се опитвахме да правим нещо такова ама на куче, защото беше избило всичките котки в квартала и след седмица или няколко дена кучето взе че се трупясатака и не разбрах дали беше съвпадение или не
![]()
хахахха![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
i kvo verno li e ?!Първоначално написано от soul1199
![]()
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
верно ли? аз ще зема да пробвамПървоначално написано от soul1199
![]()
![]()
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
ami kaza,4e q e sanyvalПървоначално написано от sLaDkA_GrEsHkA