.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Град
    Roma, Italia
    Цитирай Първоначално написано от ^Santra^
    ^да, ама ти си човекът с цигарата и най- малко ти пречиш с това, а не непушачът, че не пуши. Плюс това на обществени места е забравено тютюнопушенето.
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те...

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Пушачка съм, но понеже съм малко зло не се съобразявам с абсолютно никой, а пускам злобни коментари, когато някой ми се озъби. Иначе, пушачите трябва да се съобразяват с непушачите.

Животът е адът описан в Библията!

Цитирай Първоначално написано от ^Santra^
    srpsko_1988, по глупав коментар не бях чувала. Айде пускай радио Веселина

Първо не си го чула
    и второ не ми казвай кво радио да слушам че не тва е темата
    Sinan Sakic rulzzz

принципно пушачите трябва да се съобразяват с непушачите....
    аз съм бивш пушач.....затова не ми пречи....моите приятели също са комини до един...затфа понякога за да не съм пасивна което е доста по опасно запалвам и аз.....абе на непушашките компании им е най-ячко
    Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
    and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
    so take these broken wings!

Аз пафкам, който не му понася да се изнася!

Нека ви дам един пример:

Жиевя здравословно, не пуша, не пия, ходя на фитнес, храня се здравословно. Утре ме блъска кола и покрай умрялото ми тяло минава 80 годишен старец пиян на талпа и с цигара в ръка. Поглежда ме и казва само ц ц ц ц и си зминава.

Всичко е относително. Да ако водиме перфектния живот цигарите пречат и влошават здравето. А дори и това е строго индивидуално. Един може 1 година да пуши и да се "поболее" а друг цял живот да пафка и да му няма нищо...

Град
    Roma, Italia
    Tук не говорим за вредата от пушенето и здравословния начин на живот,а за правото на свобода да избираш!
    Аз съм избрала да не пуша и ти нарушаваш това мое право като не се съобразяваш,че до теб седи непушач и ти го тровиш с твоите цигари!
    Пуши си,но и се съобразявай,когато има покрай теб,такива който не пушат.
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те...

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Разбира се че пушачите трябва да се съобразяват това че те си тровят собствения живот, не значи че трябва да отровят и живота на другите.

Град
    Франция ; В. Търново
    Някои хора са прави .Например аз ,като не пуша понякога се махам ,защото кашлям ,като някои пушач на 40 години .Обръщам се към НЕПУШАЧИТЕ ,вземете се размърдайте и вие и пушачите са хора нищо ,че си тровят живота отдалечете се на един метър ,нищо няма да ви стане ако направите 2 крачки .А и да ви кажа да не си мислите ,че е лесно да се откажат цигарите ? ? ? Някои хора ,които са пушили много години на тях това им е НАВИК ,ако и вие правите 1 и също нещо всеки ден после и на вас ще ви е трудно да се откажете от този навик .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си