- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Vodafone 527
Abe otkakto imam telefom sam s edna motorola 155 palna bri4ka...4udih se kak da nakaram na6te da mi vzemat ne6to po-dobro i dneska vav vestni4eto na mtel vidqh promociq Vodafone 527 s programa Mtel comfort 100 za 80 lv.KAjete si mnenieto kak vi se vijda telefon4eto dobro li e ili?
О, боже, защо пишеш всяка дума с различен цвят?!Първоначално написано от Hit 2 fit.
Ами, да ти кажа честно, по-добре не си взимай Водафон, ама както си решиш.Първоначално написано от zelenooko_kote
Кво да ти кажа, водафон си е шит.Ама пак е по-добре от моторолата...
Got my foot pinned to the floor,
you can feel the engine roar!
Got thunder in my hands,
I'm metal thrashing mad!
Блаа.. аз имах водафон за един ден ии беше скапан общо взето.
Madness is genius.
оо тва е б*ти л*йняния телефон! не си вземай менюто и камерата са мн тъпи
Първоначално написано от zelenooko_kote
Mного неприятен телефон.
Jebem te u usta, jebem te u oko
вземи си някоя нокия от по ефтините, доста са приятни за употреба
Raise your fist!
В рамките на една седмица си купих телефон за 10лв (Водафон 520 май беше -тоя най-елементарния) и телефон за 1000лв. Трябва да ти кажа, че първия е доста по-практичен.
На скъп телефон никога няма да му ползваш всички екстри, освен това ще го мислиш много и ще те е яд много повече ако го изгубиш-изпуснеш. Ползвай си евтин апарат и да ти е мирна душата, а тия дето ти се смеят или подиграват са пълни глупаци ; )
Ако имаш ориентировъчна цена и искаш договор към някой от мобилните оператори, мисля, че има доста по-добри модели.![]()
От друга страна разгледай в интернет как вървят телефоните, защото можеш да си вземеш нещо с 50-100+ лв по-евтино, отколкото в някой магазин.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.