- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Nivea bye bye spot! SOS
Някой ползвал ли го е, защото рекламата ме заинтригува достаАко да какво е мнението ви ?
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
Не е нищо особено.![]()
AMAN!
И мен ме заинтригува, така че ще следя темата .![]()
In life, unlike chess, the game continues after checkmate.
Взех си го преди... 5 дена някъде. Ами успокоява червенините и пъпките поспадат... Предполагам, че на всяка кожа действа различно... Не съм много впечатлена, но върши работа.
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
a kolko struva ?Първоначално написано от GbSy
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
Зависи откъде си... Пък и навсякъде е различно. Аз го взех за 8 лв.
с протегнати стъпала
и шалове
като всички останали![]()
I Love
Vania
Kabakova
mersi mnogo![]()
![]()
Бях много скептично настроена, както написах в една тема, но вчера имах нужда да си купя нещо и реших да си взема стика. Струва 7,90 лв. Нанесох го върху една малка червенина и днес вече я няма.И все пак един продукт действа различно на различните видове кожа.
blagodarq ti mnogo ! toku shto se obadih na maika mi da mine da mi kupi vse pak dori i da ne mi podeistva dobre nqma da razbera dokato ne gi probvam =]Първоначално написано от dark_sw
Изглежда ми мн ефикасно мисля да си го купя,но както казаха действа различно на различните видове кожа.
Just dance, gonna be okay
За малки пъпчици като акне ли се използва?
Защото на мен когато ми идва (тоест всеки месец, нали) и ми се появяват по краката, дупето или лицето някакви супер гадни гнойни пъпки - преборвам се с тях, обаче после ми остава нещо като белегДали ще върви работа това spot нещо си : //
аз днес си го купихсупер е и наистина действа
NaLI zNae6 ... TvoQ JivoT s moITe pRavIla !! :P
попринцип искам да попитам за цялата серия дали е добра и дали някой я е ползвал. и дали става за мазничка кожа?![]()
И мен рекламата ме заинтригува, сигурно ще си го взема.![]()
Just gonna stand there
And hear me cry
But that's alright
Because I love
The way you lie
I love the way you lie
I love the way you lie..
след като си го купила днес от къде знаеш че действа?!или каза заклинанието...Първоначално написано от little_miss_kiss
ДЕЙСТВА сега пъпките ми не са толково червени и леко изчезват
VANESSA HUDGENS FOREVER NuMBER 1
ХУбав е стика,действа уж ;D Аз си го взех за 6.69 от Кауфланд ...![]()
Еми и аз имам и става ...![]()
You’re so gay and you don’t even like boys
No you don’t even like
No you don’t even like
No you don’t even like… PENIS
ми не бих си ги взела не очаквам крем ли каквото е за 7-8 лв да ми оправи лицето..
Все повече ми харесва.![]()
с протегнати стъпала
и шалове
и аз се опъпчвам когато ми идваПървоначално написано от momo.xixi
иначе за серията изглежда ефективна - успех на авторката
![]()
аз си го взех преди няколко дена от метро за 6.70 нещо такова и наистина действа препоръчвам го
аз имам само стика за сега и го ползвам от седмица някаде и мен специално ми помага ама махам едните пупки и дръги се пиявяват![]()
сега мисля да си зимам и другите продукти белкем помогнат
![]()
![]()
![]()