- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Nivea bye bye spot! SOS
Ако не си почистваш лицето преид това с нещо мнго ясно ,че ще се омазнява.... Те хората за това са нарпавили цяла серия : почистваш гел , тоник , дневен и нощен крем и стик ....Първоначално написано от SuSamka
Аз днес си го купих и не мога да кажа все още дали действаНанася се по 2-3 пъти на ден и е с нещо като гъбичка напоена със спирт /или нещо подобно/ за тези като мен ,който си мислят ,че ги прикрива като фон дьо тен
![]()
![]()
ами аз имам крема Shine Control някъде го водят дневен и съм много ама наистина много доволна,Първоначално написано от makarenko1
![]()
но както казват и останалите на всяка кожа е различно.
![]()
Абе кожа кожа, ама май ще е най-добре, ако ставаше на всяка.Аз имам това стикчето ама и грам не подейства и точка дориА пък и крем някакъв си взех (дори вече не помня кой беше) мисля че от този дневния или нещо подобноо ... пълнааа бозааа, ама пълнааа
Аз си взимам неща на Гарниерррр и съм адски доволнаа
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Пълен боклук - с извинение , може и без !![]()
Ползвах го 3 дни и никакъв резултат- АБСОЛЮТНО никакъв !
Не си давайте парите за мосва разпостранената козметика като ази на Ейвън , Орифлейм , Нивеа и т.н. - никакъв резултат в крайна сметка : ) Това е убеждението до което стигнах , след повече от 100 дадени на вятъра лв. :P
пф, аз ползвам нощния сигурно от месец, всеки ден.
еми не действа >.<
е ти кво очакваш?за 3 дена да подейства?трябва да бъдеш по - постояннаПървоначално написано от rebelGIRL
Cruel Intentions
Еми то след 3 дни пъпката от самосебеси ,ще се махнеПървоначално написано от mysterious93
Има ли смисъл тогава от този коректор
![]()
Моля "компетентните" да не дават мнения като те самите не знаят как да използват продуктите , а дават мнения... Много ясно , че ще ви се омазнява кожата от крема като не я почиствате приди това , а за 3 дена НЯМА КАК ДА ПОДЕЙСТВА !!! Нищо не става с магическа пръчка ... И по повод мнението за качеството на марката Нивеа много мога да споря , защото нивеа са си класика и продуктите им са много качествени![]()
.........
mxmПървоначално написано от LaPeNcEto0o
![]()
you say im going nowhere
and thats what keeps me dreaming
you wish i would just shut-up
and thats what keeps me screaming ;d