.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

моля за съветче! ;}..

здравейте ! ;} от много време чета темите тук и най -накрая реших и аз да пусна моя тема ;} работата е там,че с приятелят ми скоро имаме празниче и ми се искаше да ми подаря нещо специално ...и мисля си да тетрадка с споменчета или някакви любовни текстчета картинчици наши снимки и такам .. та как мислите дали ще му хареса нещо такова ... та въпроса ми е много ли е лигаво и ако вие трябваше да направите такава тетрадка какво бихте написали в нея
    P.S съйелявам нямам си и на идея защо излязоха толкова много темите изведнъж моля всички да ме извинят не съм го направила нарочно

Голям фен Аватара на BlindedAngel
    Град
    Варна
    Зависи от характера на приятелят ти.Ако е някой който е прекалено сериозен може да му се стори лигаво, но ти го познаваш най добре.Аз лично бих направил албум с наши снимки
    "По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев

аз вече съм правила такава тетрадка,но да наистина е много лигаво

по добре направи един ключодържател,медалион със твоя или ваша снимка много по добре ще е .Албума също е хубава идея но наистина е лигаво,но ти си прецени сама успех!
    Мy heArt тупа-р-лупа fOr yOu(!)(!)(!)

Както казаха зависи от приятелят ти, а и за колко време е `празничето`. Ако си пада по такива любовни неща по-добре му вземи някоя хубава книга с любовна поезия. Тетрадките със спомени остави за приятелките си. Напиши на първата страница нещо хубаво или на последната страница, ако умееш измисли някое стихотворение и му го посвети. На мен ми идва малко лигаво, но зависи от него и от теб.
    Албума е една идея по-добре. Намери някой хубав албум и сложи ваши снимки.
    Може и да занесеш във фотото някоя ваша снимка да й направят някой хубав колаж. Какъв ще е вече е твой избор. Вземи една хубава рамка, сложи я и му я подари.

Аз щях да го направя сполучливо и ефектно,но за теб се съмнявам .. С това "споменчета или някакви любовни текстчета картинчици" веднага си представям как ще изглежда въпросната тетрадчица .. Надали ще му харесва подобна лиготия. По-добре му купи ръчен часовник.

Супер фен Аватара на lyfche
    ами зависи ,ако харесва такива неща ... ,но май наистина е лигаво

Цитирай Първоначално написано от LINKNOT
    Аз щях да го направя сполучливо и ефектно,но за теб се съмнявам .. С това "споменчета или някакви любовни текстчета картинчици" веднага си представям как ще изглежда въпросната тетрадчица .. Надали ще му харесва подобна лиготия. По-добре му купи ръчен часовник.
    баси самочувствието...

иначе да, тия тетрадки са яко лигня, но ти си го познаваш
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Град
    Русе
    да му напишеш тетрадка със спомени ше е ебати тъпото!
    по-добре албум.облепи го със снимки ДА НЕМОЖЕ ДА ГИ МАХНЕ >:] в смисъл...пак може да е от типа тетрадка,но нека е красива и нека не е лигава подбери най-хубавите снимки,няма да е зле да ги минеш на фотошопа изкарай ги и ги лепни в албума.ако правите повече от месец два...говоря нещо сериозно,около полувин година и повече,това ще е тъпо.той да се влачи след гъза ти и ти да му дадеш някфа тетрадка за 2лв със спомени или било то снимки.нека е нещо сериозно приятелката на брат ми,когато направиха година му подари златен пръстен с черен камък.подпитай приятелите му от какво има нужда и мисля,че един часовник наистина би бил страхотен подарък ;д;д но самия "часовник" в символичен речник не би го открила като нещо хубаво.в смисъл...времето лети,но защо трябва и ние да го знаем.
    АКО ИЗБЕРЕШ ЧАСОВНИК,нека не е пластмасов със светещи стрелки,хъх?Купи му нещо свястно!200 леа няа да се озориш ;д;д а и само дано си струва
    Да простиш не означава да забравиш за грешката на някого. Означава да запомниш, че всички правим такива!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си