.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Проблем с диета.

Здравейте!
    Имам следния проблем: имам наднормено тегло и от 5 седмици съм на диета (напълно по собствено желание и мотивация). Не пия газирано, не ям хляб, сладко и т.н. Само готвено, супички и така.. Започнах да ходя на фитнес и отслабнах горе-долу с 6 килограма. Но всеки път като излезна из града виждам само хубави момичета, много ме подиграват (което ме мотивира допълнително, но в същото време ме разтройва :/) и започвам да искам да спирам храната и/или да ям минимално количество, а в същото време знам, че мога да се разболея по този начин.
    Може ли някой да ми каже как да започна да отслабвам по бързо, за да има по-голям ефект?

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Гладуването не е решение,а и повярвай - няма да отслабнеш.
    Ако дълго време лишаваш организма си от дадена храна,от която той се нуждае,в момента в който приемеш такава - ще ти се залепи.

Това,което правиш е напълно достатъчно.

Бързото и внезапно отслабване не е хубаво - най-много да си докараш стрии и увиснала кожа.

И недей да се впрягаш толкова от чуждото мнение.Живей си живота въпреки него. Не можеш постоянно да се нагаждаш според мненията на всякакви хора,които дори не ти знаят името,не им пука как си,какво ти е,дали си гладна и от какво се лишаваш само и само,да спрат подигравките.И като фиданка да станеш,тези хора няма да го оценят така или иначе.

Град
    Там където никой от вас не е бил =[;
    Спри да обръщаш внимание на тея тъпи п*тки
    Суетата.Моят любим грях.

Подкрепям Деситу

И аз подкрепям напълно Деситу...те просто искат да ти намалят самочувствието което така или иначе при теб не е много голямо...но знаеш ли мога да ти дам една диета която за 14 дни се отслабва 10 кг...сега ще помислиш и не само ти че тази диета неструва,ноистината е че е много ефикасна...пробвала сам я....и мой съученички също всички сега се радват на успех . В диетата не се седи чак толкова гладен,ти няма да имаш проблеми примерно със сладкото така или иначе ти си го ограничила
    Вярвай в трудните минути,усмихвай се когато тъжиш...лесно е глава да отпуснеш,трудно е да победиш!

Мега фен Аватара на mynichka
    Цитирай Първоначално написано от Eeyore1
    И аз подкрепям напълно Деситу...те просто искат да ти намалят самочувствието което така или иначе при теб не е много голямо...но знаеш ли мога да ти дам една диета която за 14 дни се отслабва 10 кг...сега ще помислиш и не само ти че тази диета неструва,ноистината е че е много ефикасна...пробвала сам я....и мой съученички също всички сега се радват на успех . В диетата не се седи чак толкова гладен,ти няма да имаш проблеми примерно със сладкото така или иначе ти си го ограничила
    и после диетата свърша и след 2-3 седмици си връщаш тези 10 кг ..че и няколко отгоре
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Цитирай Първоначално написано от mynichka
    и после диетата свърша и след 2-3 седмици си връщаш тези 10 кг ..че и няколко отгоре
    Все пак ще се радвам ако чуя диетата, т.е. ако ми я кажеш.

Аз махнах 19 кг. от себе си с напълно здравословна диета .
    Ям само пилешко месо , зеленчуци и плодове на корем, сирене ям / вкл. крема и топено / хамвам по една активиа на ден , пия си прясно мляко , хамвам си сухари .
    Не ям хляб , олио /заменям го с зехтин / , без захар без яхнии , свинско без пържено , без панировки и сладки .
    Честно да ти кажа от много време съм на този режим на хранене и се чуствам страхотно . Нищо от старите навици не ми липсва .

za kak1v period ot vreme gi svali ?i kakvo pie6 ?smis samo na voda i mlqko li q kara6 ili primerno pie6 i razni sok4eta ,studeni 4aiove...etc.?

Голям фен
    С гладуване няма да стане.
    Спортувай нещо, дори минимално в домашни условия.Да си събудиш организма малко.. Разбира се не да се тъпчиш..яж когато изпитваш глад и не може да му устоиш, не защото е 1 часа и е време за ОБЯД. Не яж вечер и не смесвай храните.

AMAN!

Защо след като ходиш на фитнес не поговориш с треньора ти (ако имаш такъв). Ще ти препоръча как да се храниш и т.н.
    А тези, които ти се подиграват (да го д**ат!!). Запомни, че външността е релативна и никога не се знае как може да се промени. За това не обръщай внимание на подигравките.
    Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...

Цитирай Първоначално написано от viktoriya_sn
    za kak1v period ot vreme gi svali ?i kakvo pie6 ?smis samo na voda i mlqko li q kara6 ili primerno pie6 i razni sok4eta ,studeni 4aiove...etc.?
    В период от 4 месеца . Пия само и единствено напитки които не съдържан захар . Натуралните сокове са просто бъкани с нея и не ти ги препоръчвам .
    След като достигнах желаното гегло си позволявам понякога кафе със сметана или кока-кола лайт .
    Режима на хранене си го спазвам от юни месец.

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Първо искам да ти кажа Браво, че си се решила да отслабнеш, а и си успяла да почнеш, аз все още не мога да се наканя, макар и да нямам проблем с теглото (но като се гледам ще дойде един ден и този проблем) .. Та на оная глупачки им даваш пълен игнор, защото един ден ще имаш хубаво тяло като тях, но няма да си толкова тъпа Според мен няма какво да си променяш в режима...нали знаеш - бавно, но славно. Кажи от колко време си на този режим и колко килограма си свалила (хубаво е да се знае) И да - недей да гладуваш, щото ще ти увисне всичко. И пак да ти кажа браво, щото аз наистина ви се изумявам на волята..
    Успех

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Благодаря ви за коментарите.
    Свалих 6 килограма за период от ..почти 40 дена.
    Сокове ме е страх да пия заради захарта. Пия само чай и вода. А единственото сладко нещо, което ям е една малка лъжичка мед в чая.
    Иска ми се да отслабвам по-бързо, но знам, че това е вредно.. "Бавно и славно", вярно е, наистина, но ми се иска резултатите да си проличат и в дрехите, които нося и т.н.
    Много ме е страх да не прекаля и да стигам до крайности в диетата т.е. да не се разболея от нещо.
    А да попитам.. една Активия става ли за закуска? Нали не е много?

Цитирай Първоначално написано от new_registration
    Благодаря ви за коментарите.
    Свалих 6 килограма за период от ..почти 40 дена.
    Сокове ме е страх да пия заради захарта. Пия само чай и вода. А единственото сладко нещо, което ям е една малка лъжичка мед в чая.
    Иска ми се да отслабвам по-бързо, но знам, че това е вредно.. "Бавно и славно", вярно е, наистина, но ми се иска резултатите да си проличат и в дрехите, които нося и т.н.
    Много ме е страх да не прекаля и да стигам до крайности в диетата т.е. да не се разболея от нещо.
    А да попитам.. една Активия става ли за закуска? Нали не е много?
    6 килограма за 40 дена е повече от добре, по-бързо става вече доста опасничко, но виждам че го знаеш това и няма смисъл да ти го казвам...само внимавай много с цикъла, че аз също отслабнах доста (около 11кг), но за период от около 5-6 месеца, но цикъла ми се прецака и 4 месеца го нямаше, правиха ми всякави изследвания и сички викаха нищо ти няма и са с третия вид хапчета дет пих в понеделник най-накрая ми дойде , та мисълта ми е внимавай с него...
    аве една активия май даже е мъничко...първо ще те посъветвам да замениш активията с друго кисело мляко (не на Днанон, демек не "На баба", "На дядо", "Активия"), че данонските са само нишесте,та с киселото мляко може да ядеш обикновенно мюсли (от тези с ядките или с ядки и сушени плодове, не от тея със захар) или пък овесени ядки, защото храната сутрин не се лепи, тя се изразходва през деня

Айде като не знаеш каква е диетата и като не си я пробвала мълчи си там
    Вярвай в трудните минути,усмихвай се когато тъжиш...лесно е глава да отпуснеш,трудно е да победиш!

Айде като не знаеш каква е диетата и като не си я пробвала мълчи си там
    добре ще ни кажеш ли каква е диетата..
    Мечтите са безкрайни..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си