Цитирай Първоначално написано от new_registration
Благодаря ви за коментарите.
Свалих 6 килограма за период от ..почти 40 дена.
Сокове ме е страх да пия заради захарта. Пия само чай и вода. А единственото сладко нещо, което ям е една малка лъжичка мед в чая.
Иска ми се да отслабвам по-бързо, но знам, че това е вредно.. "Бавно и славно", вярно е, наистина, но ми се иска резултатите да си проличат и в дрехите, които нося и т.н.
Много ме е страх да не прекаля и да стигам до крайности в диетата т.е. да не се разболея от нещо.
А да попитам.. една Активия става ли за закуска? Нали не е много?
6 килограма за 40 дена е повече от добре, по-бързо става вече доста опасничко, но виждам че го знаеш това и няма смисъл да ти го казвам...само внимавай много с цикъла, че аз също отслабнах доста (около 11кг), но за период от около 5-6 месеца, но цикъла ми се прецака и 4 месеца го нямаше, правиха ми всякави изследвания и сички викаха нищо ти няма и са с третия вид хапчета дет пих в понеделник най-накрая ми дойде , та мисълта ми е внимавай с него...
аве една активия май даже е мъничко...първо ще те посъветвам да замениш активията с друго кисело мляко (не на Днанон, демек не "На баба", "На дядо", "Активия"), че данонските са само нишесте,та с киселото мляко може да ядеш обикновенно мюсли (от тези с ядките или с ядки и сушени плодове, не от тея със захар) или пък овесени ядки, защото храната сутрин не се лепи, тя се изразходва през деня