- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Лоф по скаип :D
Kajete mi kak 6te reagirate,ako zn 4e nqkoe mom4e vi e har,kato ste mu pratili pic,no toi ne iska da si prati svoqta,6toto "iztril si vsi4kite snimki" ili "imal nov compiutur" ili puk bili mu na dr kompiutur" i t.n.Tova zna4i li 4e e grozen ili ne6to takova?
![]()
според мен значи, че мисли, че не е мн хубав и няма самочувстие и се притеснява... Освен ако не е някй дет не траа да си чатиш с него. Но по принцип аз никога не пращам пик първа на който и да е било непознат... Да не говорим, че май съм пращала само веднъж.
Обiчам те и 0т таzи Lюбов боLи и вsекi сп0деLен м0мент нi пRибLижава kъм kрая...
аа не винаги, аз в момента не пращам на един щото наистина нямам качени. в скоро време тряа се погрижа да си кача ама все изниква нещо по- важно![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Първоначално написано от Andreev
dokolkoto znam toi e v u4ili6te,kudeto ima mn gotini i hubavi mom4eta,dnes sama se ubedih.Absolutno vsi4ki sa bili hubavi ot negoviq klas,no o6te ostava vuprosta,6to se izvinqva
![]()
защо изклю4ваш възможността наистина да няма снимка в момента?
Fighting for nothing is what you're born for.
Оф, не... не означава, че е грозен... означава, че:
1. Или наистина няма снимки в момента
2. Или не иска да ти праща просто...
3. Или пъъък... или пък има комплекси относно външния вид... А това в никакъв случай не означава, че е грозен![]()
еlsy![]()
+1Първоначално написано от nicolepcd
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
И ти си люха.
А той вероятно е гроэен и люх.
(Ееее днеска вече эа втори път ми се отдава повод да я употребя тая дума :Д )
[size=7][b][u]fosse cos
++++++++11Първоначално написано от nicolepcd
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Според мен има малка вероятност наистина да няма снимки![]()
...тъп комплексар...поне аз така мисля
abe pritesnqva se mom4eto..po natat1k 6te ti prati..![]()
Лудите движат света.
Значи,че има комплекси по отношение на външния си вид.
Първоначално написано от Andreev
Този профил не се използва!
я ми намери в български тълковен или правпоисен речник думата ЛОФ... ше ловуваш по скайп ли какво..?
"Лоф по скайп"?! Бъркаш, колега, на 10 е.Първоначално написано от Andreev
![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Първоначално написано от Mind fReak
House music gives us the power we need.. you are trying to tAke controL of your body,but you cAn`t...I am going InsAne,and you..?! be cAreful.....
1. комплексар!!
2. лъже за години
3. не си харесва външния вид
... избери си едно от трите![]()
Come On And Save Me I`m Loosing My Mind..
Waiting And Waiting For You To Be MINE.. <3
Това означава,че трябва да спреш с този скайп.Първоначално написано от sunshine00
Еми веднъж си писах със такъв олигофрен..
накрая ми писна..![]()
![]()
![]()
и го блокнах..![]()
![]()
![]()
.човек колкото и да бяга и да се крие, никога неможе да се отърве от себе си! .. ;(
Може наистина да няма снимка,но може и да лъже...По-добре внимавай и не разсмивай хората с "ЛОФ по скайп" - дори човек да разбре,че говориш за любов по скайп - няма такова нещо,но ти сама ще се убедиш в това като ти дойде акъла![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Ами нз може да не е грозен, обаче да се смята за такъв .. може да има някфи комплекси ...![]()
..u кFo убuчьм ть нu крuя .. u .. кFо мраZuш мь .. хаХ ш сь напuq [`* ]
на мен всеки ден поне по двама такива ми искат пълномощно
още като чуя ''как сме фе мацкъ'' и ми става лошо и ги блокирам
такава ''любов'' не е възможна![]()