- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Лоф по скаип :D
Готино заглавие.
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Ne sum suglasna s teb!!!Първоначално написано от Andreev
Ne pove4e ot 8 e !![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
MoOnLiGhT_ShAdOw,po tvoqta logika..."lof po skype",zna4i az sum na ne pove4e ot 10![]()
![]()
o4evadno e,4e devoikata e mnogo zabludena,za da zadava tolkova oligofreni4ni vupros4eta,no misulta mi e druga...Ako ne go bqh prejivqla,nqma6e i da povqrvam,no liubov po skype ima!ne govorq za imenno tezi nedorasli de4ica,koito vqrvat slqpo v prikaznata liubov po skype...Na koito jivota im e samo 4at i snimki v toaletnata pred ogledaloto.Moqta vruzka zapo4na po skype(kolkoto adski tupo da zvu4i,dori sme6no)ve4e sme 2 godini sme zaedno i go obi4am do bezumie!!!Bqh na 19,kogato se zapoznahme,nai-malko az sum vqrvala,4e 6te namerq liubovta si po skype
no e FAKT!
i normalno mom4eto se e kompleksiralo zaradi nekwi smotani ligli predi twa..sam nemoje stane oligofren..Първоначално написано от malka_diva4ka
от всички изброени причини аз добавям,че просто го е срам след като ти прати снимка и ти ще разбереш кой е![]()
И при мен тейПървоначално написано от sladur4etyYy
![]()
Trust, will, courage - the three things one must have!
ехо кой е тъп ве тъпанар със тъпанарПървоначално написано от Andreev
![]()
Може просто да се притеснява от това как ще реагираш когато му видиш снимката , може да е стеснителен , или просто наистина да няма качени снимки на компа или да има нов .. Случвало се е на много мои пряители не си прави бързи заключения
Може да има трето зърно на челото.
П.П. Тази тема беше с цел да се изфукаш, че някъв непознат ти се е включил в скайп или просто наистина си тъпа ?
I am not an artist I am a fucking work of art!
Първоначално написано от sladur4etyYy
чувствам се известен
По темата - не можеш да гадаеш...искай му пак, ако пък ти харесва като човек и си по отворена, уреди си среща пък ако се окаже някой хипопотам поне ще знаеш, че си опитала![]()
![]()
Ммм доста съмнително!Може просто да го е срам..врънкай му непрекъснато и се ще трябва да ти пратиПървоначално написано от sunshine00
![]()
i az imah edin takav slu4ai na4i edno mom4e mi pisa po kefche dali iskam da mu pusna i az my kazax dai si skypa mn mi beshe int kfo she kaje tfa se slu4i april mesec taq godina i az mu pratih snimka toi kaza 4e nqma sled 1 sedmica mi prati tam nqkfa ot minalata godina i na men mi haresa dokato ne se okaza 4e ima brat a brat my beshe nekaf super gotin pi4 i vednaga si dade snimkite i nakraq se okaza 4e hoda i s 2-ta te se skaraha i mi kazaxa da izbera edin a brat my kaza da izbera mario a ne nego 6oto she mu se rasardi i skasaxme oktomvri mesec beshe mn gadno.....Първоначално написано от BloodyMary
![]()
ta za tfa ti kazvam ili she ti prati skoro,mn grozen ili ima kompleksi ,a moje bi v momenta naistina nqma
ЩаСтИеТо ПрИ мЕн ДоЛетЯ с БуТиЛкА вОдКа В рЪкА.ВчЕрА бяХ пРиМеРнО дЕтЕ,пИеХ сОк ВмЕсТо ПиТиЕ,аЛа ДнЕс Ми ПиСнА оТ тОвА-жИвОтА сВоЙ щЕ пРоМеНя!По КлУбоВе Ще Си ВиСя,Ще БъДа ГаДнА кУчКа БеЗ дУшА!