.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Тема: Облъчване

Облъчване

Здравейте.Работя в интернет зала и имам 14 компютъра които всеки ден ме облъчват.Малко в края на деня ме боли главата и слепоочията .Въпроса ми е как мога да се предпазя от това облъчване има ли някакви капки за очи или пък някакви други начини за да се чувствам по добре.Аз много обичам работата си това е единственото което малко ме притеснява.Моля ви пишете отговори.
    Iskam da sam po dobra trqbva da se promenq

Супер фен
    Ми...то попринцип за това няма какво да се направи. Просто ....

За това по принцип няма лечение..освен ако не си смениш работата с някоя друга, но защо не пробваш да си купиш очила ,които са само за пред компютър ... все ще ти помогнат за болката в слепоочието ..или най-добре ходи и се консултирай с лекар...не е за пренебрегване това
    Вярвай в трудните минути,усмихвай се когато тъжиш...лесно е глава да отпуснеш,трудно е да победиш!

Къде мога да си намеря такива очила и много ли са скъпи горе-долу колко струват мисля да си взема много ти благодаря за отговора ти

Очила, но не с диоптър, а със защита
    Около 100-тина лева май бяха.
    Оотивай в оптика. Смотана работа.. няма ли друга
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Град
    Слънчевата система
    Т'ва може да бъде от много неща. От осветлението, от мониторите, от застоелия въздух, може климатика да духа в теб, ОБАЧЕ 100% не е от облъчване.

Ако мислиш че е от облъчване си увий главата с алуминиево фолио майтап разбирасе

Цитирай Първоначално написано от g_antonov
    Т'ва може да бъде от много неща. От осветлението, от мониторите, от застоелия въздух, може климатика да духа в теб, ОБАЧЕ 100% не е от облъчване.

Ако мислиш че е от облъчване си увий главата с алуминиево фолио майтап разбирасе
    оелел ебати индианеца
    компа облъчва и то много, особено старите монитори, по информатика са такива и след часа главата ме боли много...

s plazma sa

кажете сега да купувам ли очилата моля ви

Супер фен
    Каква плазма?Не знам да има компютри с плазма.Има CRT и LCD.Старите монитори излъчват.Новите с течни кристали са сложени на голяма яркост. Можеш да я намалиш все едно какъв е монитора.Тогава ще минат и оплакванията.Посещавал съм компютърни зали.Мониторите са настроени на максимална яркост и контраст.Повече от 2-3 часа не се издържа.

за монитора говорех

Супер фен
    Има ли с плазма?Не знаех.Виждал съм телевизори с плазма,но монитори? Не знам,може да има.

Супер фен Аватара на slavito007
    Град
    Sin City
    Няма какво да ни питаш.
    Отивай на очен да те прегледа, защото може и да е от друго болката.
    Ако е от облъчването, най-малкото ще ти препоръча точно какви очила да си вземеш, цена и от къде. Нищо няма да изгубиш.
    Успех
    Цитирай Първоначално написано от charlotte^
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Известно ли ти е с какво се пълни пениса като се втвърдява ?
    Сигурно с ракия.
    Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised

Град
    Слънчевата система
    Цитирай Първоначално написано от fake_profil_123
    Цитирай Първоначално написано от g_antonov

оелел ебати индианеца
    компа облъчва и то много, особено старите монитори, по информатика са такива и след часа главата ме боли много...
    Абе нз кой е индианеца
    Първо знаеш ли какво е облъчване?Май не нали?

Супер фен Аватара на Sigrina
    Град
    София
    Има едни успокояващи капки за очи. Визин се казват, струват около 10 лева, но нз дали ще ти помогнат...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си