Здравейте.Работя в интернет зала и имам 14 компютъра които всеки ден ме облъчват.Малко в края на деня ме боли главата и слепоочията .Въпроса ми е как мога да се предпазя от това облъчване има ли някакви капки за очи или пък някакви други начини за да се чувствам по добре.Аз много обичам работата си това е единственото което малко ме притеснява.Моля ви пишете отговори.
Iskam da sam po dobra trqbva da se promenq
Ми...то попринцип за това няма какво да се направи. Просто ....![]()
За това по принцип няма лечение..освен ако не си смениш работата с някоя друга, но защо не пробваш да си купиш очила ,които са само за пред компютър ... все ще ти помогнат за болката в слепоочието ..или най-добре ходи и се консултирай с лекар...не е за пренебрегване това![]()
Вярвай в трудните минути,усмихвай се когато тъжиш...лесно е глава да отпуснеш,трудно е да победиш!
Къде мога да си намеря такива очила и много ли са скъпи горе-долу колко струват мисля да си взема много ти благодаря за отговора ти![]()
Очила, но не с диоптър, а със защита
Около 100-тина лева май бяха.
Оотивай в оптика. Смотана работа.. няма ли друга
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Т'ва може да бъде от много неща. От осветлението, от мониторите, от застоелия въздух, може климатика да духа в теб, ОБАЧЕ 100% не е от облъчване.
Ако мислиш че е от облъчване си увий главата с алуминиево фолиомайтап разбирасе
оелел ебати индианецаПървоначално написано от g_antonov
![]()
компа облъчва и то много, особено старите монитори, по информатика са такива и след часа главата ме боли много...
s plazma sa
кажете сега да купувам ли очилата моля ви
Каква плазма?Не знам да има компютри с плазма.Има CRT и LCD.Старите монитори излъчват.Новите с течни кристали са сложени на голяма яркост. Можеш да я намалиш все едно какъв е монитора.Тогава ще минат и оплакванията.Посещавал съм компютърни зали.Мониторите са настроени на максимална яркост и контраст.Повече от 2-3 часа не се издържа.
за монитора говорех
Има ли с плазма?Не знаех.Виждал съм телевизори с плазма,но монитори? Не знам,може да има.
Няма какво да ни питаш.
Отивай на очен да те прегледа, защото може и да е от друго болката.
Ако е от облъчването, най-малкото ще ти препоръча точно какви очила да си вземеш, цена и от къде. Нищо няма да изгубиш.
Успех
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
Абе нз кой е индианецаПървоначално написано от fake_profil_123
Първо знаеш ли какво е облъчване?Май не нали?
Има едни успокояващи капки за очи. Визин се казват, струват около 10 лева, но нз дали ще ти помогнат...