- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Поредната тема..
брао...аз аз к'во печела от тва че искаш да споделиш![]()
дай си телефона и може да ти звънкам от време на време или да ти пращам по някой безплатен СМС от нета![]()
![]()
няколко маймуни сме на клона, не се чудете що така пишем.
ti ne moja li da si po-grubПървоначално написано от Andreev
? Otnosno temata,mislq 4e vsi4ko e zamrqlo,6toto sq vi idvat izpitite i...naprejenie...u4ene...i moje bi tova e pri4inata,100% vsi4ko 6te se opravi i 6te bude kakto predi,sled kato minat izpitite sled 7 klas
Sq az sum 8 klas i vs moi fr,ni6to 4e sa DORI V DRUGI GRADOVE,si pi6em i se 4uvame VSEKI DEN.Taka 4e i pri teb 6te stane taka,spox
![]()
|
![]()
интересно ми е кфо ше напишеш.. давай бъди по груб ..Първоначално написано от Andreev
![]()
Smile... Tomorrow will be worse...
Ами, ние няма как да ти помогнем. За тея години кво ви е спряло? Верно,че сте малки, ама вече взе да ми се струва все по-нормално. ;D
Моята ситуация сега е също толкова вълнуваща, като твоята.
Браво, че намери сили да го споделиш и да си припомниш отново онези мигове. Ако питаш мен сподели на момчето всичко онова, което ни написа тук. Кажи му какво мислиш и какво смяташ да правиш. Може да е за добро.
...
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Не трябва малки деца да си имат работа с интернет и телефони...
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Не губи надеждаМоже да се получи нещо
Питай го дали някой път иска да излезете, прави му намеци ако искаш, или пък направо си му кажи,че ти липсват онези разговори и т.н.
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.