- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Подарък за него...
Ходя с едно прекрасно момче вече 2 месеца.Адски много го обичам и ей така без повод реших да му направя някой подарък.Лакирах с червен лак сърце малко по-голямо от юмрук и стана страшно красиво.Обаче имам доста колебания какво да сложа вътре.В смисъл и динамит да сложа на него пак ще му хареса,ама...не вървиИ се надявах да ми помогнете с нещо по-романтично.Мерси предварително...
Nothing's gonna change my love for you!
You ought know by now how much I love you!
One thing you can be sure of
I'll never ask for more than your love!
както един фр вика: " подари му двойно негърско дилдо"![]()
![]()
![]()
![]()
Ako e fen na kecovete,tova moje da mu e super podaruk,stiga da ima6 prarite i razmera obuvki,koito nosi![]()
ili puk EDNA GOLQMA CELUVKA
![]()
|
![]()
am sloji edna belejka`obi4am te` ili nqkoe spomen4e ,nz
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Еми няма да се поберат...Пък и не им е фен
И парите лесно ще намеря...
![]()
това е адски милооПървоначално написано от soul1199
![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Аз съм правила подобно нещо...и също се чудих какво да сложа,и накрая купих един цветен лист и написах всичко това което чувствам към него...когато му го подарих той много се зарадваможе и ти да опиташ ...Успех
![]()
Вярвай в трудните минути,усмихвай се когато тъжиш...лесно е глава да отпуснеш,трудно е да победиш!
Сложи един вибриращ пръстен![]()
А сега сериозно...както казаха другите добра идея е да сложиш бележка или картичка с която изразяваш любовта си, предполагам, че ще се зарадва![]()
Търсачки, ала-бала, не съществуват ли за вас?
В тази на форума има десетки такива теми (да не кажа стотици), а в Гугъл сигурно са с пъти повече. Не е чак такава голяма философия ползването им.
Ех, заблуден народ.
А за "адски много го обичам" на втори месец от връзката... Няма да коментирам, това се е коментирало много пъти преди.
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Ми да,обичам го,това пречи ли ти?Какво като са два месеца?Нима това пречи?Познавам го от супер много време и знам какъв човек е,знам качествата и недостатъците му.Попринцип трябва да тръгна с човек,който обичам,нали?Или според трябва да е едно случайно момче,пък след 4-5 години може да го заобичам...?Ти ако не си срещнала любовта,аз съм,както и много други момчета и момичета!Не си ти човекът,който ще ми каже дали обичам или не!Аз си знам най-добре,не мислиш ли?Поне мисли като пишеш-с твойте глупости можеш да изкараш човек от релсите!И до колкото знам в този форум пишат хора,искащи съвет!А ти определено не можа да ми помогнеш,мерси!Аз питам какво да сложа в сърце...Колко хора са писали такава тема?Не мисля да си губя времето да търся-и без това винаги съм заета с ежедневни задължения!Рядко имам възможност да си позволявам да си губя времето!И за напред,моля те,ОСЪЗНАЙ СЕ!Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
Подкрепям идеята за някакъв спомен (но не някой банален!), стихотворение или просто това, което чувстваш и мислиш.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Не искам да се карам с никого, нито съм искала с 1 изречение да изкарвам някого от нерви и да го подтиквам към толкова словоизлияния (не в лошия смисъл).Първоначално написано от super macka
Добре осъзната съм си, знам и какво е да си намерил някого, с когото да споделяте любовта си. Не казвам, че трябва да го заобичаш след 5 години, нито че трябва да хванеш някого от улицата, но е малко трудно още в началото на една връзка да изпитваш точно обич. Признавам, че в началото на връзката с приятеля ми бях много увлечена, но аз си осъзнавам, че не е било истинска любов тогава, а сляпа, просто хлътване.
Заявих това за двата месеца, защото достатъчно съм се нагледала и наслушала на дечурлига, които на първия ден се е*ат, на първата седмица се обичат, а на първия месец са скъсали и се мразят. Искрено се извинявам, ако твоят случай не е подобен, и ще се радвам при теб да е различно.
Но търсачката си е търсачка - така или иначе търсиш подарък.
Ок, няма да се заяждам повече за това, само ще предложа нещо. Не знам откъде си, но в моя град има в магазини за сувенири, ароматни свещи и такива шашми някакви монети, които носят по принцип късмет. Мисля, че цената им варираше между 0,50 ст. и левче, макар че може би не е особено романтично.
Не знам дали е възможно например да вземеш 2 камъчета, едното за твоята зодия, другото - за неговата, и да ги свържеш с малка верижка. Но мисля, че се продават подобни и като висулки, така че ще има как да ги закрепиш за верижката. Колкото до нея, ако вземеш една сребърна гривничка, мисля, че няма да е проблем, а и цените им са около 2-3 лв.
Можеш да се опиташ да напишеш стихче за двамата, но не знам до колко се увличаш по писането на поезия. В крайна сметка, можеш да потърсиш в някоя книжка с любовни поеми, да си избереш по една строфа от няколко стихотворения (питай родителите си дали нямат нещо подобно - аз наскоро попаднах на "Антология на българската любовна лирика" и когато бях на село за през лятото, честичко пращах смс на приятеля ми с по една такава строфа).
Може да преведеш "вашата" песен, ако е на английски или някой друг чужд език и да я сложиш там, с малко посвещение и от теб накрая, разбира се.
Доколкото си спомням, в магазините, за които говорех отгоре, май продаваха и миниатюрни фигурки. Не знам дали би се събрало в кутийката и не знам дали ти би намерила нещо подобно. На дъното, естествено, може пак да сложиш посвещение за вас двамата - днес пуснаха и една тема само с любовни цитати.
Ако пък ако от там не си харесаш, влез в http://lyubovni-pisma.com/, там има страхотни нещица.
Надявам се да съм компенсирала за "изкарването от релси". Но и се надявам ти да си права и да не съм си отнесла хокането незаслужено.
А, и евалла, ако си прочела всичко докрай.![]()
Едит: Много яка песен имаш на подписа си.Ако е вашата (че дори и да не е), според мен може смело да си я преведеш и да си мушнеш бележчица с превода в кутийката.
![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Ми определено не е всичко е**не в нашата връзка.И мерси,компенсира,макар че не беше длъжна да го правиш,за което съм ти благодарна!![]()
Не съм длъжна, но... гузна съвест.Първоначално написано от super macka
Дано е оправдана.
![]()
Макар че не съм говорила за сексуални отношения във връзката.Колкото до интимните отношения, още помня една скорошна тема, в която авторката заяви: "В България вече никой не практикува секс с любов.. освен аз и приятеля ми.
". Ако ми беше пред очите, щях да я зашлевя, но как да е... отклоних се.
Между другото, много любопитно ми стана сега за подаръка, тъй че, ако може, похвали се какво е станало.![]()
Ми може да се похваля...Е да,ама сърцето при лек,ама много лек натиск,се счупи![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Реших в пликче като за писмо,да сложа моя снимка,която той страшно много искаше,за да си ме гледа в докоментите,заедно с едно стихче вътре...И мерси за съветите ви!
![]()
![]()
![]()
![]()
Е радваме се че сме помогнали с нещоПървоначално написано от super macka
![]()
Вярвай в трудните минути,усмихвай се когато тъжиш...лесно е глава да отпуснеш,трудно е да победиш!
+1 :PПървоначално написано от Eeyore1
I L0VE MY FRIENDS
не съм ви чела лайната, но MoOnLiGhT_ShAdOw си го изпроси
никой не те караше да се обаждаш за неща, които въобще не се са свързани с темата, за да сенаправиш на умна и мъдра и разбираща и т.н. и "нагледала се"...
и аз бих се издразнила (не съм ви чела по-нататъшните кореспонденции)...
можеше да се ограничиш само до това че трябва да ползва търсачката...
иначе според мен да подариш сърце на момче е...съкс.
но ако това момче е нежнои романтично, не пречи... сложи вътре твоя снимка например..
направи си във фото снимка където да си си написала на ръката "<3 Името Му", или където си направила въздушна целувка, снимкатая направи мъничък формат а отзаде на нея някъв спомен или нещо любовно..ддз
ЕДИТ: ааа, то ти вече си му подарила.. еми браво(прочетох кореспонденцията ^^)
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Заеби тея сърца,Първоначално написано от super macka
поръчай му стриптизьорка.
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Първоначално написано от Bai Toq
![]()
![]()
![]()
![]()
Да бе, няма да се изкефи,той си иска мен
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Еми не съм го подарила,но съм решила вече,че ще е снимка,но нямам време да си я направяПървоначално написано от jghgh
...