От както рейса блъсна онова момиче при Дондуков, винаги, ама винаги се оглеждам, нищо, че ми свети зелено и съм с предимство пред колите
Да чукна на дърво до сега не ме е бутала кола, но наскоро присичах при касите при Националния стадион Васил Левски в София и нали ми свети зелено, но колите идващи от Евлоги Георгиев, които завиват надясно, също им е зелено.. огледах се, нямаше никой, тръгнах да пресичам и някаква кола със супер висока скорост взе завоя, добре, че успях да спра и го гледам некво злобно и му правя жест тип "Какво правиш, бе?" Естествено ефектът беше нулев, продължи си селянина му със селяни...
Тамън вече осъзнала случилото се, продължавам напред да пресичам и по същият начин взима завоя и рейс 284 мисля .. наби спирачки пред мен .. Аз пак го изгледах и го питах кво прави, нормален ли е.. пуснах го да мине, така или иначе нямах друг избор и накрая пресякох почти на червено, добре, че хората от колите, чакащи на светофара видяха какво става, та ме пуснаха да си допресека спокойно...
Аз като карам винаги пускам пешеходците, но само, ако има пешеходна пътека, не е хубаво да учим хората да пресичат, където им скимне..