- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Помогнете ми плс
Вече над половин година не се разбирам с бившите ми най-добри приятелки, но чак миналия месец осъзнах че ми липсват и много искам да се сдобря с тях и поне да се разбираме но не знам какво да им кажа.. Проблема е че аз постъпих много гадно с тях, но много късно си осъзнах грешката. Какво да правя?![]()
![]()
![]()
КоГаТо ЗаГуБиШ нЕщ0 Не СъЖеЛяВаЙ,а Се ГоРдЕй Че НяКоГа Си Го ПрИтЕжаВаЛ!!!
Пробвай обясни,но някой грешки не се прощават![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Кажи им какво мислиш. Може пък да се сдобрите![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Поговори си с тях, кажи им, че си осъзнала грешката си и това, че сипостъпила гадно с тях. Извини им се, кажи, че държиш на тях, че са ти най-добрите и, че не искаш да ги загубиш. Помоли ги за втори шанс, кажи, че искаш д си с тях, защото ти липсват, имаж нужда от тях ... все пак сме хора, човешко е да грешим ... а нали приятелите са за това, за да си прощават и да се подкрепят.![]()
emi problema e 4e mina mn vreme ottogava pak i sega sme v novi u4ili6ta novi zapoznanstva i nz dali 6te se polu4i ako govorq s tqhПървоначално написано от gree_girl
![]()
![]()
Мила предлагам ти да намериш нови приятели ,все трябва да има някой свестен около теб. Но ако толкова държиш да се сдобриш с бившите си приятелки наистина пробвай да говориш с тях ако са ти или ако някога са ти били приятелки ще те разберат.
П.П. Би ли споделила какво си им направила?
mi tragnah seriozno s edno mom4e i malko po malko se otdale4avah ot tqh moje da se kaje 4e gi pozarqzah zaradi negoПървоначално написано от p1nk_girl4e
nm nujda da me uprekvate zn 4e postapih mn lo6o
![]()
![]()
Ако момчето не си е струвало, извини се и виж дали поне приятелките си струват.
Ако си е струвало... гледай си момчето !![]()
ми то как по друг начин, ако не да говорите ... аз не виждам, щот примерно по скайп те може да не ти връщат ... а ти какво мислиш да правиш по принцип? Имаш ли някаква идея .. споделиПървоначално написано от AnGel_fReE
![]()
emi to nm na4in da govorq li4no s tqh 6toto nm kak da gi zase4a da sa trite zaedno i si mislq da govorq s tqh po skype..nz..
kaji im istinata bydi sebe si izwini im se i moge i da stane
обади им се ... уговорете сеПървоначално написано от AnGel_fReE