- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Аз съм перфектното момче!
След дълбоко изследване на човешката психика, т.е. 5 минутно взиране в празната си вече чиния, реших да направя темата, и да видим...Момичетата ше влизат , за да ме видят, момчетата за да ме нахранят и да кажат че са "ПО"...да видим колко "Видяна" ше има на тая тема до утре вечер![]()
не стааш брат![]()
няколко маймуни сме на клона, не се чудете що така пишем.
много тъпа тема
Каж1 и че пАк щ3 заКъSн33ш!ОбяСн1 и ч3 ОsТаwаш S MeN,ЗащОтО Т1 и Аз ТрЯбwА Da S3 ля-ля-ля!!!
ima nqk1v smis1l vlojen,no e kolkoto le6ta![]()
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
то смисъл има, ама вероятно 5 човека от целия форум ше го разберат...![]()
Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
--- Анджелина Джоли ---
![]()
http://prikachi.com/files/383986m.jpg
без ПОДПИС ... xD
Първоначално написано от Re5peC7
И аз ..:P
To be yourself is all that you can do...
хахахахубаво разсъждаваш, но не пропускай и тези които ще влязат просто да ти се посмеят, че се мислиш за перфектен
и като видят какви филосифии вадиш...хм... смях до скъсване
![]()
![]()
Бая хора ще влязат, щот всички чакат да дойде поредния простак, за да го нахранят задружно и да се мислят за много умни. =) И аз от части влязох, за да те напсувам, ама то щото си казах, че т'ва ще е поредното копие на ония тутманик наско_каулиц (мн кофти ебавка btw). =) Ама те ще заключат темата докато тийновете се организират. ;Д
Или от простотияПървоначално написано от Andreev
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Трябваше да я пусна сутринта, че цяялл денн.. да се пускат умни коментари >.< Нищо, ще се моля с 2 ръце и 2 крака да не махнат темата до утре вечер, само да видя бройката...![]()
![]()
Ми, не четем мисли, това че ти си знаеш за какво говориш, не значи че другите трябва да ти разгадават великия "смисъл"Първоначално написано от Light
Поне да беше загатнал някакси и човек да може да тълкува, да използва въображение, но не... темата ти не е готина, но все пак - nice try.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Обикновено не си падам по идиотските теми, тази обаче... поздравления, авторе, за идеята!![]()
Reputation is what other people known about you. Honor is what you know about yourself.
Аман от тъпи теми майна...
Бая хора ще влязат, щот всички чакат да дойде поредния простак, за да го нахранят задружно и да се мислят за много умни. =) И аз от части влязох, за да те напсувам, ама то щото си казах, че т'ва ще е поредното копие на ония тутманик наско_каулиц (мн кофти ебавка btw). =) Ама те ще заключат темата докато тийновете се организират. ;Д[/quote]
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Смисъла е ткф,че ако можехме да проверяваме КОЛКО и КАКВИ потребители са отваряли темата,90 на 100 ше са жени,а мъжете само 10%,шото си мислят,че ше е поредната историйка...просто да check-нат
Според мен няма нищо перфектно в един изрод като тебмодератории...плийз лоок!
Да простиш не означава да забравиш за грешката на някого. Означава да запомниш, че всички правим такива!
няма си напредтсва за кфо става дума в тази тема![]()
![]()
![]()
ВинаГи ПиТаЙ "Чичко Google"
помисли какво си ял и пак пиши..
Този профил не се използва!
Уааау, невероятен социален експримент![]()
Това че хората обичат се да гаврят с чуждото его е факт, кво повече очакваш да разбереш ?
ПП: Доста от момичетата ще влизат също за да те напсуват![]()
And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
I've lived for these few seconds
For I am Winter born
http://vbox7.com/play:d61898cb