Taka....Moje temata da e malko tupi4ka no iskah da vi popitam poneje kosata mi moje da se kaje 4e burzo raste maja q s hininova voda pravq maski za podrahvane postrigvam q na vseki 3 meseca i iskah da vi popitam gore dolu za kolko vreme 6te mi porasne do krusta sega e do ramenete mi!
миии 9-10 месеца..година..![]()
![]()
зависи,но от раменете до кръста е доста..
От раменете до кръста за година?! Да, бе, да...Първоначално написано от sladkъ_mackъ
Ако толкова бързаш си сложи изкуствена коса, ама пак не е оферта.
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
Леле обожавам косата сиМоята ми я бях постригали преди 1 месец до раменете а сега ми е до гърдите много барзо расте ,а твоята сигурно до коледа ще е с нормална дължина а до края на Март ако се грижиш много добре за нея и ако редовно си подстригваш цъфналите краища ще ти е почти до кръста
![]()
То докато мине времето да ти порастне, ти ще си се отказала и ще си я отрязала на няколко пъти![]()
P1nk_girl4e ti s kakvo q poddurja6
Ми нищо особено ,но най-вече всеки месец си подстригвам цъфналите краища ,а и между-другото докато чакам косата ми да израсте не ползвам преси и други неща които я изсушават .Не знам дали това има общо но за тези периоди не ползвам лак за коса и пяна.Намери си шампоан за твоя тип коса и чакай с друго не мога да ти помогнаКъсмет
У постригваш я на всеки 3 месеца ... не ти ли цъфти косата ?
Това значи,че в годината се постригваш 4 пъти ... само аз ли се постригвам всеки месец ?
И аз ма само краищатаПървоначално написано от GlEzAnKa`{P}
![]()
Първоначално написано от sohodol
![]()
![]()
вонаги става така
ВинаГи ПиТаЙ "Чичко Google"