.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Повече от фен
    Град
    sofia

Само за хора които ходят на фитнес

Искам да ви попитам от колко годишен започнахте да ходите на фитнес и с какво започнахте (гирички, щанги и тн.)
    qko mi e

Град
    Видин
    От 15 ^
    Почваш със всичко, квото те кефи - тва правиш, че да свикнеш със всичко...1-2 месеца така, после си намираш програма и почваш..
    And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
    I've lived for these few seconds
    For I am Winter born
    http://vbox7.com/play:d61898cb

Супер фен
    Започнах със скрипците,легпреса и дъмбели(концентрично сгъване). Щангите не са подходящи за начало.Особено ако ходиш сам.

abe pi4 6tom iska6 masivno tqlo zaebi skripcite mrepci tejki 6angi 6-8 i d1mbeli s tqh s postiga masa uspeh

От 17 годишен ... започнах със фитнес зала Ебаси тъпия въпрос, копеле ...
    “Her lips say no, but her hormones say 'Oh my God, yes, more.”

Повече от фен
    Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от HenykucT
    хах да коеле Ем нещо вчера превиших с биричките
    qko mi e

Повече от фен
    Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от HenykucT
    хах да коеле Ем нещо вчера превиших с биричките
    qko mi e

Повече от фен
    Град
    sofia
    Ейй постнал съм го 2 пъти гати пак съм се напил
    qko mi e

Град
    Silent Hill
    От 15 годишен, но съм си направил малка фитнес заличка в къщи и не тренирам редовно а когато ми падне... Имам гладиатор, лежанка със 110 кила тежести и дъмбели. Тва са основните според мен

"Животът е трагедия в близък план и комедия, гледан от далече"
    Чарли Чаплин
    http://c3c0o0.aha.bg/

Значи когато и да почваш, не прави грешката да експериментираш с програмки и да не си сериозен в храненето си. От първата тренировка трябва да правиш със свободни тежести (със съобразени кила) и да избягваш машините. И незвисимо на колко си, винаги трябва да си осигуряваш достатъчно възстановяване - храна и почивка.

И наи важното е да не почнеш да зимаш разни химии ... щото ставаш смешен въздухар с 40 рака и с никва сила в НЕЯ !!! Ако искаш да си такъв смешковец ТИ СИ НА ХОД .
    Събрали се Абрамович, Дрогба, Лампард и Тери да играят белот. Абрамович е под ръка и пуска осмак купа. Тери връща спатия, Дрогба дава пика, а Лампард - каро. Абрамович пита: Е момчета нямата ли купи??Емиииии не..... те купите са в Манчестър !!!

Град
    Detroit Ghetto
    от 15 годишен почнах 1 месец със общи упражнения да ми свикнат мусколите на натоварването... след това почнах по следната програма до ден днешен

Пон- Гърди, бицепс
    Сряда- Рамо,крака
    Петък- Гръб,трицепс

а за хората които пишат теми за добавки ще го напиша тук да си знаят не се мятайте отначало на добавките потренирайте 7-8 месеца да свикнете с упражненията да ги правите правилно и да минете началния си потенциал набивайте яко мръвка,извара,яица,овесени ядки,риба от това се правят мусколите също картовки (не пържени) салатки яжте от това по много и ще успеете с воля и постоянство всичко се постига
    This is West coast nigga thinkin California quicksand got a nigga sinkin I can give a fuck what you niggaz drinkin"smoke some weed"

така myrth ти е дал най-свестняи коментар досега,но е забравил нещо:каква ти е целта:да оформиш красиво и атлетично тяло-към свободните тежести се добавят и упражнения на уреди,защото те са по-изолиращи и оформящи;мускулна маса-много щанги и дъмбели-това е,но се правят и по-леки упражнения на уреди като последно упражнение за по-големите мускули;отслабване-силова тренировка и кардио.
    Щом си начинаещ правиш по 1 упражнение за всеки мускул 3 пъти седмично и след 2 месеца почваш разделна тренировка.Трябва стабилно хранене и яки тренировки.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си