- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Боти и пола??
Спред вас ше ходи ли ботки(от тия са дет са дет са актуални) съъъс къса дънква пола,не мн къса..аз се чуда дали така да хода да не съм смешна![]()
Само едно момиче съм виждала така да ходи..
![]()
Според зависи. Качи снимки на полата и ботите.
Направи добро- яж л***о !
Еми ако сложиш и черен клин (дълъг, до петите) и черно поло ще е мн добре според мен.А иначе ботите си отиват по-скоро с по-официална и не много къса пола, поне така мисля.Все пак постни снимки ако може![]()
По принцип е ок, ама знам ли точно как изглеждат твоите. Ако можеш, качи снимчици![]()
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
според мен е супер смешно боти с пола/рокля
според мен ще си отиват![]()
тайната на женския гардероб.
лято:
-тениска/потник
-къса пола/къс панталон/дълги дънки
-ботуши
зима:
-тениска
-къса пола/дълги дънки
-ботуши
-яке
резултат от дълги социологически проучвания и изследвания на учените от "БХВП".
дали ботуши, или боти мисля, че няма чак толкова фрапантна разлика и спокойно може да си разхождаш новите покупки.
![]()
you will be under my lash
На мен по принцип такова съчетание не ми допада.Но пък ако на теб ти харесва...
i na men ne mi dopadaПървоначално написано от little_elf
no vajnoto e ti da se haresvash
![]()
![]()
![]()
Според мен може да се получи готино![]()
Love is a feeling
Give it when I want it
cause Im on fire
Quench my desire
Give it when I want it
Чакаме снимка, защото много зависи от ботите. Виждала съм такива, които стоят супер яко с пола и такива, които стоят много зле.
На мен лично не ми допада комбинацията от боти и пола .. Ама все пак зависи от самите боти и пола.Ако е полата е дълга всякви боти ще седят добре,ако е къса според мен ще си отива с тия по широките отгоре боти![]()
ne sum mn sigurna 4e 6te stoi dobre s kusa dunkova pola i vse pak kakto pro4etoh po gore spored zavisi![]()
I close my eyes, only for a moment and a moment's gone.. LqlLq
Мене много ме кефи пък.Са събирам парички за боти, ама да не са със ток ами да са или с малък или никакъв...
Spored men po-hubavo e s dulgi boty6i namen mi po xaresva i sas 4eren klin da kajem ;]![]()
Не е зле.
Нормална си е комбинацията... Само, че трябва да си отиват, а не е толкова лесно да се намерят такива.
Какво и е на комбинацията?Една фр ходи така и е мн сладка,но все пак дай снимка да видим твоите,защото от боти до боти и от пола до пола има ОГРОМНА разлика.![]()