- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- "Има ли любов, приятелсвото умира"
Здравейте ! Искам да споделя и да чуя Вашите мнения относно моят проблем.. Та значи имам си един приятел ..с който в един момент разбрахме, че чуствата ни са повече от приятелски и на всичкото отгоре ВЗАИМНи .. ! И какво стана ..решихме че прителството ще е над любовта, защото всички казват : "Има ли любов, приятелсвото умира", а ние държим мн един на друг.. Той си намери друга (преживях го![]()
).. нали ми е приятел как мога да му мисля лошото .. траех си
![]()
В един момент той се осъзна и нещата се оправиха понеже се бяхме отдалечили един от друг. И преди няколко дни се целунахме .. и на двата ни беше приятно ..но пак същото (само приятели) Грешим ли в това си решение или .. Според вас ?
Моля без упреци !
БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО !![]()
![]()
![]()
![]()
Никога не спори с идиот, защото ще те завлече на неговото ниво и ще те победи - по-опитен e !!!![]()
![]()
Защо не седнеш и не поговориш с него, щом ти е бил приятел и то добър трябва да те разбре.РАзговорите решават проблема :P
Абе, тая гениална мисъл не се ли отнася само когато единия харесва/обича другия, ама на него не му отговарят със същото? Вие ако тръгнете, да не би да не си останете приятели. о.О Нещо не можах да ти схвана логиката..
Щом изпитвате любов един към друг,кого заблуждавате,че сте просто приятели?Аз имах приятел (така си мислех) , с когото бяхме неразделни повече от 4 години...и накрая се оказа,че е бил влюбен в мен през цялото време...Та,колкото и да е тъжна тази истина-няма приятелство между жена и мъж,рано или късно..единият от двамата се влюбва
..и всичко се разваля!
Обаче във вашия случай,любовта е взаимна...и аз лично не намирам причина поради която да не сте заедно,не само като приятели...
Успех!
П.С. ..Любовта е най-хубавото нещо в този живот!Не я оставяй да си иде,ще съжаляваш..![]()
Пробвайте,пък ако приятелството започне да изчезва,скъсайте!![]()
когато има любов,приятелството изчезва.Във вашия случаи е вярно,защото любовта замества приятелството ви,тъй като е по-силна.Както химичните съединения,по-силния елемент в групата измества по-слабия и става ново съединение...Та мисълта ми е кого заблуждавате?Тръгвайте и не му мислете,от личен опит ти го казвам,защото в момента съм хипер благодарна и естествено щастлива,че с един от най-близките ми хора сме заеднои всичко е розово
![]()
Ех..колко позната история, само че при мен чувствата не бяха споделени (от мен). Мислех че сме само приятели, но след дооста дълги години, той ми каза, че е влюбен. Аз не бях и това сложи края на нашето приятелство.
А при вас щом чувствата ви са взаимни, тръгвайте...приятелството ще се запазиКакто казват хората: Любов, която не е основана на приятелство е като къща, построена на пясъка !!!
napulno suglasnaПървоначално написано от All_alone
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Мацко,кой заблуждавате в случая - ами себе си.Мисля че и на двамата ще ви е най-добре ако се получи нещо повече от приятелство между вас,а и вие го искате,така че няма какво да го мислите
az bih kazala slednoto.. naistina ima slu4ai v koito lubovta umiva priqtelstvoto , no ne e to4no taka .. v smisyl 4e kogato si s nqkogo za da ima pylnocenna i dobra vryzka trqbva da se spodelq, a tova go pravqt i priqtelite.. a kato bonus idvat intimnostite i lubovtata ne se pritesnqvaite da bydete zaedno ne samo kato priqteli, no i kato dvoika
![]()
Не виждам защо да не бъдете заедно? Щом и двамата споделяте чувствата си, не мисля че ще имате проблем, няма смисъл да се измъчвате и да се правите, че не изпитвате нищо един към друг... А и в една връзка също е важно да има приятелство. Успех![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
"Приятелството може да завърши с любов, но любовта с приятелство - не. "Може да сте били много добри приятели и да сте си останали такива, ако не са се появили по-специалните чувства... но "Любовта не пита, а връхлита." ... и сега вече няма как да бъдете приятели щом се ражда любовта... просто се предайте на чувствата си, вместо да се заблуждавате в приятелството, което вече го няма...
(май го написах малко объркано, но дано ме разбереш
)
![]()
Какви са тия глупави клишета?Нали ако има приятелство и то е истинско, любовта само може да го направи още по - прекрасно.. Какво по - хубаво от това любимият ти човек да ти бъде и най - добрият приятел? Едното не пречи на другото... Освен това, дори и да не изпитва чувства към теб, ако ти е истински приятел няма да те изостави..
Откъде тия предубедености... само ви пречат да си живеете живота както трябва(:
"Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)
"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)
мерси на всички !![]()
Никога не спори с идиот, защото ще те завлече на неговото ниво и ще те победи - по-опитен e !!!![]()
![]()
моля.после да разкажеш какво е станало![]()
Господи ;д;д поредната история,за "обичам го,обаче ми е бест фр".според мен "Приятелството често завършва с любов,но любовта с приятелство-никога!" еее мега вярно!
Приятелството го има по време на връзката...та нали това е най важно?да не сте само партньори...да има разбиране,уважение,любов!Т ва са приятелите!
Когато любовта приключи,приятелството се изпарява...защото най-често за единия любовта приключва по-бързо и просто края се вижда.Края на любовта е настъпил,на връзката настъпва,а на приятелството идва края с думите "Не те обичам вече"...
Да простиш не означава да забравиш за грешката на някого. Означава да запомниш, че всички правим такива!
Спокойно, и аз съм в почти същата ситуация. Трябва да си изясните кой какво иска. Не може да продължавате така. Не съм сългасна, че любовта не може да завърши с приятелство. Всичко е възможно. Зависи от характерите на двамата.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Ох, това са пълни глупости
Един милион пъти вече сигурно го казах това, но пак ще го кажа.
С настоящия ми приятел бяхме 2 години приятели преди да тръгнем.
За да имаш хубава, сериозна и истинска връзка с някой, трябва да сте преди всичко приятели и след това всичко останало...
Ей момиче ама не се излагайте,действайте.Щом и на двамата чувствата ви са повече от приятелски какво ви пречи.Това е Най-хубавата любов.Любовта убивала приятелството.Вие двамата опитвайки се да спасите приятелството си бягате от още по доброто.Любовта съпроводена и с приятелство е най-хубавата.Много хора търсят това,включително и аз.Виж ако е несподелена вече е друг въпрос,но вие бягате от щастието си просто.Първоначално написано от 4epHo0KaTa_Lady
В твоя случай не мисля,че ще успеете да сте само приятели.Винаги ще има моменти на слабост и ще се изкушавате да се целунете.А кой знае,някой ден може да стигнете и по-долеч.Тогава за какво приятелство говорим?
да не забравиш да разкажеш еи
![]()
![]()
ми моята история....
бях страшно близка с едно момче,но си имах приятел когото обичах.тойбеше влюбен в мен,но ме разбра.подкрепяше ме.няколко месеца след това се разделих много гадно със приятелят ми.той ми каза ако имаш нужда ела.харесвах го а след като осъзнах че нищо не ни пречи да сме заедно може да е лекарството ми...не искахме да губим приятелството си.ходехме си,но даже на себе си казвахме че сме само приятели.един ден ми каза:писна ми от тия приятелсва моя си си.знаеш ли за колко? Седмица... сега си пишем от дъжд на вятър,въпреки уговорките да си останем близки.така че сама си води изводи![]()
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
амии явно няма се се получат нещата между нас ..![]()
значи в момента той е на мнение,че предпочита да сме само приятели.. Нямало нужда от тея удоволствия(секс,целувки и т.н), защото държал на мен и можело и без това да минем.. е как да го разбирам мамка му
![]()
![]()
До вчера всичко 6+, а сега.. Мнения ?!
МЕРСИ ПРЕДВАРИТЕЛНО !![]()
![]()
![]()
ми явно май само ти го харесваш.Не знам при мен нещата винаги стават толкова бързо,че не моага да се осъзная,а вие и го мислите и премисляте и 3/4 пъти си сменяте мнението,а аз просто чуствам нужда да направя нещо и го правя.Ако наистина споделяше любовта ти защо все още не сте се взели както се казваПървоначално написано от 4epHo0KaTa_Lady