- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Според вас млякото Фибела...
Според вас млякото "Фибела" от тези на картинката от прах и др глупости ли е направено или е истинско мляко там отделно с овкусители???
И кое мляко /ако знаете де/ си е истинско краве или козе в картонена опаковка??
Все пак предпочитам истинско пред някаква химия...![]()
Нали е вкусно...![]()
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
И аз мисля, че е от сухо мляко...
nicolepcd
Млеката в картонена опаковка имат повече консерванти, заради което млякото не се разваля на втория ден след отваряне. Млеката, които са в платмасови опаковки, те са с по малко консерванти, но издържат по-малко време без да се развалят.
Колкото до тези млека Фибела, направени са от сухо мляко и добавки (овкусители,оцветители и пр.)
П.П. Ако млякоо е домашно, то се разваля много бързо (за дена, два). Ето затова слагат мнооого консерванти, че да издърва повече време. (което не значи, че тези химии не са вредни за хората)...
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Оо ти,ако вземеш да гледаш кое е естествено и кое не,доникъде няма да стигнеш![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
То има ли нещо естествено вече..
не ми се вярва да е истинско млякоПървоначално написано от fuklu
![]()
беше лято по коледа,през една слънчева нощ се качих слизайки на един орех,който беше ниско горе да си набера ябълки от крушата,но си паднах на далаката и си счупих окото и пукнах...
АХахХАХаххАХАхахАХхахахХА хахАХАХхаПървоначално написано от fuklu
![]()
![]()
Извинявай,просто не се сдържах.
![]()
+1Първоначално написано от LadyCarameL
![]()
![]()
![]()
както и да е ...![]()
ааами ... то не е трудно да прочетеш СЪДЪРЖАНИЕТО на опаковката![]()
Make Some Noise ... ;]]]
любимото мииии![]()
ами не смятам че е от мляко на прах тва са само някви подсладители,аз лично почти всеки ден пия ягода щото мн ми харесва