.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Ще ми правят изследвания.. ще ме усетят ли?

Здравейте, значи имам следния проблем. Доктора ми каза че ще ми вади сливиците на 20-ти /идния понеделник/ ама проблема е че шмърках амфети снощи и преди 1-2 седмици пуших трева. Амфети за 1-ви пат взимам и ги взех защото си обещахме преди бала да пробваме та да знаеме поне какви са симптомите... вярно че можеше да изчакам, ама не се усетих и сега много съжелявам. Ще ми правят изследвания за пълната упойка, снимка на бял дроб и тама както си е процедурата и искам да ви попитам дали ще ме разберат?

Благодаря за помоща и разбирането и надявам се не съм объркал раздела!

Град
    Pleven
    няма .. с коя ноздра шмърка ? могат да те разберат ако ти направят тест за наркотици ... ама за амфетамина пак след малко време като мине и не може да се хване ... айде успехчета

най-много сам да се преебеш...
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

И с 2-те

Град
    somewhere over the rainbow...
    лелел на мен ми правиха операция на 6ти тоя месец ..... Боже като се сетя как боли а и оште ме боли... ;(;(

Град
    София
    Не се слага пълна упойка за сливици
    Smile!?

Супер фен Аватара на Sigrina
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ra4ence
    Зависи
    На мен ми ги вадиха с пълна упойка

Град
    Between The Hell and The Heaven
    едно време слагаха месна,сега нз що-вече задължително е с пълна.ако ме питате мене(мн ясно,че никой не го инт) тва е пълна тъпня. Чувстваш се при излизането от упойката хич не е приятно,а и тва са 1 сливици-аз бях хлапе като ми ги вадиха, беше ми мн интересно и хич не болеше...а и при пълната упойка правят повече изследвания Анестеолозите задължително ще те питат дали си взимал нещо,щот е важно за упойката дет ще ти назначат пък и за другите работи
    ддз пий тай айряни и яж кисели млека при всеки удобен случай-пречистват кръвта и шансът да се усетят че си употребявал/а нещо драстично ще намалее

From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    Цитирай Първоначално написано от ra4ence
    hahaha.na men mi givadiha predi 3 god s pulna upoika!ne davai tolkova kategori4ni mneniq, po uslovni temi

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си