.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Секс без презерватив?

Здравейте, с приятелката ми от няколко дни правиме секс. Правиме го по час и половина - два и не мога да свърша, незнам от притеснение или не мога да се задоволя достатъчно с презерватив. Искаме да пробваме без презерватив поне за 5-10 мин. Знам че съм начинаещ и звучи глупаво.. така или иначе ще пробваме, ама поне искам да питам да не стане белята.
    Бил съм си чикия хиляди пъти и много добре знам какво е чувството да се изпразна. От както правиме секс, това чувство още не съм го почувствал. Та въпроса ми е може ли да съм се опуснал в презерватива без да усета /това много ме съмнява/, защото след като го свалих и от него паднаха няколко капки, предполагам смазка Също искам да попитам в тази течност има ли някакво количество сперма и има ли опасност от забременяване?

Taka ili inache ste reshili da probvate bez.. probvaite, nikoi ne e v sustoqnie da vi spre. Prosto vnimavaite i nai- veche ti..da se nadqvame che imash chyvstvoto kogato svurshvash :P
    ТрЯбВа Да ЖиВееШ Taka,Че Да Те Е сРаМ Да Го РаЗкаЖеШ, А Да Ти Е КеФ Да Си Го сПоМнЯш ...

Ако в смазката има сперма и има вероятност от забременяване не мисля да пробваме

ами аз го правя с пиятеля си без от доста време и съм чувала че има възможност ама е няква много минимална

Ne se zabremenqva taka lesno..
    ТрЯбВа Да ЖиВееШ Taka,Че Да Те Е сРаМ Да Го РаЗкаЖеШ, А Да Ти Е КеФ Да Си Го сПоМнЯш ...

Град
    Русе

Re: Секс без презерватив?

Цитирай Първоначално написано от Wish
    Здравейте, с приятелката ми от няколко дни правиме секс. Правиме го по час и половина - два и не мога да свърша, незнам от притеснение или не мога да се задоволя достатъчно с презерватив. Искаме да пробваме без презерватив поне за 5-10 мин. Знам че съм начинаещ и звучи глупаво.. така или иначе ще пробваме, ама поне искам да питам да не стане белята.
    Бил съм си чикия хиляди пъти и много добре знам какво е чувството да се изпразна. От както правиме секс, това чувство още не съм го почувствал. Та въпроса ми е може ли да съм се опуснал в презерватива без да усета /това много ме съмнява/, защото след като го свалих и от него паднаха няколко капки, предполагам смазка Също искам да попитам в тази течност има ли някакво количество сперма и има ли опасност от забременяване?
    Прочети тази тема http://www.teenproblem.net/f/viewtop...er=asc&start=0 и после си реши дали ще го правиш без
    ...

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от _eLITO_
    Ne se zabremenqva taka lesno..
    Да, но нали знаеш който не иска бебе забременява, а някой семейства с години искат, а не става.....В тази течност има минимален брой сперматозоиди, но пак може да се забременее имаше и за това тема във форума, но сега не мога да я намеря
    ...

[*Cr!ST!AnO`STyLe*] govorex principno, no si prav to edin put stava belqta i to tochno na tezi koito ne q iskat

Мерси много!
    Ще пробвам без презерватив в началото за няколко минути преди да е почнала да тече смазката.
    Извинявам се че тази течност я наричам смазка, ама не се сещам за точното и наименование.

Yspex i budi vnimatelen sus smazkata :P

Град
    в съня на елфите
    предеакулационна течност

Pi4 tazi te4nost kakto ti i kazva6 se nari4a " mazga " i pri vseki muj e razli4no no nivoto na spermatozoidite v tazi mazga e 20 do 30% , koeto e mn malko ,no 6tom si re6il da probva6 go pravi do 1-2 dni sled kato i e sprql cikala \/

Пич виж колко теми за бременни има за 1 ден в форума ... аз вече реших да не правя повече секс с презерватив пък ти ми казваш без ;D

и като цяло по темата

и аз в началото когато започнах да правя секс неможех да свърша по 2-3 часа с презерватив ... после започнах без и за 15-20 мин бях готов

но като цяло е много страшно и странно

През цялото време ще си под напрежение ... а й отделно помоли приятелката ти да не се лашка много много и гледай да не е върху тебе, че ако усетиш че става нещо да го извадиш по бързо

Ай късмет и стискам палци да не станеш татко

Град
    Ямбол
    Цитирай Първоначално написано от BuzkatA
    Ай късмет и стискам палци да не станеш татко
    Life's too short.. too short to live it as a bad person!

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от _eLITO_
    [*Cr!ST!AnO`STyLe*] govorex principno, no si prav to edin put stava belqta i to tochno na tezi koito ne q iskat
    момиче съм
    ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си