- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс без презерватив?
Здравейте, с приятелката ми от няколко дни правиме секс. Правиме го по час и половина - два и не мога да свърша, незнам от притеснение или не мога да се задоволя достатъчно с презерватив. Искаме да пробваме без презерватив поне за 5-10 мин. Знам че съм начинаещ и звучи глупаво.. така или иначе ще пробваме, ама поне искам да питам да не стане белята.
Бил съм си чикия хиляди пъти и много добре знам какво е чувството да се изпразна. От както правиме секс, това чувство още не съм го почувствал. Та въпроса ми е може ли да съм се опуснал в презерватива без да усета /това много ме съмнява/, защото след като го свалих и от него паднаха няколко капки, предполагам смазкаСъщо искам да попитам в тази течност има ли някакво количество сперма и има ли опасност от забременяване?
Taka ili inache ste reshili da probvate bez.. probvaite, nikoi ne e v sustoqnie da vi spre. Prosto vnimavaite i nai- veche ti..da se nadqvame che imash chyvstvoto kogato svurshvash :P
ТрЯбВа Да ЖиВееШ Taka,Че Да Те Е сРаМ Да Го РаЗкаЖеШ, А Да Ти Е КеФ Да Си Го сПоМнЯш ...
Ако в смазката има сперма и има вероятност от забременяване не мисля да пробваме![]()
Ne se zabremenqva taka lesno..
ТрЯбВа Да ЖиВееШ Taka,Че Да Те Е сРаМ Да Го РаЗкаЖеШ, А Да Ти Е КеФ Да Си Го сПоМнЯш ...
Прочети тази тема http://www.teenproblem.net/f/viewtop...er=asc&start=0 и после си реши дали ще го правиш безПървоначално написано от Wish
![]()
...
Да, но нали знаеш който не иска бебе забременява, а някой семейства с години искат, а не става.....В тази течност има минимален брой сперматозоиди, но пак може да се забременее имаше и за това тема във форума, но сега не мога да я намеряПървоначално написано от _eLITO_
...
[*Cr!ST!AnO`STyLe*] govorex principno, no si prav to edin put stava belqta i to tochno na tezi koito ne q iskat![]()
Мерси много!
Ще пробвам без презерватив в началото за няколко минути преди да е почнала да тече смазката.
Извинявам се че тази течност я наричам смазка, ама не се сещам за точното и наименование.
Yspex i budi vnimatelen sus smazkata :P
предеакулационна течност
Pi4 tazi te4nost kakto ti i kazva6 se nari4a " mazga " i pri vseki muj e razli4no no nivoto na spermatozoidite v tazi mazga e 20 do 30% , koeto e mn malko ,no 6tom si re6il da probva6 go pravi do 1-2 dni sled kato i e sprql cikala \/
Пич виж колко теми за бременни има за 1 ден в форума ... аз вече реших да не правя повече секс с презерватив пък ти ми казваш без ;D
и като цялопо темата
и аз в началото когато започнах да правя секс неможех да свърша по 2-3 часа с презерватив ... после започнах без и за 15-20 мин бях готов
но като цяло е много страшно и странно
През цялото време ще си под напрежение ... а й отделно помоли приятелката ти да не се лашка много много и гледай да не е върху тебе, че ако усетиш че става нещо да го извадиш по бързо
Ай късмет и стискам палци да не станеш татко![]()
Първоначално написано от BuzkatA
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
момиче съмПървоначално написано от _eLITO_
![]()
![]()
...