- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- какво му става .. :?
С бившето ми гадже се опитваме пак да тръгнем вече от сигурно месец и повече. И от началото сичко беше мн яко даже си ходехме заедно на даскало и така до по миналия пекък тоест от 3-ти октомври. Събота и неделя не се виждахме после той вече не исакше да ходим заедно на училище , даже незнам защо и от тогава мн малко го мяркам по коридорите ..а едно здрасти не сме си казвали от по миналия петък ..чудех се какво да правя..дали да го питам какво става ..някак вече незнам какво да правя..какво да мисля? Дайте съвет ..да чакам ли той да ми каже нещо или да говоря първа аз.Някак много гадно е понякога, защото мисля, че вече не ме обича. Благодаря предварително!
най-добре поговори с него и разбери на какво се дължи това негово държание
Жена с вид на хамелеон и характер на питбул!!!
BE SURE YOUR SIN WILL FIND YOU OUT!!!
Какво значи ''опитваме се'' ???
Или тръгвате или не !! Такива опити, съжалявам но са ми страшно смешни.![]()
spored men te e zarqzal,zaradi dryga![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Ебати тъпанарския въпрос.
Естествено,че ще го питаш.
И кво?Иэведнъж эапочнахте да се подминавате?
[size=7][b][u]fosse cos
НЕГОВО?Първоначално написано от snike
Чакай те бе,эащо НЕГОВО?
Тя твърди,че той е станал странен,ама дали и тя не е?
Предполагам,че эа да минат толкова дни беэ даже да се поэдравят,эначи никой не е поэдравил другия.Тоест эа тея дне нито тя го е потърсила,нито той нея.3ащо да е той?3ащо да не е тя?
[size=7][b][u]fosse cos
нали ти е бивш... все е имало причина да скъсате.. и мове би точно това го държи на разстояние от теб... поговорете.. или те е заменил с друга... нищо чудно.. всички са еднакви...![]()
Come On And Save Me I`m Loosing My Mind..
Waiting And Waiting For You To Be MINE.. <3
Само не казвай, че си на 11...
А пък ако сте искали да се съберете, щяхте да се съберете. Какви опити месец и половина, какви 5 лв.?!
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Директно го питай какво ще правите,защото не ти се играят игрички
Smile!?
Ние не можем да ти отговорим със сигурност, за да не се чудиш и да се изнервяш защо се държи така, просто му звънни и поискай от него да поговорите ...
Според просто вече не иска да сте заедно(т.е отново да се съберете)и по най-тъпия начин ти го показва..
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Три месеца не съм влизал, влизам пак и все същите теми.... Как не ви писва...Първоначално написано от bonbon4enceto11
![]()
+1Първоначално написано от ra4ence
Why Should I?
Най-добрия начин за решаване на проблеми - ДИРЕКТНИЯТ!
до болка познато...струва ми се,че пак ще скъсате
![]()
ДОбре де,вече сте скъсали,кво искаш?!Нито сте гаджета в момента нито нищо,искаш да е залепен постоянно до тебе ли?
И плюс това сигурна ли си,че той мисли същото като тебе?В смисъл дали той знае,че "се опитвате" пак да тръгнете???Щото ако не е така,няма смисъл от тая тема.[/b]
And now looking in your eyes I fill in my heart the start of something new!![]()
Какво е това "опитваме се"??? Това да не е кола, която не иска да запали, че да се опитвате!![]()
![]()
![]()
Най-много мразим чалга и McDonald's!!!
Есть только миг между прошлым и будущим.
Именно он называется жизнь!
Опитвате се ? Как по-точно се опитвате? По - скоро ТИ се опитваш отново да го имаш... :P
Ми много ясно че трябва да го питаш
Според мен сте били до тук..
Мда, явно за него тази връзка е приключила. Не е трябвало да чакаш толкова дълго за да го питаш какво става.
ami da naistina pove4eto ot vas bqha pravi si4ko be6e do tukama p1k s1m vliubena v drugo mom4e i s1m super mngo 6tastliva
![]()
![]()
счупеното нещо трудно се лепи-така че забрави го и продължи напред![]()