- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- подарък???
скоро с гаджето ми ще правим 2 месеца и се чудя...подарява ли се подарък на момче за 2 месеца или не...не знам какво да правя...дайте ми съвет... :S
може подари му...аз съм момиче и съм получавала а също съм и подарявала
Жена с вид на хамелеон и характер на питбул!!!
BE SURE YOUR SIN WILL FIND YOU OUT!!!
По принцип МРАЗЯ да ми подаряват подаръци ...
Освен това съм на мнение,че е мааалко рано (на 2-я месец) да му се подари подарък ... Та това вашето дори не е сериозно още ... Ноооо все пак ако си решила да му правиш подарък ... може да му подариш сребърна гривна и една малка буквичка (естествено твоята...)
П.П. Ако вашите те пускат ... може да организираш някоя почивка за уикенда (събота и неделя) някъде извън твоя градНа мен за сега ми се въртят някъкви работи за морето,но да видим
![]()
плюшка сърце...
Този профил не се използва!
Първоначално написано от InTheRain
щях да преложа пикник сред природата, ама времето не позволява
![]()
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
golqma plu6ena me4ka![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
За Бога, точно вчера отговарях на тема, която пак е за подарък за 2 месеца! Вие въобще търсачките за какво ги имате?! В този сайт сигурно има стотици теми за такива подаръци, а в Гугъл са с пъти повече! Хайде, моля ви се, малко организация!
За да не е оффтопик: На двата ни месеца му подарих една малка картичка с цветно мече, което върви в изцяло сив град, на която пише "Ти внасяш цвят в сивото ми ежедневие!". Вътре драснах едно "Благодаря ти!". После през деня отидохме на пикник на един от хълмовете около града (от Велико Търново съм) и прекарахме 5-6 часа така. Мисля, че и на двамата ни хареса.![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
4e na 2 meseca podar1k.....?
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
целувка??![]()
People say i’m a star but i still think i'll never make it.
съветвам те гривните и големите плюшки да ги оставиш за нещо по-...кръгло като годишнина
ти си познаваш момчето и знаеш дали би се трогнал от нещо такова, но моят приятел, а и почти всичките ми френдове яко се дразнят на такива измислени глупости. не, че ще ти каже нещо, но се замисли струва ли сии все пак, може да се спреш на нещо наистина дребно и символично - запалка, ключодържател .. нещо, което може да е винаги с него и да му напомня за теб
![]()
... so much to live for, so much to die for ...
ест че може... ама гледай да е нещо оригинално...Първоначално написано от Imaginary__Love
Come On And Save Me I`m Loosing My Mind..
Waiting And Waiting For You To Be MINE.. <3
Ти сама си прецени дали е рано или не.. Всеки възприема този етап на връзката ви по различен начин
Аз лично съм получавала подарък още на първия месец
Какво да му вземеш.. еми нещо малко и символично...Няма смисъл да се ръсиш много ..
Дори някаква плюшка да е, стига да не е много лигава ставаМоже да я напръскаш с парфюма си, за да му мирише на теб
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
+1Първоначално написано от my baby love
![]()
Нещо малко ... все пак са два месеца ... на мен за 1 месец ми подари плюшено сар4ице ... за вротия се поскарахме малко ...![]()
![]()
ама за третия прекарахме около 13 4аса заедно цял ден гу6кане и мили думи разните му там любовни простотиии
![]()
![]()
![]()
ама яко беше
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ако той ти подари,а ти на него не,няма да е кой знае колко кофти,но ако ти му подариш,а той на теб-не,ще му стане тъпо...Поне според мен.Но ако толко държиш,му подари нещо малко...
П.П.Не си длъжна да ме слушаш,само си давам мнението!![]()
П.П.2.Честито!![]()
Nothing's gonna change my love for you!
You ought know by now how much I love you!
One thing you can be sure of
I'll never ask for more than your love!
някаква плюшена играчка
![]()
Ако искаш - подари му нещо, няма лошо, но ако той нищо не то подари, не оставай разочарована - не всички се сещат за разни такива дни.
Не е нужно да се изхвърляш с нещо голямо. Важното е да е от сърце. Може да му вземеш някаква гривна и като я погледне да се сеща за теб.![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Ми подарък не е нужен...по скоро излезте заедно някъде...нещо по нестандартно...и се забавлявайте...
Деня все пак е специален и трябва да си личи![]()
Нещо малко,но символично...По възможност да му напомня за теб...![]()