- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Имам нужда от помощ, помогни ми ? :)
Аз им обърнах внимание, наистина някои места са слаби, НО да ти кажа друго
Няма какво да се "бориш" за нещата които искаш. "Борбата" е предрешенаНяма да е твоя, не хаби снаряди.. Най-лесно се покорява без да се преследва.
И не съм чула за човек, дето да се "бори" с истината, която е една - че еди-кой-си не го харесва. Не съм чула за човек който да спечели любимата си с продължаването му да упорства. И по принцип хората сме (да, и ти, и ти!) устроени така, че няма начин да харесаме кифлата, която ни седи в чинията и ни приканва "ела ела изяж ме, ужасно много искам да съм изядена", по-скоро ще харесаме подскачащата кифличка, завързана с конче, която припка и аха да я хванем, ама тя ни шава.Ебати сравнението, но е така
Така че каквото и да правиш (а ти какво мислиш да правиш?) борбата няма да я спечелиш. Знам, че те боли от тая истина, но в повечето случаи каквото и да прави влюбения човек, другия не го ебава. И да се обясниш още 100 пъти, няма файда. По-добре си остани със своите 99
ето това е истината в творението ти. Промени си я - има и други жениРеших да променя нещата, но тей като немога,
ще трябва да променя гледната си точка по въпроса.(навярно точно това го мразиш, но споко, и аз го мразех но се оказа прекалено вярно в момента, в който се излекувах от тъгата и преодолях момчето, което никога не беше мое)
Вярвай на нас, защото на всеки се е случвало (дори да си мислиш че ти страдаш повече от всеки друг) - дори и да ги мразиш тези неща от рода на "Ще ти мине", "Има риба в морето" и т.н.
Съжалявам, това е лошата истина. Мен доста често ме боли от нея, и сега преживявам любовно разочарование, но не мога да гледам хленчещите хорица.
Отвори нова страница в живота си, стягай се!
Приеми го като полезна критика и успех!
пп. Времето наистина лекува. Вярвай, дори да изглежда безнадеждно.![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride