.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: ПОМОЩ !!! ;[[

Град
    CiTy oF aNgeLs

ПОМОЩ !!! ;[[

моля ви който знае да ми каже формулата за радиус на вписана в равнобедрен трапец окръжност ... деа така и не го научих тва пак иам класно по геометрия ...

П.П. за момичетата: аз сам готин,зубър сам,с очила(2 диоптъра),зализан,примерен, не пия,не пуша,по жени не ходя а сефтето ми ще е на златната ми сватба...ако има заинтересовани други зубърки да ми пишат на скайпа... хихи...

Моля без тъпи отговори темата е сериозна...!!!
    РаЗличеН СъМ..Не сЪъМ БаНаЛеН!ИдЕаЛен сЪм..не, чЕ СъМ НаХаЛеН!Не МожеШ Да Ме ИмаШ..Не чЕ Се НадУваМ!Скр0мен сЪм!Ут ФсичКи МоМчеТа,КуитУ ИскаШ Най-Мно0оГуУуУу СтрУвЪм

Идиот..наври си пергел в задника
    Sinan Sakic rulzzz

Повече от фен Аватара на SoAfraid
    Град
    InYourEyes
    Kvo si vlqzal v toq forum da tursish zuburki ve idiot vari si zubri tam rabotite. Za men da ti kaja qm piq eba i biq, i na drugoto otgore pusha qko! Ai uspeh dano se opravish sus zalizanata ti zuburska glava tupanar.
    Forever trusting who you are and nothing else matters!!!

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Е т'ва е... културни хора...

Пфф айде стига с тея безмислени теми.

Темата плаче за ключето

Хаха идиот
    Равна е на радиуса на дупката ти по страната а

Цитирай Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
    Акъл и цикъл не дойдат ли на време - не ги и чакай. -.-

Цитирай Първоначално написано от vaseto0o
    Хаха идиот
    Равна е на радиуса на дупката ти по страната а
    +1
    По-добре да влагаш чувства, отколкото да чувстваш влага

Простотията е като лъч-има начало,но не и край.

Град
    Silent Hill
    Човека е съчетел полезното със забавното в една тема, кво искате. Много яко даже

"Животът е трагедия в близък план и комедия, гледан от далече"
    Чарли Чаплин
    http://c3c0o0.aha.bg/

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Няма такова животно .

Е, добре де, объркало се е момчето, какво толкова е станало, че да го обиждате? .... Пффф ...
    Не е важно какво говорят зад гърба ти, важно е като се обърнеш всички да мълчат!

Супер фен Аватара на vivteen
    Град
    силистра
    Сефтето ми ще е на златната годишнина е те тва ме уби

Град
    в куза :)

Град
    София

Re: ПОМОЩ !!! ;[[

Цитирай Първоначално написано от FaShiOn_k3
    моля ви който знае да ми каже формулата за радиус на вписана в равнобедрен трапец окръжност ... деа така и не го научих тва пак иам класно по геометрия ...

П.П. за момичетата: аз сам готин,зубър сам,с очила(2 диоптъра),зализан,примерен, не пия,не пуша,по жени не ходя а сефтето ми ще е на златната ми сватба...ако има заинтересовани други зубърки да ми пишат на скайпа... хихи...

Гледай сега ... и аз съм зубърка, готина с очила (4 диоптера(водя те )) и не пия, не пуша, по мъже не ходя и първия ми път няма да е никога ... С една дума един за друг сме ама не знам къв зубар си като не знаеш "формулата за радиус на вписана в равнобедрен трапец окръжност"
    Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?

Град
    CiTy oF aNgeLs

Re: ПОМОЩ !!! ;[[

Цитирай Първоначално написано от Lady_B_
    Цитирай Първоначално написано от FaShiOn_k3

Гледай сега ... и аз съм зубърка, готина с очила (4 диоптера(водя те )) и не пия, не пуша, по мъже не ходя и първия ми път няма да е никога ... С една дума един за друг сме ама не знам къв зубар си като не знаеш "формулата за радиус на вписана в равнобедрен трапец окръжност"
    ем ся забрайх го случва се,когато мислиш само за математика,физика и философия хахах
    РаЗличеН СъМ..Не сЪъМ БаНаЛеН!ИдЕаЛен сЪм..не, чЕ СъМ НаХаЛеН!Не МожеШ Да Ме ИмаШ..Не чЕ Се НадУваМ!Скр0мен сЪм!Ут ФсичКи МоМчеТа,КуитУ ИскаШ Най-Мно0оГуУуУу СтрУвЪм

Супер фен Аватара на rusoto_baby_f
    Цитирай Първоначално написано от srpsko_1988
    Идиот..наври си пергел в задника

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си