.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Искам да уча във Варна

Sega sum 10 klas i sum ot malko grad4e..iskam da otida vuv varna da u4a,imame rodnini no nqma mqsto i za men.Prosto mi pisna ot vsi4ko tuk..priqteli,u4ili6te,napravo e ujasno. Ta Nqkoi da znae kude moga da jiveq smisul takuf nqkakvo ob6tejitie i pr.. Shte sum blagodarna na vsi4ki (moje i o6te edna fr da doide s men )

в какво училище учиш в момента ?

защо не кандидатства от 7 или 8 клас,така от 10 да се преместиш нз как става..а и можеш още 2години да изтрайкаш
    Когато се изкачваш по стълбата поздравявай,защото когато слизаш срещаш същите хора!

Град
    Between The Hell and The Heaven
    айде идвай,чакаме те
    имаме си общежития,квартири и прочие...помоли роднините си да проучат по-обстойно...
    а точно до нащо даскало има общежития...
    я дай малко повече инфо де-в кво даскало учиш сега,избрала ли си училището в което искаш да си и т.н

From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?

Цитирай Първоначално написано от Blo0dyBitch
    айде идвай,чакаме те
    имаме си общежития,квартири и прочие...помоли роднините си да проучат по-обстойно...
    я дай малко повече инфо де-в кво даскало учиш сега,избрала ли си училището в което искаш да си и т.н
    Mi u4a vuv obiknovenna gimnaziq (mn tupa stana v posledno vreme) Ne sum izbrala u4ili6te 6toto trqbva da se suobrazq s tova kude 6te jiveq..az taka ili ina4e sled 12-ti klas otivam vuv varna..ma iskam ot sega !
    Mi v 7-8 klas ne me pusnaha a o6te togava iskah..sega me puskat!

Град
    Between The Hell and The Heaven
    Цитирай Първоначално написано от love_you_baby__
    айде идвай,чакаме те
    Mi u4a vuv obiknovenna gimnaziq (mn tupa stana v posledno vreme) Ne sum izbrala u4ili6te 6toto trqbva da se suobrazq s tova kude 6te jiveq..az taka ili ina4e sled 12-ti klas otivam vuv varna..ma iskam ot sega !
    ами ти като дойдеш тука няма да имаш мн голям избор на у4илища...най-много някой техникум
    пък пак казвам-имаме и общежития,и евтини квартири...подавай документи там в училищата и карай роднините да проучат въпроса и да ти намерят най-изгодното място.

From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?

айде идвай,чакаме те
    ами ти като дойдеш тука няма да имаш мн голям избор на у4илища...най-много някой техникум
    пък пак казвам-имаме и общежития,и евтини квартири...подавай документи там в училищата и карай роднините да проучат въпроса и да ти намерят най-изгодното място.

moje li da mi dade6 malko pove4e info za ob6tejitiqta i kvartirite.moje na li4no da pi6e6

Mojesh da polzvash obshtejitiqta v Himiqta
    Приятелската обич казва:

"Ако някога се нуждаеш от нещо,

аз ще съм тук"

Истинската любов казва:

" Никога не ще се нуждаеш от нещо, защото ще съм тук"

- Jimi Hollemans -

Супер фен Аватара на XceSS
    Град
    Бургас :)

Re: Искам да уча във Варна

Sega sum 10 klas i sum ot malko grad4e..iskam da otida vuv varna da u4a,imame rodnini no nqma mqsto i za men.Prosto mi pisna ot vsi4ko tuk..priqteli,u4ili6te,napravo e ujasno. Ta Nqkoi da znae kude moga da jiveq smisul takuf nqkakvo ob6tejitie i pr.. Shte sum blagodarna na vsi4ki (moje i o6te edna fr da doide s men )
    И аз съм така, само че съм 12-ти клас.
    Иначе има общежития, квартира
    Цитирай Първоначално написано от AnincetoSexy
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

Град
    ВаРнАаАа
    Има много общежития Във Варна много ще ти хареса

Град
    При БЕЗСМЪРТНИТЕ ;]
    Цитирай Първоначално написано от BePoHuKa
    Има много общежития Във Варна много ще ти хареса
    Общежития има до Химията (1-ва и 4-та гимназия където са) и аз знам заа още едно до стадиона на Спартак там някъде. Пък иначе може и квартира да си намериш, обаче те са по-скъпи. За училищатав някое СОУ или техникум , не знам... Айде успех и чакаме!
    Aliena vitia in oculis habemus a tergo nostra sunt

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си