- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Отмъщение..
+1Първоначално написано от Pliok0019
Този профил не се използва!
Разбирам ако отмъщаваше на някоя "курва", но това е майка ти.
Замисли се дали поне не е малко права.
Аз в 8 клас вечер най-късно в 9 да съм се прибирала и все си мислех, че наще ме задушават, че не ме разбират и т.н.
Но с годините човек се променя, ти ще осъзнаеш твоите грешки, както и майка ти.
Има време за всичко, аз съм 11 клас и съм 10:30 най-късно. Но затова пък наще ми гласуват голямо доверие и съм израстнала много по-разумна от връстниците ми, точно поради тази причина.
Не знам от какво естество е проблеми. Едва ли е виновна само тя.
Пробвай спокойно да разискате проблема.
Доколкото отмъщенията, аз нямам опит в това.
А ми се иска, защото имам да си го връщам на голям брой хора.
Ако обесниш проблема малко по -подробно, може и да ти се даде някакъв адекватен отговор..Въпреки, че цялото това нещо е безмислено.Да отмъщаваш на майка си..ебаси.
Каквото и да прави предполагам, че е за твое добро.И аз преди си мислех, че мама ме мрази, че нарочно правеше всички неща, които тогава ми се виждаха като пълни гадости, но сега виждам, че е било от полза.
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
Няма перфектно отмъщение,както перфектно престъпление...перфектни хора.
Да ми спре джобните-невър. Прекалено мекушава е понякога, обаче друг път..Първоначално написано от Кръчмонавт
![]()
Пресен пример: Днес ме пита по какво са ме изпитвали и аз и казвам, че са ми върнали контролното по английски и имам 6 на него, имам само 5 грешки. И тя като почва, че пет грешки са много /повечето от останалите имат към 20/, не трябва да ги допускам, трябвало да сядам на гъза си да уча.
Е, ДОБРЕ, ДЕ, ТЯ СЕДЕМ ЛИ ИСКАААА?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
а като мина покрай "стъпка" що не ни поздрави ве![]()
Защото вие никога не поздравявате. А и теб никога не те виждам. Само Rowdy.Първоначално написано от Alco
е как ве, неска толкова ти махахме, аз бех с големите фешънски очила![]()
Ама аз така и не те запомних как изглеждаш.Първоначално написано от Alco
![]()
Само веднъж в стола те познах, и то по приказките.![]()
Абе теглиш и една на ум и толкозПървоначално написано от Hit 2 fit.
![]()
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
еееееееееееееееееееееееееПървоначално написано от Pliok0019
Ядосвате ме като видя "Вечерния час е до 22ч."
БЕ ДА МУ СЕ НЕВИДИ, ВЗЕМЕТЕ ПРОЧЕТЕТЕ ЗАКОНА ТОГАВА ГОВОРЕТЕ ДО КОЛКО ЧАСА БИЛ ВЕЧЕРНИЯ ЧАС.
А ТОЙ Е ДО 20Ч. ЗА ВСИЧКИ НЕПЪЛНОЛЕТНИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!
пресен отговор:Първоначално написано от Hit 2 fit.
ОБЕКТИВЕН ОТГОВОР: Права е за това, че не бива да допускаш грешки. Не става въпрос, че имаш еди си каква оценка, става въпрос, че колкото повече се стараеш, толкова по-добре ще е всичко. И колкото повече започнеш да си позволяваш дори едни такива малки и елементарни грешки, въпрос на време е те да станат много и неелементарни.
И греши за това, че не е нужно да ти казва по особен начин с онова налагащо мнение. Грешка, че не може да седне да говори с теб цивилизовано и нормално,а започва да крещи и да вряка.
А ти си права, за това, че все пак си изкарала 6, дори и с тези грешки, ти пак си имала някакви знания, щом и 6 си изкарала.
Грешка - палиш бързо, не търпиш критика, не уважаваш майка си и мнението й. Колкото и да ти е гадно, тъпо и изнервящо най-лесното на тоя свят е да НЕ обръщаш внимание на случващото се 'лошо' около теб.
Как да й отмъстиш? ДВА НАЧИНА
Първи начин: (Труден) сядаш, учиш, правиш и невъзможното, за да е изрично всичко при теб и без никакви кусури.
Втори начин: (лесен) възпитаваш я да се научи да се радва и на тройки. Ама ще си спестя дългото обеснение за този ми ти начин.Кофти тръпка е, а и така рискуваш много повече ти да затънеш.
![]()