.

Виж резултатите на анкетата: Губи ли се привличането(интимно,сексу ално) след приключване на връзката?

Гласували
32. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

3 9,38%
  • Не

29 90,63%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Губи ли се привличането(интимно,сексу ално) след края?

Историята не е моя,но бих искала да знам вашето мнение за следната ситуация.

Представете си връзка,в която и двете страни изпитват силни чувства и силно привличане помежду си,симпатии ,желание и от двете страни да бъдат заедно във всяко едно отношение,но независещи от тях обстоятелства(разстояниет ) ги разделят временно,но прекалено рано(месец-два) от започването на връзката им.
    Не са били интимни по това време,поради взаимно съгласие да не се избързва,а и момичето е девствено.
    Макар и временна,има вероятност да бъде доста продължителна раздялата,което довежда и до раздяла между хората,но не и до загуба на чувства,желания и привличане,а само до временното им затишие.
    След раздялата,момчето е съвестно,запазва уважение към нея и не желае да се възползва сексуално.
    Считате ли,че е грешка,момичето да си поиска,но да не са възобновили отношенията си,след като са имали връзка преди, и след като в този момент,тя има желанието и решението именно тази нейна любов да и бъде първият мъж(и преди го е искала),а не някой друг?
    Момчета,как бихте реагирали в следната ситуация? И момичета,бихте ли се решили и впуснали в подобни действия,ако наистина желаете някого,а този някого е ваша истинска любов,макар и отминала?
    И като цяло,губи ли се желанието(интимното) помежду им,дори и след раздяла,дори и след предизвикана такава,искана,след като до преди време си искал да бъдеш с този човек?

ПП- Едно допълнение. Чувствата на момичето са започнали много преди започването на връзката. И желанието е изцяло нейно!

Съжалявам ако е объркано,но наистина ме интересуват чуждите гледни точки по този въпрос. Искам да направя едно сравнение.
    If the road ahead is not so easy
    Our love will lead the way for us
    Like a guiding star
    I'll be there for you if you should need me...

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    malko se oburkah,ako sme o6e zaedno i ni deli raztoqnieto i se obi4ame,bih kazala,4e bih go napravila s mom4eto,no,ako sme razdeleni ne
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Ако сте разделени вече!
    If the road ahead is not so easy
    Our love will lead the way for us
    Like a guiding star
    I'll be there for you if you should need me...

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Аз щях да си остана само с желанието...
    Така както тоя ми е бил първата голяма истинска и нз си кви още глупости любов, така ще си намеря и някойк друг, с който пък ще създам някакви по-стоиностни и продължителни отношения.
    Кво е тва?! 2-3 седмици да ходя с тоя, той да замине, да се върне и да искам да ме наебе. Как ли пък не.

Спомени спомени.. какво ме интересува какъв дълбок и нз си какъв още спомен щял да ми остави и кво!? Аз да си вървя с мисълта, че първия ми път е бил с човек, към когото съм изпитвала някви неимоверни чувства? Лошо няма, ама по-добре да е с човек с когото знам, че ще си продължим отношенията.

Амиии и аз малко се пообърках,но мога да ти кажа, че желанието не се губи с края на вразката, дори нараства (е, ако има чувства още естествено ) ... поне според мен е така,защото ми се е случвало. Но иначе няма смисъл тя да си легне с него, след като дори не са заедно, поне аз не бих го направила...
    "Dream what you want to dream; go where you want to go; be what you want to be, because you only have one life to live and one chance to do all the things you want to do."

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Истинската любов, ако е такава, не затихва. А пък по-нормално е да се запазят чувствата, а не сексуалното привличане, според мен. В тази ситуация - още повече.
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Повече от фен
    Те не се губят, ама тя ще съжалява след време, когато има нова по-перспективна връзка и вече се е отдавала на друг мъж...Така поне мисля аз.

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Аз бих го направила с този. Щом го искаш, защо не?! Щом не може да сте заедно, поне правете секс.

Повече от фен Аватара на mmm_sweet
    Цитирай Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
    Истинската любов, ако е такава, не затихва. А пък по-нормално е да се запазят чувствата, а не сексуалното привличане, според мен. В тази ситуация - още повече.
    +1 :P
    |

Мега фен Аватара на sasha_90
    Не бих го направила с човек,с когото сме разделени.Дори и да има чувства между нас.

Понякога привличането се губи, друг път не - зависи...
    Аз лично не бих правила секс с това момче, при положение, че сме разделение, а и аз съм девствена.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си