.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Безопасен флирт?Спешно

Харесвам едно момче,но не съм сигурна,че той ме харесва.Искам да разбера дали и той ме харесва ест единственият начин за това е да флиртувам с него,и да очаквам реакцията му.Да но как то ва да стане без да прекалявам...т.е. ако случайно той не ме харесва,а разбере,че аз го харесвам!Не искам някой отново да се възползва от мен.

ПС:Няколко пъти го викам да дойде при мен да си поговорим,а той или ще каже,че няма какво да прави при мен и ли ми прави физиономие демек какво ме занимаваш,когато обаче дойде ми се хвърля на врата и т.н.

Ами сега?!
    No Fear!

izpolzvai kondom
    Този профил не се използва!

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    Цитирай Първоначално написано от Mind fReak
    izpolzvai kondom
    Задължително

искаш на сигурно ама не стааа.. няма начин да го напрайш ако не е идиот.Абе знам ли пускай некой флирт докосвания небрежни ако ти овърне ясна е работата, а и използвай кондом

Мега фен
    Град
    София

Re: Безопасен флирт?Спешно

Цитирай Първоначално написано от Модното-Котенце

ПС:Няколко пъти го викам да дойде при мен да си поговорим,а той или ще каже,че няма какво да прави при мен и ли ми прави физиономие демек какво ме занимаваш,когато обаче дойде ми се хвърля на врата и т.н.
    МОДНО КОТЕНЦЕ,това момче не си пада по теб.
    [size=7][b][u]fosse cos

Побъркахте момичето с тоя кондом Мисля, че е човек на настроения, щом ту не иска да дойде при теб, ту ти се хвърля на врата... и е трудно да прецениш. Защо не го оставиш за малко да видиш неговата реакция? Не го викай, ако те харесва сам ще дойде при теб, не вярвам туко така да остави нещата
    Some things are better left unsaid!

Re: Безопасен флирт?Спешно

Цитирай Първоначално написано от Модното-Котенце
    Харесвам едно момче,но не съм сигурна,че той ме харесва.Искам да разбера дали и той ме харесва ест единственият начин за това е да флиртувам с него,и да очаквам реакцията му.Да но как то ва да стане без да прекалявам...т.е. ако случайно той не ме харесва,а разбере,че аз го харесвам!Не искам някой отново да се възползва от мен.

Ами сега?!
    Отговора се състои във въпроса.. А тва за хвърлянето на врата чак ся го видях.. еми.. не ми се струва сериозен.. не е сигурен ти ко ше напраиш и той се праи на интересен, но си личи, че не е сериозен. Аз те съветвам да изчакаш ако той ти покаже с нещо, че наистина има нещо към теб, ако ли не, му бий шута.
    "Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)

"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    spored men ne te har.,no iz4akai da vidi6,kvo 6e stane
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Сложи си чорап на главата.
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от Bai Toq
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

basi flirta
    Пуснато на: Пет Юли 11, 2008 10:23 am Заглавие: Boli me kosata

Boli me kosata ot 2 dena, kvo da praa dali e ot neredovno kapane ili neznam...

Град
    Русе
    Безопасен флирт си представям кондом около 190см нанизан върху мъжа и малко по-малък върху жената и се борят да се прегърнат...имаше една реклама на DUREX такава ;д с огромни кондоми ;д;д ех каква любов ;д
    а иначе по темата...мисля,че не те харесва...по принцип е работа на момчето 'флиртовете' картинката ми е смешна,когато момичето флиртува с момчето...той вижда,че 'тя' има интерес към него и се възползва,а не че нещо...когато той флиртува с 'нея' е друго...тя има възможността да мачка после ;д;д не!остави го тоя нещастник!и аз иам мн такива приятели дето като ги викна да дойдат-неискат,но когато са там непременно ше ми се обадят.конкретизирам Мъжкия пол ;д;д
    Да простиш не означава да забравиш за грешката на някого. Означава да запомниш, че всички правим такива!

Цитирай Първоначално написано от Bai Toq
    И какъв е този пост сега?КАто не можеш да кажеш нищо смислено недеи казва нищо!
    No Fear!

Мега фен Аватара на mynichka
    не те харесва :P
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си