- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Слушате ли поп-фолк?!?
...или тъу наречената чалга?Много ми е интересен процента на слушащите тази гадория в този форумотговорът от мен е : Не разбира се =)
Не, мразя я повече от всичко! Метъл Форевър![]()
НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!
You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!
Ми, аз слушам всякаква музика вкл. и чалга. Сега примерно може да слушам чалга песен, а след пет минути да слушам метъл или рок.![]()
П.П. Да, знам, странно е,... но е така.
Като бебче да ме гушнеш,
с ръце силни да ме обгърнеш,
с погледа си нежен да ме стоплиш
и след това, бавно да си тръгнеш...
Поп фолк и чалга са две различни категории,макар и напоследък много размиващи се помежду си. Не ми допадат.
само на купони, щото не пускам аз музиката
Raise your fist!
Не въобще не слушам. А на купоните на които ходя [хората разбират от музика] пускат най-често поп рок, хаус или R&B![]()
Слушам понякога,но що се отнася до купоните- купон без чалга има ли?![]()
![]()
![]()
![]()
+1Първоначално написано от mir4eto_93
Защо се ровиш в пепелта?
Там няма да откриеш огън....
Не знаеш ли,че с любовта е свършено,
щом някой,някога ти каже сбогом!
със сигурност сме по-извисени от тебПървоначално написано от Кръчмонавт
![]()
У нас почти не слушам, но на купони или дискотеки предимно чалга...
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
казах че на купоните които ходя пускат такава музика, и казах че разбират от музика защото не пускат чалгаПървоначално написано от Кръчмонавт
а иначе..аз такива неща не слушам..както ти ги наричаш ''американска чалга''
Аз каквото слушам ти не си и чувал за него
но стига, темата не е да обсъждаме кой какво слуша...темата е само за чалгата
![]()
Има ли смисъл да се влиза в полемика с "кръчмар олигофрен"![]()
![]()
слушам всичко според поводааз съм музикално помиярче
![]()
![]()
Суетата.Моят любим грях.
Обожавам!
Въртиииии!! Оп-оп!![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!
From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?
Tъп си тъп си!Първоначално написано от Кръчмонавт
![]()
![]()
С друго алкохола не ми влиза така добре, иначе никога не бих пуснал чалга в нас
Не! Като някой около мен слуша, имам чувството, че ми пада умствения капацитет.![]()
Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...
+1Първоначално написано от hardcore_syndrome
не слушам.. освен ретро чалга...и то от дъжд на вятър, ама поне си го признавам, а не да се правя на големия хейтър и да си пускам тайно, както правят повечето отричащи ;]
-Къде са хората - попита най-сетне Малкия принц. - Човек се чувства малко самотен тук
-Човек е самотен и сред хората - отвърна змията.
nito 4alga,nito pop-folk,nito srubsko,nito podobni slu6am.ne slu6am i pederast4eta ot roda na Justin,Mat Pokora,Rihanna i pro4ie blivo4i.Na kuponi ne slu6am,za6toto obkrujenieto mi e takova-i te ne slu6at takava muzika.V diskoteka ne sum stupvala ot pove4e ot godina-posledno be6e sled edna svatba,izlizam est,no hodq v house-klubove,na partyta,padam si i po karaoke-klubovete(golqm smqh e).obi4am i po stari grupi kato nirvana,deep purple i t.n.Osnovno slu6am House,trance,elektro,rock.4alga ne mi zvu4i ot nikude i mi e super!Obgradila sum se s hora s moq vkus!![]()
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
Не. Всъщност само на купони.
Обiчам те и 0т таzи Lюбов боLи и вsекi сп0деLен м0мент нi пRибLижава kъм kрая...