- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ВАЖНО! Нз какво да правя ВАЖНО!
Има едно момче което познавам от близо година но преди не бях никак близка с него. Ненадейно обаче почнахме да си пишем много често в скайп. Той ми казваше бонбонче и др такива. Бяхме си писали едни коментари в един сайт за запознанства. Така мн хора като видеха тея коментари си мислиха че сме гаджета. Ама за съжаление ние не бяхме. По късно почнахме постоянно да си викаме бебе. Аз веднъж го питах дали иска да идем на кафе ама той отказа щото 3 вечери не беше се прибирал в тях да спи...беше ходил на диско после на работа след това на рожден ден и така. Само че веднъж видях че на скайпа му пише Обичам те XXX(и скайпа на някво момиче той каза че я харесвал а тя каза че били мн добри фр но и на неиния скайп пишеше че го обича. само че тя е от друг град но често идвала в нашия град. после той беше сложил и нейна снимка на профила си в един сайт. После той ми каза за един негов брачед да го наречем ПР. че ме харесвал и аз казах тва на една френдка и тя вика "е неможа брачед му на ПР. да та хареса ми той." и аз казах тва на това момче дет го харесвам...и тай вика ми тя тая твойта фр от каде знае че не те харесвам и после ме покани на именния си ден....но мене ме притеснява тва че той каза че харесва оная от другия град...и ся нз какво да правя ....моля ви посъветвайте ме нещо каквото и да е
Любовта на жената...минава през портфейла на мъжа!![]()
![]()