.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 99
    Град
    .::.:Светът на любовта:.::.

Тампони срещу превръзки.

Кое според вас е по удачно да се ползва? Превръзки или тампони.Питам,защото до сега не съм ползвала тампони,но пък много хора са ми казвали,че те са по-добрия вариант,когато една жена е в цикъл.Та съществения ми въпрос е каква е разликата между двете средства и кое е по-добро?
    Обичам всеки твой стен и как остава отпечатък вътре в мен!

Az izpolzvam prevrazki!Do sega ne sam izpolzvala tamponi!

И двете се кофти Мразя да съм в цикъл! Аз предпочитам превръзките!

От както за първи път използвах тампон,за превръзка не искам и да чуя.И двете имат свои плюсове и минуси, за това опитай с тампон и прецени кое е по-доброто за теб.
    The guy gets all the glory the more he can score,
    while the girl can do the same and then you call her a whore!

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    И двете ползвам и нямам оплаквания.... Като излизам си слагам тампон, а в нас съм с превръзка...

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    ам..аз по принцип съм с превръзки но искам да питам нещо за тампоните..има ли някви размери?в смисъл всички ли са еднакво големи или ??страх ме е да не си разкъсам ципата и се чудих

Cruel Intentions

Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от mystery`girl
    ам..аз по принцип съм с превръзки но искам да питам нещо за тампоните..има ли някви размери?в смисъл всички ли са еднакво големи или ??страх ме е да не си разкъсам ципата и се чудих
    Има различни размери. Ако толкова те е страх за "ципата" си вземи об мини. Аз лично още като бях девствена си взимах тези с 4 капки просто защото ме мързеше всеки половин час да го сменям (защото малките поемат малко то това е логично).

Град
    Bucharest, Romania
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Има различни размери. Ако толкова те е страх за "ципата" си вземи об мини. Аз лично още като бях девствена си взимах тези с 4 капки просто защото ме мързеше всеки половин час да го сменям (защото малките поемат малко то това е логично).
    мерси за отговора :P

Cruel Intentions

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Predpochitam tamponi, zabravqm, che sym v cikal s tqh.

Аз предпочитам превръзките ,защото тампона е гадно,докъто си го слагаш...поне аз не съм свикнала с тампони,гадно ми е като вървя и като сядам,усещам постоянно нещо в мен

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    Predpochitam tamponi, zabravqm, che sym v cikal s tqh.
    +1 по-удобно ми е с тампон

Град
    .::.:Светът на любовта:.::.
    А има ли някаква отасност тампона да си остане там,защото на една приятелка и остана там долу и след това ходи на гинеколог да и го махат.Та да питам има ли опасност,щото малко ме е страх точно заради това.
    Обичам всеки твой стен и как остава отпечатък вътре в мен!

Еми за вкъщи и за през нощта предпочитам превръзки ,иначе през другото време тампони...
    И да питам нещо извън темата понеже до сега съм ползвала само O.B чух ,че имало някакви с апликатор ,някой може ли да ми каже каква марка са тези с апликатор...
    Come on and save me I am loosing my touch day after day coz i miss you so much!Come on and save me i am loosing my mind waiting and waiting for you to be mind...

Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от Sunny_stz
    Аз предпочитам превръзките ,защото тампона е гадно,докъто си го слагаш...поне аз не съм свикнала с тампони,гадно ми е като вървя и като сядам,усещам постоянно нещо в мен
    Не го слагаш достатъчно навътре. По принцип не трябва да го усещаш.

Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от sexy_baby_originale
    А има ли някаква отасност тампона да си остане там,защото на една приятелка и остана там долу и след това ходи на гинеколог да и го махат.Та да питам има ли опасност,щото малко ме е страх точно заради това.
    Трябва да дръпнеш силно въженцето надолу преди да сложиш тампона.Така ще провериш дали е добре закрепено. По принцип не би трябвало да се скъса. Ако все пак въженцето се откъсне и тампона остане можеш да бръкнеш с пръсти и да го извадиш или да почакаш да се напои достатъчно(те сами тръгват да излизат като са мн напони и ще ти е по-лесно да го хванеш)

predpochitam prevrazkite
    Have you come here for forgiveness?
    Have you come to raise the dead?
    Have you come here to play Jesus?
    To the lepers in your head .....

До сега не съм си слагала тампони и я карам само с превръзки,но са ми казвали че са по-удобни и тва е нормално де
    "Dream what you want to dream; go where you want to go; be what you want to be, because you only have one life to live and one chance to do all the things you want to do."

Ми аз досега не съм използвала тампони.Понякога е доста досадно с превръзките,но понякога пък...А за тампоните ...незнам. Нямам желание още да използвам.Първо сиорно ще ми е много неудобно...абе...дано скоро да не ми потрябва...
    You're the voice I hear inside my head
    The reason that I'm singing
    I need to find you
    I gotta find you
    You're the missing piece I need
    The song inside of me
    I need to find you
    I gotta find you
    Oh yeah

Тампони досега не съм използвала.Само превръзки

Град
    На слънцето :>
    Определено тампони много по-удобно е и както каза някой преди мен - забравяш че си в цикъл ии да ако го поставиш правилно не го усещаш

1я път като си сложих беше ужасно, супер мн го чувствах, сякаш нещо ми дере едва ли не ... ПОсле ми се наложи да ползвам и ... тоя път беше добре и от тогава когато съм навън съм само с тампон, ако е 1-2-3 ден, слагам и една превръзка, от тия малките, за всеки случай ... А като съм у нас - с превръзка ... Просто откакто почнах да ползвам се преродих ... на моменти направо забравям че съм цикъл ...

Голям фен Аватара на S_L_A_D_U_R_K_A
    Град
    Пловдив
    С тампони ми е по-конфортно
    Жената цъфти, ако някой вехне по нея!

Град
    Bucharest, Romania
    а главно какви тампони ползвате?като марка? ob или други?

Cruel Intentions

Град
    Германия
    а главно какви тампони ползвате?като марка? ob или други?
    Само ob. Пробвала съм и Tampax ма ми бяха гадни...

Цитирай Първоначално написано от nailana
    Тампони досега не съм използвала.Само превръзки

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си