- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тампони срещу превръзки.
Кое според вас е по удачно да се ползва? Превръзки или тампони.Питам,защото до сега не съм ползвала тампони,но пък много хора са ми казвали,че те са по-добрия вариант,когато една жена е в цикъл.Та съществения ми въпрос е каква е разликата между двете средства и кое е по-добро?
Обичам всеки твой стен и как остава отпечатък вътре в мен!
Az izpolzvam prevrazki!Do sega ne sam izpolzvala tamponi!
И двете се кофтиМразя да съм в цикъл! Аз предпочитам превръзките!
От както за първи път използвах тампон,за превръзка не искам и да чуя.И двете имат свои плюсове и минуси, за това опитай с тампон и прецени кое е по-доброто за теб.![]()
![]()
The guy gets all the glory the more he can score,
while the girl can do the same and then you call her a whore!
И двете ползвам и нямам оплаквания.... Като излизам си слагам тампон, а в нас съм с превръзка...
ам..аз по принцип съм с превръзки но искам да питам нещо за тампоните..има ли някви размери?в смисъл всички ли са еднакво големи или ??страх ме е да не си разкъсам ципата и се чудих![]()
Cruel Intentions
Има различни размери. Ако толкова те е страх за "ципата" си вземи об мини. Аз лично още като бях девствена си взимах тези с 4 капки просто защото ме мързеше всеки половин час да го сменям (защото малките поемат малко то това е логично).Първоначално написано от mystery`girl
мерси за отговора :PПървоначално написано от slun4ice
Cruel Intentions
Predpochitam tamponi, zabravqm, che sym v cikal s tqh.
Аз предпочитам превръзките ,защото тампона е гадно,докъто си го слагаш...поне аз не съм свикнала с тампони,гадно ми е като вървя и като сядам,усещам постоянно нещо в мен![]()
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
А има ли някаква отасност тампона да си остане там,защото на една приятелка и остана там долу и след това ходи на гинеколог да и го махат.Та да питам има ли опасност,щото малко ме е страх точно заради това.
Обичам всеки твой стен и как остава отпечатък вътре в мен!
Еми за вкъщи и за през нощта предпочитам превръзки ,иначе през другото време тампони...
И да питам нещо извън темата понеже до сега съм ползвала само O.B чух ,че имало някакви с апликатор ,някой може ли да ми каже каква марка са тези с апликатор...![]()
Come on and save me I am loosing my touch day after day coz i miss you so much!Come on and save me i am loosing my mind waiting and waiting for you to be mind...
Не го слагаш достатъчно навътре. По принцип не трябва да го усещаш.Първоначално написано от Sunny_stz
Трябва да дръпнеш силно въженцето надолу преди да сложиш тампона.Така ще провериш дали е добре закрепено. По принцип не би трябвало да се скъса. Ако все пак въженцето се откъсне и тампона остане можеш да бръкнеш с пръсти и да го извадиш или да почакаш да се напои достатъчно(те сами тръгват да излизат като са мн напони и ще ти е по-лесно да го хванеш)Първоначално написано от sexy_baby_originale
predpochitam prevrazkite![]()
Have you come here for forgiveness?
Have you come to raise the dead?
Have you come here to play Jesus?
To the lepers in your head .....
До сега не съм си слагала тампони и я карам само с превръзки,но са ми казвали че са по-удобни и тва е нормално де![]()
![]()
"Dream what you want to dream; go where you want to go; be what you want to be, because you only have one life to live and one chance to do all the things you want to do."
Ми аз досега не съм използвала тампони.Понякога е доста досадно с превръзките,но понякога пък...А за тампоните ...незнам. Нямам желание още да използвам.Първо сиорно ще ми е много неудобно...абе...дано скоро да не ми потрябва...![]()
You're the voice I hear inside my head
The reason that I'm singing
I need to find you
I gotta find you
You're the missing piece I need
The song inside of me
I need to find you
I gotta find you
Oh yeah
Определено тампонимного по-удобно е и както каза някой преди мен - забравяш че си в цикъл
ии да ако го поставиш правилно не го усещаш
![]()
1я път като си сложих беше ужасно, супер мн го чувствах, сякаш нещо ми дере едва ли не ... ПОсле ми се наложи да ползвам и ... тоя път беше добре и от тогава когато съм навън съм само с тампон, ако е 1-2-3 ден, слагам и една превръзка, от тия малките, за всеки случай ... А като съм у нас - с превръзка ... Просто откакто почнах да ползвам се преродих ... на моменти направо забравям че съм цикъл ...
С тампони ми е по-конфортно![]()
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
а главно какви тампони ползвате?като марка? ob или други?
Cruel Intentions
Само ob. Пробвала съм и Tampax ма ми бяха гадни...Първоначално написано от mystery`girl
Първоначално написано от nailana