- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Да не те боли с епилатора???
amiii podariha mi epilator![]()
samo 4ee se minah vedn1j i umrqh ot bolka kojata mi e mn 4ustvitelna slu4aino nqkoq po opitna v tova da znae kak da se premahne ili pone namali bolkata mn vi molq ako ima na4in kajete za6toto s samobr1sna4kata za tri dena pak sa parasnali
![]()
blagodarq vi predvaritelno
![]()
Нарушена т.7
moderated by oth_fenka
hahahaha... no vse pak az 4esno govorq![]()
![]()
![]()
ами да ясно ... ползваш ли лосион за чуствителна кожа след епилация ?
daaaaa mahat se 4ervenite to4ici no bolkata e mn gadna![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
еми има епилатори с ухлаждащи глави но едва ли ще намалее кой знае колко болката.абе свиква се...
Трай бабо за хубаст![]()
НЕма такова животно. Епилатора маха косъма с корен и за това боли толкова. Виж, ако си вземеш епилатор за 300 лв, може и да не боли толкова...
Боли само отначало, после свикваш..
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
emi sled brusnene normalno e da te boli s epilatora ama budi sig 4e sled va6tiq put nqma da te boli tolkova i nqkude na 4 5 put izob6to nqma da use6ta6 ni6to az polzvam epilator ot godini i izob6to ne use6tam nikakva bolka nikude![]()
Най-вероятно толкова те боли защото не си се епилирала преди, след още няколко пъти болката няма да е така силна, свиква се.![]()
+1Първоначално написано от Mmmm_SlaDKotO_An4e
Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!
Ох Много Боли ПърВиЯт Път...Аз съм по-чувствителна иСамо с Деепилатор
![]()
оххх не ми говорете, че само първия път боли, няма да се лъжем сега...ползвам епилатор от година и ме боли жестоко, едвам изтрайвам само до коленете да се епилирам - нягоре със самобръсначка. Незнам как да ти помогна, но ти предлагам да пробваш с кола маска, по малко ме боли мен, макар че пак е гадно...охх побърках се вече, с каквото и да си махна космите или не ми харесва или ме боли...![]()
![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
С деепилатор пробвала ли си не боли но после ти е неприятно все пак химияПървоначално написано от gabi_94
![]()
Абсурд! Особено на чувствителна кожа! (каквато е и моята..) Не, не се свиква, не болката не отминава с времето.. Ползвай кола маска. Тя е супер яка, малко боли, ама не се усеща и след тва кожата е супер яка. Поне при мен е така.. Епилатора не е за хора с чувствителна кожаАз минавам с него, ако са останали косъмчета след кола маската и само от нея съм доволна.. Ти си прецени. Независимо, че ти е подарък, няма да се мъчиш заради тва
Епилирай се, както, когато не ти е било нищо проблем.
Успех (:
"Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)
"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)
Опъвай кожата![]()
Ами аз ползвам епилатор от около 2 години вече.. и махам навсякъде - включая и триъгълника - значи първо преди епилатора, понеже се бръзнах със самобръсначката - отидох на кола маска в козметичен салон да ми махнат космите навсякъде - да махнат дебелите корени на косъмчетата, които са станали такива заради саможръзначката - махнат ли се веднъж дебелите корени - после боли по-малко с епилатора, а че се свиква с времето също е така - аз умирах от болка в началото - а сега не ме боли толкова. Пак боли - но не толкова.. а долу ако трябва с косми ше си ходя, но със самобръзначак повече НЕ.. защото ако се обръсна примерно н краката и после мина със епилатора - боли доста повече.. корена наедрява - а представям си долу ако се обръсна после сиг няма д се пипна с години хаха, ебавам се деама тва е моя съвет - отиди н кола и тогава с епилатора, пък за след епилация си купи лавандулова вода -като се намажеш непосредствено след епилация с нея доста щипе, но за 1-2 минути, а след това всички точни изчезвам и болка няма никаква
![]()
Заради самобърсначката е. Аз един път мноого бързах и си обръснах краката..после чак ми потекоха сълзи от епилатора, а по принцип трая на болка. И после като почнах да си го ползвам пак само него ми мина болката. На някои места е малко дискомфортно, но не е някаква нетърпима болка...
Аз винаги съм смятала, че момичетата, които не използват епилатори, защото много боляло са лигли ..![]()
Да. Въпрос на свикване.Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
![]()
Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
ne e to4no taka.Edna moq fr si e imala epilator ot 100-150 lv i ne q e bolqlo,no kato si vze edin nov na Philips i posle mi kre6tq po telefona i mi se oplakva,4e adki q zabolqlo,kato go probvala
taka 4e tova 4e e skup ne garantira,4e e dobur
![]()
Абсолютно подкрепям. След време отминава болката и не е нещо нетърпимо. Аз дори не очаквах, но след повече от година редовно ползване на епилатор вече не ми растат толкова много косми.Първоначално написано от Chr!sSie
let them have the
stage
so long
as I need not be
in the
audience.
x
аь ус ефь пьтнсше
Вижте, за секи е различно, щот има някои организми, които не издържат на болка и тва си е сериозен проблем, не става въпрос за лиготия.. не говорете, като не знаете за какво става въпрос.. Просто съществуват мн чувствителни кожи и тва даже е проблем понякога.. Дано сте ме разбрали ко имам предвид.. Пък то си е въпрос и на личен избор.. защо да съдим другите за техния(: А тва за косите е същото, ппнеже на секи организъм му се отразяват различно различните неща.. И аз имам пример с моята коса, косата на моя позната как реагират на боите.. За тва , не бъдете предубедени(:
"Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)
"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)