Цитирай Първоначално написано от darking
Цитирай Първоначално написано от sLaDkA_GrEsHkA
4estno kazano mislq che na tiq godini ste oshte deca za po zdravomisleshtite momi4eta na vuzrustta vi
Мислиш ли? На мен пък ми прави впечатление, че на тези години точно момчетата са в ПЪТИ по-умни от момичетата. И не бих казал, че момче 8/9 клас изглежда като дете в сравнение с момиче 8/9 клас
Има ли значение кой как изглежда бе ? Важното какво имаш в куфара горе..Всичките 8-9 клас, независимо от какъв пол сте..хайде няма да слагам под общ знаменател, но това което виждам е единствено пиене, пушене,изртрещяване .. всичко това води до огромна деградация, и вместо да се вземат мерки, те почват да си вярват, че от тях става ЧОВЕК.. Пикла на 15 години вече е "ЗДРАВОМИСЛЕЩ" човек "ЗДРАВО СТЪПИЛ" на земята.. за любов тръгнали да говорят..някои и да комуникират не могат вече, ей не затъпявайте толкова бе хора, четете, образовайте се поне мъничко..гледаш се очи в очи с някой, зададеш въпрос.. " Ми не знам.. " .... как ще знае, като има само пайжини в главата. Малко повече просперитет, по-малко мързел.