Цитирай Първоначално написано от ifeto95
Човечита и човечки ..
Сега да ви разказвам ..

Еми аз съм доста странно същество .. до скоро мислех , че харесвам най-добрия ми приятел като нещо повече .. той мен също .. ама нещо наскоро не ми е наред .. неискам да сме заедно , просто съм объркана и понякога си мисля , че го харесвам .. а то не е било така .. незнам как да му кажа , щото неискам да страда отново .. Много си го обичам и не искам да му причиявам това ама .. да го лъжа ли ?

На всичкото отгоре се запознах преди месец с едно друго момче .. по интернет ... ужасно много ми допада .. а и на външен вид не е зле .. държи се много мило и е голям романтик .. .. постоянно ме опсипва с целувки ( {} ) по скайп .. пишем си всеки ден .. прекрасен е !!

Така имам няколко въпроса по темата :
1. Как да кажа на приятеля ми .. ?
2. Дали момчето от интернет ме харесва ? (какво мислите , дали е възможно ? )
3. Искам да излезем с момчето от интернет , но незнам как да го поканя да не прозвучи някак прибързано .. ?
4. Ако някой е попадал в същата ситуация да разкаже накратко , какво е направил ?

Мерси
Една интернет връзка е практически или физически невъзможна!
1во,незнаеш кой стои от другата страна на екрана!(може да са частите на монитора,но говоря от другата страна на връзката ;д;д)
2ро,не го знаеш какъв е в действителност...една снимка може да те прави както грозен така и красив,а в действителност да си съвсем различен от това,което си на снимката...сметай,очилат компютърен маниак,с акне по лицето,кривоглед и шапка със сокчета за нощуване пред компа,цъкане на кънтър страйк...
3то,може да не оправдае очакванията ти за романтик и тези целувки които ти праща по скайп не значат нищо...много приятели ме целуват по скайп,това незначи,че го правят на живо...е...само някои ;д

ти си ебати тъпото животно,ако зарежеш най-добрия си приятел,който има ПОВЕЧЕ от приятелски чувства към теб.
1во,че ти е приятел и връзката може да просъществува много дълго,тъй като се разбирате
2ро,че го познаваш и знаеш какъв е и що за човек е и знаеш,че неможе да те нарани по онзи начин,по който може един интернет 'любовчия'...познаваш го!
3то мноо си тъпа да си в подобна ситуация...тфа че чувствата ти са смесени не значи нищо.тийнейджър...чувствата са смесени...любов,радост,тъга, сълзи,омраза...всичко го има в 1 тийн ден и да отрежеш човека,който ти вярва и ди има доверие е ебати лайнарското поведение!