- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Волейбол
Тренирате ли волейбол? Какво мислите за спорта като цяло? Ако се занимавате сериозно в кой клуб сте? За момичета или за момчета е по-подходящ този спорт? Били ли сте на мачове като публика или като играч?![]()
Преди тренирах ама сега с мойта приятелка предпочетохме да играем в отбора по хандбал на нащо даскало.По скоро момичетата тренират волейбол.ММММмм да била съм интересно е и вълнуващо, ако схващаш играта![]()
![]()
![]()
Можеш да покажеш на човек правилния път, но не можеш да го накараш да тръгне по него!!!
htpp://www.impulse.bg/user/LoNeLy_DeaTh_f
Аз сега тренирам в училището (ние сме към Левски).Играта не е толкова трудна за схващане, а и аз мисля ,че е повече за момичетаВ петък ,събота и неделя сме на мачове първите за отбора
Стискайте палци
![]()
ооо,щом си на мачове тия дни,ти си мъничка бене бе,бъзик...кой набор си ,'94
а иначе играта е за всички,на които им харесва
![]()
Think.Believe.Dream.DARE[!!!]
Тренирах една година на 'Септември' в София , просто защото да си запълвам някак времето,а и бяхме няколко момичета от класа заедно .. Иначе играта е хубава.Сега с още няколко съученички си мислиме да се запишеме в даскалото .. ;дд
Е, волейбола си е най-готиния за мен спорт. Няма такова нещо като спорт за момчета или момичета. Щом ти харесва, значи си е за теб. Тренирал съм 5 години и сега когато имам възможност ходя да разцъквам с едни приятелчета...
Най-много мразим чалга и McDonald's!!!
Есть только миг между прошлым и будущим.
Именно он называется жизнь!
Тренирам волейбол то 3 години. Найй-якия спорт!!!
Била съм на всички мачове на националите от 2006 насам разбира се който са в България.
mi az treniram i ak0 ima nqkoi momi4eta 6 klas i 6e hodi v ruse na klubno0 az s1m 0t CK 2000![]()
![]()
![]()
we are the champions !!!![]()
Аз съм 6 клас :P Ма няма да ходим в Русе ще сме на мачове в София ако има някой от София който иска да ни гледа ще сме в петък от 14.00 пишете ако искате ще ви кажа къде е![]()
Тренирам,но не ми харесва...Аз съм за танците не за волейбола![]()
![]()
![]()
![]()
Любимия ми спорт мн оби1ам да играя ама има една от моя клас дето се прай на голямата работа и ми разваля игратано ... тя помага....зашото е от другия отбор иииии се целя в нея при сервиз
![]()
казва се геца
![]()
I L0VE MY FRIENDS
Охоооо на тая тема мога да изпиша страница защо ме кефи волейбола...иначе да тренирам към даскалото мии се надявам да ме вземат в отбора мууу
![]()
![]()
![]()
![]()
Днеска се спасиш от грип, утре те блъсне джип....
Във всеки от нас спи геният и с всеки изминал ден заспива по-дълбоко. : )
ест. тва е най-готиния спорт. аз съм 185 см и ми е мн гот да дъня каски на ляво и на дясно![]()
![]()
(не е фукане тва). е ся например удрахме търново от бой. тренера ме изкара щото първия свърши 25 на 12
и тряало да има интрига
![]()
![]()
![]()
Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!
Според мен волейбола е мега як и обожавам да играя но само да се забавлявам...![]()
![]()
не се занимавам сериозно
![]()
![]()
![]()
tAke a dIrty pIcture![]()
Къде тренираш и кой ти е треньор?Първоначално написано от DoomShadow
ем това е спорта просто.Мн ме кефи иии това си е![]()
![]()
денке,ти сега тренираш ли някъдеПървоначално написано от Dundy
![]()
ъхъъхъ,в ЛевскиПървоначално написано от raichEbaichE
ехх,добре си се уредила тиПървоначално написано от Dundy
![]()
Мн го обичам тос волейбол уе![]()
Ама последния път като играх нещо в ръката ми се прищипа
![]()
..u кFo убuчьм ть нu крuя .. u .. кFо мраZuш мь .. хаХ ш сь напuq [`* ]
Обожавам волейбола .Играя към училищния отбор и отделно си ходя на тренировки към ДИЕМ (Русе).Обаче там няма момичета и затова тренирам с момчетата,и като дигнат мрежата на 2,20-2,40 мн кеф ми става![]()
![]()
![]()