.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Тема: Волейбол

Волейбол

Тренирате ли волейбол? Какво мислите за спорта като цяло? Ако се занимавате сериозно в кой клуб сте? За момичета или за момчета е по-подходящ този спорт? Били ли сте на мачове като публика или като играч?

Град
    XaCkoBo
    Преди тренирах ама сега с мойта приятелка предпочетохме да играем в отбора по хандбал на нащо даскало.По скоро момичетата тренират волейбол.ММММмм да била съм интересно е и вълнуващо, ако схващаш играта
    Можеш да покажеш на човек правилния път, но не можеш да го накараш да тръгне по него!!!

htpp://www.impulse.bg/user/LoNeLy_DeaTh_f

Аз сега тренирам в училището (ние сме към Левски).Играта не е толкова трудна за схващане, а и аз мисля ,че е повече за момичета В петък ,събота и неделя сме на мачове първите за отбора Стискайте палци

ооо,щом си на мачове тия дни,ти си мъничка бе не бе,бъзик...кой набор си ,'94 а иначе играта е за всички,на които им харесва
    Think.Believe.Dream.DARE[!!!]

Еми мъничка съм да

Тренирах една година на 'Септември' в София , просто защото да си запълвам някак времето,а и бяхме няколко момичета от класа заедно .. Иначе играта е хубава.Сега с още няколко съученички си мислиме да се запишеме в даскалото .. ;дд

Град
    Кофите до парламента, лявата със затворения капак и надпис - Тук охранявам аз!
    Е, волейбола си е най-готиния за мен спорт. Няма такова нещо като спорт за момчета или момичета. Щом ти харесва, значи си е за теб. Тренирал съм 5 години и сега когато имам възможност ходя да разцъквам с едни приятелчета...
    Най-много мразим чалга и McDonald's!!!

Есть только миг между прошлым и будущим.
    Именно он называется жизнь!

Град
    Miami
    Тренирам волейбол то 3 години. Найй-якия спорт!!!
    Била съм на всички мачове на националите от 2006 насам разбира се който са в България.

...

mi az treniram i ak0 ima nqkoi momi4eta 6 klas i 6e hodi v ruse na klubno0 az s1m 0t CK 2000

we are the champions !!!

Аз съм 6 клас :P Ма няма да ходим в Русе ще сме на мачове в София ако има някой от София който иска да ни гледа ще сме в петък от 14.00 пишете ако искате ще ви кажа къде е

кво стана с мачовете :P

Ами аз в момента тренирам ВОЛЕЙБОЛ Да харесва ми не е лош

Голям фен Аватара на Chery
    Тренирам,но не ми харесва...Аз съм за танците не за волейбола

Град
    ~*иЗ мОя сВят*~
    Любимия ми спорт мн оби1ам да играя ама има една от моя клас дето се прай на голямата работа и ми разваля играта но ... тя помага....зашото е от другия отбор иииии се целя в нея при сервиз казва се геца
    I L0VE MY FRIENDS

Град
    отвъд тилилейските гори....
    Охоооо на тая тема мога да изпиша страница защо ме кефи волейбола...иначе да тренирам към даскалото ми и се надявам да ме вземат в отбора мууу
    Днеска се спасиш от грип, утре те блъсне джип....

Във всеки от нас спи геният и с всеки изминал ден заспива по-дълбоко. : )

Голям фен
    ест. тва е най-готиния спорт. аз съм 185 см и ми е мн гот да дъня каски на ляво и на дясно (не е фукане тва). е ся например удрахме търново от бой. тренера ме изкара щото първия свърши 25 на 12 и тряало да има интрига
    Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!

Според мен волейбола е мега як и обожавам да играя но само да се забавлявам... не се занимавам сериозно
    tAke a dIrty pIcture

Цитирай Първоначално написано от DoomShadow
    ест. тва е най-готиния спорт. аз съм 185 см и ми е мн гот да дъня каски на ляво и на дясно (не е фукане тва). е ся например удрахме търново от бой. тренера ме изкара щото първия свърши 25 на 12 и тряало да има интрига
    Къде тренираш и кой ти е треньор?

Град
    София
    ем това е спорта просто.Мн ме кефи иии това си е

Цитирай Първоначално написано от Dundy
    денке,ти сега тренираш ли някъде

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от raichEbaichE
    ъхъъхъ,в Левски

Цитирай Първоначално написано от raichEbaichE
    ъхъъхъ,в Левски
    ехх,добре си се уредила ти

Мн го обичам тос волейбол уе Ама последния път като играх нещо в ръката ми се прищипа
    ..u кFo убuчьм ть нu крuя .. u .. кFо мраZuш мь .. хаХ ш сь напuq [` * ]

Обожавам волейбола .Играя към училищния отбор и отделно си ходя на тренировки към ДИЕМ (Русе).Обаче там няма момичета и затова тренирам с момчетата,и като дигнат мрежата на 2,20-2,40 мн кеф ми става

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си