- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Помогнете ми Моля Ви
Здравейте на всички!!!!Аз съм едно момиче което срешна истинската любов,но момчето което обикнах толкова силно не иска да е мен ащото докато бях с него си мислех че все още имам някакви чувства към бившето си гадже но сега разбирам че през цялото време съм обичала само него А той не ми вярва не иска да ме вижда чува и низнам какво да правя Как да го убедя че обичам само него и че искам да изживея живота си само с него Той е смисала за моите дни искам си го обратно за да му дам цялата си любов Но какво да направя???????????????
ако за него всичко е приключило, няма какво да направиш
ии не мисля, че това е истинската любов![]()
otdavna bqh pisala mnogo po taq tema.. sq me marzi pak.. ama ob6to vzeto.. ako toi e re6il 4e tfa e kraq.. trudno 6te mu promeni6 jelanieto. Vse pak edinstveniq na4in e da govori6 s nego, ili nqkoi drug da govori . No ako toi neiska zna4i naistina e kraqt.. Trqbva da go prejivee6 nqkak... S vremeto vse na edin ot dvamata 6a mu mine.. ili ti 6a se oprai6 ili na nego 6a mu mine.. taka 4e spx... produljavai napred makar i da e trudno ;D
KazA ProfesorA![]()
+954Първоначално написано от Jumbie483
А ако пък не е приключило просто не го обеждавай, не му казвай, че го обичаш, просто му го докажи.
Live 2 Ride And Ride 2 Die.
Honda - The Power Of Dreams!
късно е
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Ти за препинателни знаци не си чувала???![]()
![]()
![]()
Най-много мразим чалга и McDonald's!!!
Есть только миг между прошлым и будущим.
Именно он называется жизнь!
Всичко е свършило-как искаш да си го върнеш?Невъзможно е.А и не вярвам да е "единствения,с когото искаш да прекараш живота си".Още си малка,бедна ти е фантазията още през колко момчета ще минеш,за да откриеш голямата любов.
Да.Първоначално написано от sasha_90
Никак не можеш да го убедиш. Т'ва не ти е истинската любов, повярвай ми![]()
Животът е адът описан в Библията!
На колко си?
Спокойно,предполагам,че след не особено много време ще срещнеш друг смисъл на живота си,с когото ще искаш да иэживееш всичките си дни.
[size=7][b][u]fosse cos
забрави го , огледай се около себе си
![]()
edva kogato zagubi6 ne6to go ocenq6... ;(
v tova sam se ybejdavala mnogo pati,za sajelenie e taka
az li4no ne bih se otkazalani6to ne gubi6 ako mu spodeli6 kakvo to4no izpitva6 kum nego... kaji mu go nasame gledai go v o4ite i kaji vsi4ko koeto ti e na dy6ata..ako te razbere..6te se saberete ako ne pone 6te ti olekne.. no opredeleno smqtam 4e toi ima pravo da znae kakvo izpitva6 kum nego... :P kasmet (hug)
абсолютно вярно, мацка!Първоначално написано от crazy_style
не е в моя полза тая истина, но съм в подобен случай..
човека НЕ МЕ ще.. просто НЕ МЕ... изстинали му чувствата, бла бла..
педерастия пълна..
и адски съжалявам, ама след 1-2 разговора видях че е безнадеждна каузата.. и тва е..
айде успех с преодоляването
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride