- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да я накарам да ме опознае по-добре
Страшно много започнах да харесвам едно момиче ... казах и какво чувствам към нея но тя не изпитва същото ... но проблема има идва в това че тя не ме познава истински .. знае ме само от училище .. там аз съм така малко.. наперен (защотото съм заобиколен от идиоти )... а извън училище съм мн по различен .. а като я покана да излезем някъде не иска .... та как да я накарам да ме опознае ?!
Ами защо не си такъв какъвто си и в училище.. а не да сменяш постоянно маските.. някак голяма загуба на енергия а и виждаш че си прецакан ... бъди себе си..
рискувай за да живееш и живей за да рискуваш..
Ако тя не желае да излезе с теб няма смисъл да настояваш.Не можеш насила да я накараш да те опознае и харса.Тя сама преценя с кого иска да общува и щом ти е казала, че не изпитва същото към теб по-добре спри до тук.
когато любовта си тръгва и да викаш няма да я спреш, но в себе си пази надежда от някой друг ще я крадеш
Бъди истински в училише. В противен случай си навличаш много проблеми, не само с момичетата, но и с приятелите.![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Хъскитата учат "Мила моя мамо" без проблем...Първоначално написано от Andreev
![]()
![]()
Как очакваш това да стане,след като няма желание?Ако имаше такова,щеше да излезе нещо.Първоначално написано от big_dunker
Моят съвет е да не се отказваш лесно от нея , да контактувате повече да и грабнеш вниманието с каквото и да е , и да покажеш че си повече от нея и я превъзхождаш...
+1 nastoqvaiПървоначално написано от midle
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Моля?Първоначално написано от midle
Самата (у)мисъл за нещо подобно е... хмм... смешна.
aПървоначално написано от be_true
tva 6o ne go vidqh,bojei
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Малко май е causa perduta, обаче ако имаш толкова голямо желание, пробвай да не се държиш "надуто" с нея. Дръж се както би се дъжрал навън. И не очаквай чудеса за 1 нощ! Мнението за хората не се променя толкова лесно, когато си го изградил веднъж.![]()
There's only two types of people in the world:
the ones that entertain and the ones that observe.
Well baby I'm a put-on-a-show kinda girl.
Dont like the backseat-gotta be first!
аз със нея до сега не съм се държал надуто ..... опитвам си се да я заговарям държа си се с нея мило и т н... но ........Първоначално написано от angellove
Ако някой човек не иска да те опознае или се притеснява да ти се разкрие каквото и да направиш не можеш да го накараш.Поне аз не мога.Ако един от двамата няма желание да опознае другият просто няма как да стане.Най-много да се отдръпне повече от него ако му/и досажда.Може ти да искаш да свалиш маската пред нея,но ако тя не иска да свали маската си пред теб си обречен на провал.Това е поне моето виждане по този въпрос.Първоначално написано от big_dunker
![]()
Самия въпрос е адски глупав .. Как да я накараш ?! Ми връзваш я на един стол и почваш : "опознай ме , опознай ме , опознай ме" и може и да станеТова че в даскало си един , а извън него друг си е изцяло твой проблем нали знаеш
Защо просто не бъдеш себе си ? Пробвай , понякога работи :P
ами просто бъди себе си .. има достатъчно .. други ..
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
Ако тя не иска, няма как да я накараш да те опознае насила. Може би поведението ти в училище я отблъсква или пък има друга причина да не иска да те опознае, може да си има приятел примерно, знам ли... Просто се дръж нормално и в училище, заговаряй я, но ако видиш, че не й е приятно не и досаждай. Успех![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Заплаши я с пистолет.Първоначално написано от big_dunker
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
не се надувай пред нея бъди истински,а не маска
![]()
А и ти си си преебал шансовете. Не е трябвало да й признаваш.Първоначално написано от sasha_90
Само аз ли в тоя форум съм на мнение че да си признаеш чувствата ИЗОБЩО не е хитра идея, особено когато не се познавате добре?
По-добре да я беше закачал нещо, да си лафите и чак тогава да я поканиш на среща.
А не след като вече си й покачил акцийките да я молиш за среща! Тя нито те е опознала (защото не си действал правилно, т.е. както го описах по-горе - постепенно опознаване), нито нищо.. ми много ясно че ще каже че не те харесва и ще ти отказва всякакви срещи.
Ех, Боже, да му имам подхода на тва момче!
Сега си си стопил шансовете.
Можеш все пак опиташ с това - заеби я тотално, не й се моли и не я кани, може като види промяната да почне да се навърта около тебе и току-виж потръгнали нещата.
Но според мен си се преебал. Сори, че се лютя, ама виждам как хората се окепазяват заради тъпите си признания, дори аз съм си признавала чувствата не намясто и не в точното време и всичко води до един голям провал. Трябвало е да го направиш по-късно, след като си установил някакви прогреси в отношенията си с въпросната мадама.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
След като си слагаш "маска"...си понасяй последствията...Не мога да разбера такива хора като теб..И се питам толкова ли е трудно да сте СЕБЕ СИ????Първоначално написано от big_dunker
Май всички сте станали големи актьори..Ми след като ти харесва и на теб бъди такъв...тя,ако не иска-няма да те опознае!
![]()
![]()
Аз пък ще ти кажа да не бързаш.Опитай се да привлечеш вниманието й със собственото си "аз",но не нахалствай щото на никой не му е приятно да го насилват.![]()
Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...
I don't know..that's just the way I AM!
щом не желае да излезе с теб ..с нищо няма да я накараш :P
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
+1Първоначално написано от _sheherezada_