Shte vi razkaje na kratko kakvo me terzae
Znachi...Edna vecher (predi okolo dve godini) az i tri moi syuchenichki syvsem sluchaino se zapoznavame s edno momche-tipichen divak.V pyrviq moment si pomislih, che toi e nai-otvratitelniq na celiq svqt, no sled nqkolko meseca razbrah che edno ot momichetata sys koito bqh syshtata tazi vecher hodi s nego...i tyi kato az i tq ne sme mnogo blizki i rqdko izlizame zaedno vyobshte ne si napravih truda da se opitam da go opoznaq i da go priema kato nein priqtel.Obshto vzeto bqhme v otnosheniq ot tipa "zdravei-zdrasti".
No.....tova lqto zapochnah mnogo chesto da izliam s tqh,opoznah vyprosnoto gadje i se okaza che e mnogo gotin i v posledstvie mi stana nai-dobriq priqtel.Prekarah si cqloto lqto zaedno s tqh dvamata-kuponi,kafeta,barove,partita i t.n.Vsichko si beshe napravo super.A te si bqha strahotna dvoikai oshte sa de obache ne znam kak se stigna do tam che spah s vyprosnoto momche...abe v syshtnost ako trqbva da sme si tochni si pravim seks chesto.I dvamata ne mojem da si obqsnim zaashto go pravim pri polojenie che toi poluchava absoliutno vsichko ot priqtelkata si i e ludo vliuben v neq, a az sym momiche, koeto po princip ne bi napravilo takava glupost...i sega v momenta se chuvstvam adski typo poneje vseki den se vijdam v vyprosnata syuchenichka v uchilishte, a i chesto izlizame zaedno i se dyrjim uj absoliutno normalno.Kolkoto do tova momche toi vse oshte mi e nai-dobriq priqtel obache chuvstvam che ako skoro ne se opomnq shte zagubq i nego ,i moqta syuchenichka i oshte dosta obshti poznati...
P.S. Shte si ponesa uprecite znam che si gi zaslujavam,no takava taina trudno se pazi i trqbvashe da spodelq s nqkoi