Вече при мен вазбудата е прекалена май. Например-като вляза в банята да се къпя и както си сваля гащите и веднага ми става,изпразвам се в мивката и хубаво обаче като тръгна да излизам от банята и пак ми става и не мога да изляза така с надървен под хавлията и пак се изпразвам за да ми спадне да изляза. Като съм пред компа или пред ТВ и само мерна някоя по готина мацка дори и да не е съблечена пак ми става вазбуждам се и не мога да се сдържа да не се изпразня.Вечер като си легна веднага ми се надървя като ми се допре юргана до него понеже спя гол и седя седя така 5-10 минути но не ми отминава вазбудата и не издържам и пак почвам да мастурбирам и не мога да не се изпразня.Почти сяка нощ сънувам как правя секс или на мен ми правят нещо и се сабуждам с ръка на него и отивам веднага в банята да се изпразня.Нормално ли е толкова често да се възбуждам толкова силно?За
ото не само ми става без да искам но и изпитвам огромно желание да го изпразня.А когато не се изпразня и седя надървен повече време и ме болят топките после ужас.