.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: ваксина

ваксина

hora iskat da mi biqt nekva vaksina a az kato vida iglite samo i edva li ne 6te pripadna kvo da praq kak da preodoleq preebaniq strah ;(

Супер фен
    За момче ли става въпрос?Или момиче?

Град
    XaCkoBo
    Изправи се пред страха си
    Можеш да покажеш на човек правилния път, но не можеш да го накараш да тръгне по него!!!

htpp://www.impulse.bg/user/LoNeLy_DeaTh_f

ее кво толкова има, треа 1 минута някъде.. аз лично от малка харесвам да ми бият ваксини
    Like boom, boom, boom
    What I wa-wa-want
    Is what you wa-wa-want...

Супер фен
    Най-добрата тактика е като заведат класа или дойдат при вас,ставаш и искаш да си пръв/първа.Стискаш зъби и се стягаш до изваждането на иглата оттам където ти я забиват.Въобще няма нищо страшно.След няколко такива процедури ще обикнеш да те бучат.И иглите,и докторите и ваксините

Ем щом толкова обиждаш страха си, значи ще можеш да се изправиш срещу него. Кажи си, че ще е супер готино да ти бият ваксина и гледай цирк Ок, сега сериозно Наистина можеш да си кажеш колко ще е готино да ти бият една ваксина..естествено преди това ще си супер притеснен/а, но пък за сметка на това, след ваксината си кажи: Е от какво ме беше толкова страх ?

Цитирай Първоначално написано от Jumbie483
    Ем щом толкова обиждаш страха си, значи ще можеш да се изправиш срещу него. Кажи си, че ще е супер готино да ти бият ваксина и гледай цирк Ок, сега сериозно Наистина можеш да си кажеш колко ще е готино да ти бият една ваксина..естествено преди това ще си супер притеснен/а, но пък за сметка на това, след ваксината си кажи: Е от какво ме беше толкова страх ?
    az da stigna do tap p1k posle 6te si kazvam

Град
    .::.:Светът на любовта:.::.
    уф..и мен ме е страх от игли... Няма да се плашиш, затваряш очите и вцуваш тая дето ти бие инжекцийката. Аз тъй правя и действа.
    Обичам всеки твой стен и как остава отпечатък вътре в мен!

Я по-спокойно... От кое точно те е страх, от болката ли? Мен не ме е страх, но, въпреки това никога не гледам докато ми правят инжекция и докато се усетя вс е свършило
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си