hora iskat da mi biqt nekva vaksina a az kato vida iglite samo i edva li ne 6te pripadna kvo da praq kak da preodoleq preebaniq strah ;(![]()
![]()
![]()
За момче ли става въпрос?Или момиче?![]()
Изправи се пред страха си![]()
![]()
Можеш да покажеш на човек правилния път, но не можеш да го накараш да тръгне по него!!!
htpp://www.impulse.bg/user/LoNeLy_DeaTh_f
ее кво толкова има, треа 1 минута някъде.. аз лично от малка харесвам да ми бият ваксини![]()
Like boom, boom, boom
What I wa-wa-want
Is what you wa-wa-want...
Най-добрата тактика е като заведат класа или дойдат при вас,ставаш и искаш да си пръв/първа.Стискаш зъби и се стягаш до изваждането на иглата оттам където ти я забиват.Въобще няма нищо страшно.След няколко такива процедури ще обикнеш да те бучат.И иглите,и докторите и ваксините![]()
Ем щом толкова обиждаш страха си, значи ще можеш да се изправиш срещу него. Кажи си, че ще е супер готино да ти бият ваксина и гледай циркОк, сега сериозно
Наистина можеш да си кажеш колко ще е готино да ти бият една ваксина..естествено преди това ще си супер притеснен/а, но пък за сметка на това, след ваксината си кажи: Е от какво ме беше толкова страх ?
![]()
az da stigna do tap p1k posle 6te si kazvamПървоначално написано от Jumbie483
![]()
![]()
![]()
уф..и мен ме е страх от игли...Няма да се плашиш, затваряш очите и вцуваш тая дето ти бие инжекцийката. Аз тъй правя и действа.
![]()
![]()
![]()
Обичам всеки твой стен и как остава отпечатък вътре в мен!
Я по-спокойно... От кое точно те е страх, от болката ли? Мен не ме е страх, но, въпреки това никога не гледам докато ми правят инжекция и докато се усетя вс е свършило![]()
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...