- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Заместване на шоколадови изделия.
Искам да ви попитам какво хапвате като ви се дояде шоколад?
Понеже аз искам да смъкна 5-6 килограма, а налитам адски много на сладко, а дояде ли ми се нещо сладко все ям калорични неща. И исках да ви помоля за съвет. Вие какво ядете като ви се дояде нещо сладко. И има ли нещо, с което може да се убие апетитът?
Ем ... дъвчи дъвка ... може да ти убие апетита,ама ти ако постоянно си мислиш за сладко,няма как да не ти се ядеАз също много обичам шоколади и редовно си хапвам
![]()
от дъвките се огладнява.Първоначално написано от GlEzAnKa`{P}
на мен дъвката ми помага
Една усмивка не струва нищо, а прави много ! Не трае повече от миг, но спомена за нея понякога е вечен ...
)Руса ли си?!Доказано е,че дъвките УБИВАТ апетита...!!!Първоначално написано от Bee*
По темата - Мразя голямото количество шоколад...Мога да изям най-много редче (4 плочки) и после поне 2 седмици не ми се ядеИначе има едни подобия на "зърнести закуски" (или нещо такова) с различни вкусове
Няма много калорий,а и изядеш ли едно пакетче - все едно си изял 2 шоколада (поне при мен е така
)
прави си кисело мляко със степче, хем сладко, хем що годе здравословно и без много калории (казвам що годе здравословно, защото подсладителите не са много полезни, но), ако имаш плодове у вас си прави с тях истинско плодове кисело мляко, като нарежеш парченца от даден плод в млякото, така вече наистина ще е здравословно...
дам, истинския 85% какаов шоколад е добър варянт, но ако можеш да го хапваш сутрин ще е добре....вземи си на Lindt 85% какао и кафява захар, от него и да искаш повече от едно парченце няма да изядеш, защото е доста горчив, но и е вкусен де...
друг варянт е да папкаш зеле, защото то попринцип е сладко
Аз не мечтая за нещо сладко, ако го няма у нас. Ако някой ми донесе или има у нас се нахвърлям веднага! Не се изкушавай като гледаш шоколадови неща или като мислиш за тях.
аз ям на на линдт над 70 % како- с такова съдържание на какао шоколадите са полезни....
Еми аз карам на прясно мляко и плодове.А млякото без захар, мед или квото и да било, най-вече защото дори самото то ми е прекалено сладко, пък кво остава ако сложа още нещо![]()
здравей комплексирано момиченце ! предлагам ти когато ти се яде шоколад или нещо сладичко по добре изчж едно корнимного е вкусно
![]()
Прекалено голям подпис!
.: machoka :.
Злобицата пак се обади.Първоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
На различните хора им действа различно, може по-големия процент да си убиват апетита с дъвки, но и аз огладнявам от тях, особено ако дъвча повече от час... и корема ми почва да стърже...
varnen4e, яж круши, аз с това заменям сладкото.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
таа паПървоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
я хой си избивай некъде агресията
и хиляда !!!! да ми сложиш,знаеш ли през кое ми е?
jghgh,и аз съм така... ако ще и 15-20 мин да дъвча супер много огладнявам
Сега са пуснали някъв шоколад на Нестле без захар,ама за 4 лева го гледах.
А и не е същото..![]()
По добре да си изям едно шоколадче,отколкото цял ден да тършувам из нас за круши,ябълки или мандаринкии! Пък и най-лесно се свалят килограми като ядеш от всичко по-малко
![]()
Ами дъвки това еа ако не издържаш само на дъвки хапни една ч.л мед (да е от директен производител) обаче само толкова, защото меда може и да ти повиши желанието за сладко ... успех
![]()
`Гледам твоето лице, моят свят държиш в ръце~