.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34

Заместване на шоколадови изделия.

Искам да ви попитам какво хапвате като ви се дояде шоколад?
    Понеже аз искам да смъкна 5-6 килограма, а налитам адски много на сладко, а дояде ли ми се нещо сладко все ям калорични неща. И исках да ви помоля за съвет. Вие какво ядете като ви се дояде нещо сладко. И има ли нещо, с което може да се убие апетитът?

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Ем ... дъвчи дъвка ... може да ти убие апетита,ама ти ако постоянно си мислиш за сладко,няма как да не ти се яде Аз също много обичам шоколади и редовно си хапвам

Ще видим как ще стане. Ще пробвам с някакви плодове.. чудя се дали ще свикна, защото сега като се замисля може и да налитам на шоколада по навик, не толкова от лакомия.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Цитирай Първоначално написано от GlEzAnKa`{P}
    Ем ... дъвчи дъвка ... може да ти убие апетита,ама ти ако постоянно си мислиш за сладко,няма как да не ти се яде Аз също много обичам шоколади и редовно си хапвам
    от дъвките се огладнява.

Град
    Благоевград
    на мен дъвката ми помага
    Една усмивка не струва нищо, а прави много ! Не трае повече от миг, но спомена за нея понякога е вечен ...

Пий нескуик ^^

Иначе не знам, мен като ми се дояде шоколад, а в къщи няма и ме мързи да слизам да си купувам, си правя нескуик за пиене (поне винаги има)^^
    Иначе не се ограничавам..

Е Нескуик-а не е ли калоричен?

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

)
    Цитирай Първоначално написано от Bee*
    от дъвките се огладнява.
    Руса ли си?!Доказано е,че дъвките УБИВАТ апетита...!!!

По темата - Мразя голямото количество шоколад...Мога да изям най-много редче (4 плочки) и после поне 2 седмици не ми се яде Иначе има едни подобия на "зърнести закуски" (или нещо такова) с различни вкусове Няма много калорий,а и изядеш ли едно пакетче - все едно си изял 2 шоколада (поне при мен е така )

Не знам.. може да започна да закусвам с Корн флейкс. Поне през деня едва ли ще ми се яде много сладко.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

прави си кисело мляко със степче, хем сладко, хем що годе здравословно и без много калории (казвам що годе здравословно, защото подсладителите не са много полезни, но), ако имаш плодове у вас си прави с тях истинско плодове кисело мляко, като нарежеш парченца от даден плод в млякото, така вече наистина ще е здравословно...

Град
    B`aDa`3aeDHo`C`Te5
    аз пък ям диетичен шоколад или натурален...ако намеря корни без захар което е също хапвам от него...даже като го изядеш и после поне 3-4 часа не си гладен поне при мен е така

"Всеки среща самотата по пътя си,но за някой тя е целият им път..."

дам, истинския 85% какаов шоколад е добър варянт, но ако можеш да го хапваш сутрин ще е добре....вземи си на Lindt 85% какао и кафява захар, от него и да искаш повече от едно парченце няма да изядеш, защото е доста горчив, но и е вкусен де...

друг варянт е да папкаш зеле, защото то попринцип е сладко

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Аз не мечтая за нещо сладко, ако го няма у нас. Ако някой ми донесе или има у нас се нахвърлям веднага! Не се изкушавай като гледаш шоколадови неща или като мислиш за тях.

аз ям на на линдт над 70 % како- с такова съдържание на какао шоколадите са полезни....

Дам.. може да заложа на това.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Еми аз карам на прясно мляко и плодове.А млякото без захар, мед или квото и да било, най-вече защото дори самото то ми е прекалено сладко, пък кво остава ако сложа още нещо

Град
    София :Pp
    здравей комплексирано момиченце ! предлагам ти когато ти се яде шоколад или нещо сладичко по добре изчж едно корни много е вкусно
    Прекалено голям подпис!

.: machoka :.

Ами според мен най-добрия заместител на шоколада е банана.Той е много сладък ,има повече калории от другите плодове,но засища повече от тях ,както глада,така и желанието за сладко! Също и е по-здравословен от шоколада!Успех в свалянето на килограми!И не прави глупости!

Цитирай Първоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
    от дъвките се огладнява.
    Злобицата пак се обади.
    На различните хора им действа различно, може по-големия процент да си убиват апетита с дъвки, но и аз огладнявам от тях, особено ако дъвча повече от час... и корема ми почва да стърже...

varnen4e, яж круши, аз с това заменям сладкото.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Цитирай Първоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
    )
    от дъвките се огладнява.
    таа па
    я хой си избивай некъде агресията
    и хиляда !!!! да ми сложиш,знаеш ли през кое ми е?
    jghgh,и аз съм така... ако ще и 15-20 мин да дъвча супер много огладнявам

Цитирай Първоначално написано от ger4e7y
    здравей комплексирано момиченце ! предлагам ти когато ти се яде шоколад или нещо сладичко по добре изчж едно корни много е вкусно
    Защо пък реши, че съм комплексирана ми е много интересно?

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Сега са пуснали някъв шоколад на Нестле без захар,ама за 4 лева го гледах.
    А и не е същото..

По добре да си изям едно шоколадче,отколкото цял ден да тършувам из нас за круши,ябълки или мандаринкии ! Пък и най-лесно се свалят килограми като ядеш от всичко по-малко

Мисля да опитам с кисело мляко с мед или с мед и орехи.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Град
    ...ДаЛеЧе От ТеБ...
    Ами дъвки това е а ако не издържаш само на дъвки хапни една ч.л мед (да е от директен производител) обаче само толкова, защото меда може и да ти повиши желанието за сладко ... успех
    `Гледам твоето лице, моят свят държиш в ръце~

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си