.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

haresva li me :? i kakvo da napravq ;(

ima edno momche kadeto strashno mnogo haresvam ... problema e che nz dali toi men haresva ... v smii gleda me ponqkoi put ... zakacha se ot reme na vreme kato s pobutvane ili izmislqne na typi prqkorii no da tuk :X taka si sedim ot mesecii zabelqzah naskoro 4e gleda dulgo vreme drugo momi4e ... ohh oburkana sum ;( znam problema mi ne e golqm no daite mnenie ;(

Мега фен Аватара на sasha_90
    Само според начина по който те гледа,не може да се определи дали има чувства. Изчакай и виж какво ще стане.Ако те търси често,тогава има вероятност да те харесва.

ами ние няма как да знаем да ли те харесва защо не го питаш направо дали има някви чувства към теб или....нз мисля че тря да поговорите
    ...Остани с мен,не ме оставяй,защото без теб не мога...

Град
    Русе

Re: haresva li me :? i kakvo da napravq ;(

Цитирай Първоначално написано от boleznena_lubov
    ima edno momche kadeto strashno mnogo haresvam ... problema e che nz dali toi men haresva ... v smii gleda me ponqkoi put ... zakacha se ot reme na vreme kato s pobutvane ili izmislqne na typi prqkorii no da tuk :X taka si sedim ot mesecii zabelqzah naskoro 4e gleda dulgo vreme drugo momi4e ... ohh oburkana sum ;( znam problema mi ne e golqm no daite mnenie ;(
    F-F-F-Foolin' (rock)
    кфо да кажа маа'фака...и на мен ми измислят прякори,тфа не значи,че цялото даскало ме харесва
    когато едно момче ти измисля прякори или ти е хвърлил око или ти е хвърлил око...демек,хвърлил ти е око по два начина:
    -или го кефиш и се опитва да се преструва,че не е така,защото вижда,че не си неговата класа и неиска приятелите му да го смятат за задръстен,харесвайки теб...
    -или спр го дразниш и ти се подиграва...
    само по прякорите ш разбереш...и в 2та случая е гадно-ти оставаш на сухо ;д;д вервайте ми

саша 90,аз пък мисля,че само по начна по който я гледа МОЖЕ да се определи дали я харесва...
    Да простиш не означава да забравиш за грешката на някого. Означава да запомниш, че всички правим такива!

Мега фен
    Град
    София

Re: haresva li me :? i kakvo da napravq ;(

Цитирай Първоначално написано от samoubiika
    аз пък мисля,че само по начна по който я гледа МОЖЕ да се определи дали я харесва...
    Така е.
    [size=7][b][u]fosse cos

Голям фен
    Град
    Варна
    Циганка ли си?

Град
    Е там...
    Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    Само според начина по който те гледа,не може да се определи дали има чувства. Изчакай и виж какво ще стане.Ако те търси често,тогава има вероятност да те харесва.
    +1

Град
    ВаРнАаАа
    Цитирай Първоначално написано от King of Kings
    Циганка ли си?
    По-скоро 1 клас ли си,че такива теми пускаш?King of kings ти пък къде напрай асоциацията ,че е циганка Ако беше циганка въобще нямаше да пуска такива теми..вече щеше да се е наебала с него

Град
    столицата
    Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    Да чака още месеци ли,докато той ходи с оная другата?Просто му по някакъв начин му покажи,че го харесваш.Можеш да помолиш някоя приятелка да ти помогне

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    ne te har.,po-dobre ne my kazvai,da ne stane,kato s moita istoriq,ostanete si prosto fr
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

haresva li me ili ne ? i kakvo da pravq

mmiii...zna4i az mn haresvam edno mom4e ot godina i mai po edno vreme me svalq6e oba4e e mn sramejliv i az mu kazah predi 2 3 sedmici i ot togava se vijdame seki den i ne mi govori samo ako go pitam ne6to i izlizame seki den ..... i toiii si ima gadje ot 2 god ama be6e stanala edna mn dulga istoriq i bqha skusali i ot togava tu sa zaedno tu ne sa i ve4eee mai ne se obi4at iii azz nz kvo da pravq

Град
    Кофите до парламента, лявата със затворения капак и надпис - Тук охранявам аз!
    Ние от къде да знаем дали те харесва, пък и да ти кажа честно - НЕ НИ ПУКА! Вместо да си пълниш кухата главичка с простотии, защо не седнеш и като за начало да се научиш да ползваш КИРИЛИЦА!!! А после вече и правопис, пунктуация и въобще граматика
    Най-много мразим чалга и McDonald's!!!

Есть только миг между прошлым и будущим.
    Именно он называется жизнь!

upss... sry ne znaeh 4e trqa da e na kirilica ama kato gledam i dr po nagore ne sa pisali na KIRILICA ...

Град
    Не е въпроса, че трябва!!! Въпроса е, че си българка и си имаш азбука и писменост с коята трябва да се гордееш и да я ползваш! Имаш ли представа, каква рядкост и колко уникална е кирилицата. Освен това не е важно другите какво правят, а ти какво правиш.

добре де само се успокой

Mom4eta sme vse pak tova pravime zaka4ame se ala bala no tova ne e sigurno 4e te haresva.ako te opiva ve4e moje i da ti e hvurlil oko mmm pitai go da izlezete nekoi p1t i gotovo i 6te razbere6 ot na4ina po koito se darji s teb

Град

Аз съм си много спокоен, даже. Ето, вече имаш напредък. Видя ли, че не е толкова трудно, сега остава само и граматиката да изчистиш - нали се сещаш - малки, големи букви, запетайки и т.н. и после ще черпя бира

Според мен се запознай с него и ще разбереш вече по начина по който се държи с теб кокво точно изпитва!!!
    tAke a dIrty pIcture

мм на мнението на samoubiika съм..
    always and forever..! ( h )

Съмнявам се,че те харесва.Не се занимавай.Ако те харесваше до сега да е направил нещо,доколкото разбирам не е някакъв супер стеснителен

По това ,, * което прочетох не мисля че те харесва .. остави го и не се занимавай с него !!!
    Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си